Харесвам Русия както и социализма ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valio_cska
Контакти:

Харесвам Русия както и социализма ?

Мнениеот valio_cska » 04 май 2015 15:25

Знам че звучи малко налудничево в 21 век млад човек като мен да се интересува от тези неща, но нищо не мога да направя нещо от вътре ме кара да харесвам социалистическия манталитет, дори и да не искам да е така. Винаги нещо ме дърпа към Русия както и към социалистическата идеология. Изобщо не харесвам САЩ но гледам тяхното кино харесвам западната технология която е по развита и всичко е по хубаво но пак нещо ме дърпа към социалистическите принципи, според вас каква е причината да е така ?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Харесвам Русия както и социализма ?

Мнениеот Tommi » 04 май 2015 15:28

Ами няма нищо лошо. Няма да те изгоним от форума. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 май 2015 15:33

valio_cska написа: според вас каква е причината да е така ?

Причината е в акушерката.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 04 май 2015 15:34

valio_cska написа:Знам че звучи малко налудничево в 21 век млад човек като мен да се интересува от тези неща, но нищо не мога да направя нещо от вътре ме кара да харесвам социалистическия манталитет, дори и да не искам да е така. Винаги нещо ме дърпа към Русия както и към социалистическата идеология. Изобщо не харесвам САЩ но гледам тяхното кино харесвам западната технология която е по развита и всичко е по хубаво но пак нещо ме дърпа към социалистическите принципи, според вас каква е причината да е така ?

Защото социализма го знаеш само на книга! Като те изтъпанят на 4-часово отчетно-изборно събрание на партийната организация (или ОФ) по месторабота или в квартала и друга песен ще запееш :)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 04 май 2015 15:43

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7bxKJ5Y2ENo[/youtube]

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 04 май 2015 15:43

valio_cska написа:Знам че звучи малко налудничево в 21 век млад човек като мен да се интересува от тези неща, но нищо не мога да направя нещо от вътре ме кара да харесвам социалистическия манталитет, дори и да не искам да е така. Винаги нещо ме дърпа към Русия както и към социалистическата идеология. Изобщо не харесвам САЩ но гледам тяхното кино харесвам западната технология която е по развита и всичко е по хубаво но пак нещо ме дърпа към социалистическите принципи, според вас каква е причината да е така ?

Като ги харесваш толкова отивай и живей там.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 май 2015 15:46

Ей сега неодемократите ще те оправят. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 май 2015 15:47

Добре дошъл сред нас, другарю! Нищо странно няма във вашите пристрастия и симпатии към матушка Россия и братските социалистически страни. Повечето млади и осъзнати хора по света започнаха да проглеждат и да виждат несправедливостите в световен мащаб и налаганите ни евроатлантически ценности. Тази вълна едва ли ще подмине и малката ни България! Все пак, кой нормален човек харесва войните, смъртта, бедността и мизерията? Кой нормален човек обича да яде пластмасови домати, колбаси без месо, сирене без мляко, месо пълно с хормони и ГМО и да пие безалкохолни напитки пълни с аспартам, натурални сокове и нектари без грам плод в тях 8-) Дръж се, каквото и да ти струва! Отстоявай позицията си! Революцията започна! Ние ще победим 8-) Венсеремос :!:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z0X4wAhIH_4&ab_channel=%E2%98%AD%E2%98%86%D0%A0%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D1%91%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9%D0%B2%D0%A1%D0%A1%D0%A1%D0%A0%E2%98%86%E2%98%AD[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 04 май 2015 15:48

Харесвай си го пич-опитай малко в Русия-пък ако не ти допадне другата разкошна дестинация е ...........Северна Корея :lol: :lol:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 04 май 2015 15:52

scb написа:

Защото социализма го знаеш само на книга! Като те изтъпанят на 4-часово отчетно-изборно събрание на партийната организация (или ОФ) по месторабота или в квартала и друга песен ще запееш :)

Точно, както и русначето фсб_бг, само сте чували за социализма и комунизъм.

Върни се в “Кошче за отпадъци”