Кашчей написа:gilento93 написа:Red Warrior написа:Защо искате да махнете Гонзо
За да го направим пак футболист и да ви пори дупенцата червени.
Че Гонзо кога е бил футболист?
абе нз ама има 15 гола срещу цецка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:gilento93 написа:Red Warrior написа:Защо искате да махнете Гонзо
neverbackdown написа:Кашчей написа:gilento93 написа:
абе нз ама има 15 гола срещу цецка
Колега-доста интересно мнение....даваш за пример Смешко милованович,аз лично бих добавил още 1-2 имена,но виждам че си интелигентен човек,на който не е нужно да се обяснява защо тези футболисти играеха в Левски по това време-тук съм съгласен с теб.Аз ходя на мачове на Левски доста отдавна-бях свидетел в Антверпен.....бях и на мача с Глазгоу-разбираш за какво ти говоря.Имах удоволствието да видя победи над Спарта,Брьондби,Динамо и т.н. както и.....Олимпия,Беверен.......groti написа:Много ми е смешно как тези,които сме против Сираков сме наричани "разбирачи",луди,анти-левскари и прочие. Същите тези хора ни наричаха по същия начин,когато казвахме,че и Гонзо няма да стане..Пак същото,та и до днес може да се види - "разбирачи" и анти-левскари. Да,ама същите тези хора ходехме по мачове,когато Гугутки и тем подобни отрепки още никой не ги познаваше.И пълнехме В.Левски на мачове с Добруджа,Пирин и т.н. Сегашните про-левскари и истински разбирачи не могат да се съберат 7000 дори за мач с прасетата.Та същите тия "разбирачи" му гледахме гъза на Сираков,когато така щедро ни го показваше.Гледахме му ехидната усмивка,когато си купуваха титлите с Кюфтето (В.Стефанов) и злобата с която играеше за Славия,само за да натрие носа на Лафчис. Е,тогава ние неразбиращите разбрахме,че всъшност егото на Сираков е по-голямо от любовта му към Левски. А,за редица управленски безумия от рода на Нешко Милованов няма какво да говорим.Или пък за това,че изгони един от малкото истински специалисти идвали в България Владимир Федотов. Да,той беше част от най-големите ни успехи в близкото минало,но също и част от провалите с Тампере,Беверен и прочие. Като,слагате ореол на някой не е лошо да погледнете реално. Никой не му отрича успехите,но май има мн хора,които отричат провалите му. Да,чорбарите,както и всички други ги е страх той да не се върне,защото с него ще побеждаваме,но лично аз предпочитам загуби,пред съдийски победи и далавери.
pe4kata написа:Колега-доста интересно мнение....даваш за пример Смешко милованович,аз лично бих добавил още 1-2 имена,но виждам че си интелигентен човек,на който не е нужно да се обяснява защо тези футболисти играеха в Левски по това време-тук съм съгласен с теб.Аз ходя на мачове на Левски доста отдавна-бях свидетел в Антверпен.....бях и на мача с Глазгоу-разбираш за какво ти говоря.Имах удоволствието да видя победи над Спарта,Брьондби,Динамо и т.н. както и.....Олимпия,Беверен.......Казваш че предпочиташ загуби пред победи и далавери-ок.В този ред на мисли да те попитам:ако имаш възможност да върнеш времето назад би ли зачеркнал с лека ръка това което Стоилов и Сираков направиха?Би ли зачеркнал факта че сме единствения БГ. отбор участвал в групите на ШЛ.?Би ли зачеркнал факта че за последните 20 години направиха нещо за което другите отбори могат само да си мечтаят?Те (другите) ще продължават да си мечтаят,те ще продължават да ги псуват,те ще продължават да ги мразят,те просто никога няма да изпитат това чувство което аз,ти и много други като нас са изпитали.Сираков не е перфектния,но.....Той е единствения на този етап,който може да върне Левски там където му е мястото!
Old_death написа:Такъв човек го мразиш и в червата, защото той те буди в среднощните ти кошмари и ти благославяш деня в който той е окачил футболните обувки на пирона.
А иначе по темата - дуетът Наско - Мъри се е доказал с резултатите. Друг въпрос е обаче дали в този слух има нещо вярно. Доколкото чух аз само 50% от този слух по скоро ще се случи.
[offtopic]Няма да ми повярваш,но не изпитвам никакви лоши чувства към Гонзо.Напротив,всеки ден паля свещи да ви бъде още 20 години,или поне докато ви до закопае,старши треньор и спортен директор.По съм склонен да изпитвам чувство на съжаление към хора,които вярват че такъв измислен играч е бил футболист.Имаше викторина с награда за тоя,който даде клипче с негов гол в официален мач в Рен.Никой не успя да я вземе.Да ви е жив и здрав![/offtopic]
Престоя на Сираков като ръководител на Герена винаги е бил свързан с далавери,уговорени мачове,интриги и хващане на съдии.По паметливите помнят защо Батков го изгони.Апропо!Това бе една от малкото умни постъпки на мустака.За незнаещите ще припомня,че Сираков бе уличен в схема за източване на клубът чрез трансфери на играчи.Официално се обявяваше една сума,но в същност трансфера е бил за доста по висока,като разликата е прибирана от участниците в далаверата.За това се разшумя покрай трансфера на Христов.Оказа се,че почти всички трансфери по това време в посока от Овча Купел към Герена са били оформяни по тая схема.Самия факт,че има сини,които искат тоя далавераджия,източвал любимия им клуб,да се върне,говори много показателно що за фенове са това!
veselin.rr написа:i gospod da doide nemoje da vi pomogne goveda![]()
![]()
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта