- Пилотът на Макларън-Мерцедес Люис Хамилтън постигна най-добро време в първа свободна тренировка за Гран при на Бахрейн. Британецът записа време от 1:33.647 мин, с което изпревари втория Ник Хайдфелд (БМВ-Заубер) с 1:33.907 мин. Световният шампион направи 19 обиколки на пистата "Сахир", без технически проблеми, като бе най-бърз почти през цялата тренировка. Трети остана Роберт Кубица, с което затвърди отличния старт на уикенда за отбора на БМВ, след трудното начало на сезона.
- Пилотът на Уилямс-Тойота Нико Розберг даде най-добро време във втората свободна тренировка на пистата "Сахир" край Манама, преди неделното Гран при на Бахрейн, 4-ти кръг от световния шампионат във Формула 1. Втори остана Фернандо Алонсо с Рено, а трети е Ярно Трули с Тойота. Четвърти е победителят от Китай Себастиян Фетел с Ред Бул, пред съотборника си Марк Уебър. Шести пък е победителят от първите два старта Дженсън Бътън с БраунGP.
Времето край Манама е слънчево и топло. Но не трябва да се пренебрегва и факта, че отборите използват различно количество гориво и с това също могат да се обяснят някои от резултатите.
Розберг продължи традицията от новия сезон да е най-бърз в повечето тренировки. За сега обаче германецът не може да се бори за победите, въпреки добрата скорост на Уилямс, които имат двоен дифузьор. Пистата край Манама става все по-бърза и чиста, но според някои информации, за събота и неделя са възможни пясъчни бури. Както и в първата тренировка пилотите имаха проблеми с бордюрите на завои 1 и 10
Събота (25 април)
11:00-12:00 часа - Трета свободна тренировка
14:00-15:00 часа - Квалификация
Неделя (26 април)
15:00 часа - Състезание
Гран при на Бахрейн - 4 кръг
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Re: Гран при на Бахрейн - 4 кръг
Според мен постепенно силите в шампионата ще се изравняват и за мен това ще бъде един от най интересните сезони в последно време. Видя се в първите 3 старта че малките отбори имат голям напредък и ми се струва, че ще объркат доста сметки.
П.П. Колкото до предстоящия старт тук се надявам Хамилтън да се качи на подиума поне.
П.П. Колкото до предстоящия старт тук се надявам Хамилтън да се качи на подиума поне.
- smash_the_reds
Трудно ми е да прогнозирам ПП в играта
От свободните тренировки нищо не стана ясно.

От свободните тренировки нищо не стана ясно.

ПП за Ферари или Алонсо
- smash_the_reds
- WestCoast2
- Контакти:
Дано Ферари най-после вземат точки... 

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
-
- Контакти:
През изминалите 3 кръга пилота, който подържам Алонсо, се представя доста достойно. Взе точки и се надявам, че в предстоящите кръгове, ще стигне и до подиума. Моята прогноза за състезанието в Бахрейм е, че БФернандо Алонсо ще финишира първи или на първите 3 места.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
ricco написа:Според мен постепенно силите в шампионата ще се изравняват и за мен това ще бъде един от най интересните сезони в последно време. Видя се в първите 3 старта че малките отбори имат голям напредък и ми се струва, че ще объркат доста сметки.
Е колко му е да се качи ......, ако поизлъже нещо пак......

-
На линия
За мен лично, много странен шампионат се получава......слабите станаха силни, а силните- напълно необяснимо, слаби ! И нтересно е, че пилоти като: Фетел, Бътън, Розберг, Баричело, Уебър....са в челото на колоната, а отборите им, са невероятно бързи.....за разлика от "големите" Ферари и Макларън. Сега явно след промяната на правилата, ясно се вижда, че в предишните сезони разликата е била, не между пилотите, а в автомобилите. Все пак от изминалото съзтезание в Китай, се наблюдава известно пробуждане в екипите на Макларън и Ферари.....и аз очаквам в следващите няколко старта, силите между поне 4-5 отбора да са напълно изравнени. А що се отнася до надпреварата през този уикенд, очаквам битката за първите две места да се води отново между пилотите на Браун GT , Тойота и Ред Бул . А за хората на Ферари и Макларън смятам че ще е успех ако успеят да вземат точки.
П.П. Богатите са си богати ( Макларън-Мерцедес и Ферари ) ще му намерят лесното, и в края на сезона отново ще са пред останалите.....това стукво в момента......е временно !
П.П. Богатите са си богати ( Макларън-Мерцедес и Ферари ) ще му намерят лесното, и в края на сезона отново ще са пред останалите.....това стукво в момента......е временно !
Крайно време е Макларън да живнат...Иначе е хубаво отбори като Ред Бул да побеждават.Аз лично се изкефих на победата на Фетел.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...