Левски опитват да се класират служебно за КБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски опитват да се класират служебно за КБ?

Мнениеот 1palq4o1 » 15 дек 2015 11:33

Evil23 написа:
Заклет Левскар написа:По кои правила сме загубили и по кои правила ще оставят Литекс в "А" група?
И каква е връзката с жребия?

#научетесебе

Забелязах, че някои колеги те наричат с едно специфично име, но аз няма да го използвам. Явно все колегите имат известно право.
Правилата бяха ясно дефинирани от зам. шефа на същата комисия, която ще решава казуса с Литекс. Интересно защо левскарите постоянно игнорирате това? :? :)

Сигурно защото са ни интересни изказванията на Стефанов и Лечков :o :o :o
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 дек 2015 11:36

Лимонадения Джо написа:
amoros написа:Снощи гледам Щрабак ремонтират магистрала Хемус врътката с "народни пари" уж от спонсор работи.Жалко за отбор като Левски който трябва да бъде символ на всичко чисто и свято като името на героя което носи.

За пореден път се убеждавам, че родният футболен фен страда от деменция. И се питам помниш ли, че до "вчера" в ЦСКА се наливаха пари от собствениците на "Трейс груп". Николай Михайлов беше споменал, че на ЦСКА ще се продоставят средства "колкото е нужно". С какво се занимава тази фирма? С какви пари издържаше "Титан" ЦСКА до онзи ден? Тази история ми напомня лакардията около баскетболния Левски забравяйки, че баскетболния ЦСКА има поне четри регистрации в СГС(аз толкова видях в Дакси, може и да са повече.)- БК ЦСКА,ПБК ЦСКА, ПБК ЦСКА 07 и сегашното "Обединен баскетболен клуб ЦСКА - София”. Нито едно от тези дружества не е поело задълженията на предходното и винаги е играло от най-високото ниво на родния баскетбол. Дори Съдебната регистрация на ПБК ЦСКА 2007 АД на Георгиос Стерянопулос е излязла след първите мачове на отбора. А в новото ЦСКА, учредител и член на УС е един мускат журналист, заклемил Тити Папазов.

Говориш абсолютни лъжи и глупости,от Трейс груп в ЦСКА са постъпили веднъж 200 хил.лв. като заем към Томов и след това имаше проблеми за връщането им,подписваха някакви споразумения,така че да говориш че Трейс груп е "наливал" пари в ЦСКА е ЛЪЖА,наливане се казва на това което Виваком прави в момента в Левски.Колкото и регистрации да има на баскетболни клубове ЦСКА,ЦСКА след гърка не е играл баскетбол на професионално ниво,ЦСКА е нямал въобще отбор мъже и жени ,единствено е развивал деца и вече юноши,така че това ти е втората голяма ЛЪЖА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 15 дек 2015 11:37

Стоилов си бил извадил отбора, за да можело Левски да продължи за купата... ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИ БЕ :idea:

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 15 дек 2015 11:40

Заклет Левскар написа:
Карамел Му написа:
Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:
Teo написа:
GOLEADOR написа:Прокуратурата трябва да разследва мача на Герена.Да се разбере КОЙ корумпира съдиите и дали те са от черна каса или спонсори.Ако и спонсорите са намесени в корупцията да ги съдят и тях!Корупцията е наказуема в България и ръководството на "Левски 1914 " трябва да носи съдебна отговорност за действията си.

„Това, което трябва този път БФС да се стресне е, че не може футболът да продължи по този начин. Не оправдавам Стойчо Стоилов, но това е една реакция за която трябва да се замислят много. Трябва да се сложи край на тази пародия, която се нарича български футбол.“

~~ Томас Лафчис

Я цитирай и останалата част от интервюто!
И един въпрос-как ще срутиш "Герена"?
Ще се надупиш срещу стадиона, ще се напънеш и...като в приказката за трите прасенца!

Момчето явно иска да помогне с доброволен труд лятото, когато ще се събаря следващия сектор, за да се изгради отново. Все пак доброволците винаги са били от полза.

заКлет левскар,кажи БАН и СУ на кой отбор са играчи?
Подсказка: втория е китаец :mrgreen:

http://www.slava.bg/news/20763.html
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AE_%D ... 0%A1%D1%83

Лекинко си в грешка - кореец е.

Ай чал, че дойде камиона с картофите.

Ако направиш от всичките ти открития отбор,Левски дали може да ги бие..служебно :roll:
Айде, и се ослушвай там на борсата за някой и друг футболист за зимната ви селекция :idea:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 дек 2015 11:40

Заклет Левскар написа:
kiril.a.d написа::lol: Намеците на Гонзи са като инджинерската му диплома! Документално, Гришата няма нищо общо с Литекс, така че...Гонзи може да търси под вола теле, само на Герена ;) :lol:

Оооооооо Кире, ти се появи.
А, я ми кажи документално дебелия има ли нещо общо с нас, както твърдите всички розови?

Не знам! Но знам, че дава парите на "собствениците" на "Левски" ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 дек 2015 11:42

Brannik82 написа:
kiril.a.d написа::lol: Намеците на Гонзи са като инджинерската му диплома! Документално, Гришата няма нищо общо с Литекс, така че...Гонзи може да търси под вола теле, само на Герена ;) :lol:

Само дето сина му е президент на Литекс.... АХХАХАХАХАХАХХАХА

хахахахаха, ама синът му се води със свой бизнес, нали? ;)
Пък Гришата сам рече, че той е цесекар, а семейството му са от Литекс ;)
и те така...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 дек 2015 11:44

kiril.a.d написа:
Заклет Левскар написа:

А, я ми кажи документално дебелия има ли нещо общо с нас, както твърдите всички розови?

Сигурно ти се отчита за всеки лев?!? Та за това си толкова навътре кой на кого, какви пари дава!?!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2015 11:46

Blue1914 написа:Стоилов си бил извадил отбора, за да можело Левски да продължи за купата... ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИ БЕ :idea:

Едва ли са малоумни, ама от яд, злоба, безсилие, завист и гняв, могат и още по-големи безумия да напишат.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2015 11:48

kiril.a.d написа:
Заклет Левскар написа:

Дядкаааа, и от къде го знаеш?
Да не му светиш на дебелия, когато брои парите на Тонев?
Или от кибиците, с които по цял ден си изливате завистта към нас?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 15 дек 2015 11:52

peliforewer написа:
petar_m_popov написа:
Teo написа:Най-наглия отбор за всички времена... служебни победи и служебни участия!
@ Абе, вие срам нямате ли бе?

ПП А пипнете ЦСКА СОФИЯ, а съм срутил герена до основи :idea:

Някои чорбарчета май забравиха кой наистиа стана служебен шампион през 2003г. когато спечелиха мача с Локо Пд.3-0 служебно.някалка години по-рано пак цска взе служебна победа и срещу Нефтохимик в Бургас.Освен това точно ЧОРБАТА игра ФИНАЛ за купата след СЛУЖЕБНА победа над Литекс през 1998г.

Ето ти истината за тази прословута служебна победа ,дето я развявате като знаме тези дни из форумите.....На 18 април е дербито за първенство между Литекс и “Левски” в Ловеч. Мачът завършва 1:1 и по всичко личи, че Гриша Ганчев ще триумфира с шампионската титла още в дебютния си сезон в “А” група. Минути след мача обаче Томас Лафчис изрича думите: “Може и да не е този резултат, имам нещо предвид.”

Бомбата е заложена, скандалът е на път да избухне. Оказва се, че Радостин Кишишев е играл с нередовна картотека в състава на Литекс. От “Герена” научават това и го използват за свой коз.....
Да,ЦСКА се е възползвал от нередовната картотека на Кишишев ,но за да се стигне до там основна е заслугата на Левски,които са искали да станат шампиони за сметка на Ловеч,но въпреки тези номера не успяват и Литекс става шампион,а ЦСКА губи финала за купата от Левски и на Армията казват че са дали на Левски купата защото са се класирали благодарение на сините на финала :) ,така че да ни натяквате някаква вина за този случай е толкова неуместно и жалко . http://www.blitz.bg/sport/article/91004

Това беше така,само че Томас Лафчис им каза предварително, че Кишишев е нередовен, а те решиха да се правят на интересни.Литекс стана шампион за сметка на ТРИ отбора в региона, които изпаднаха за да играят по свирката на ГГ.(Етър ВТ, Спартак Пл. и Олимпик Галата-Тетевен)

Върни се в “Кошче за отпадъци”