aleksandrov77 написа:mirodes написа:И какво ще работиш в Русия?Имаш ли някакво образование и умения?Кажи какви документи си извадил,имаш ли работна виза,осигурено работно място.Щото в любимата ти Русия чужденец много трудно може да започне работа.Щото там само със слава на Путин няма да минеш-всичките викат така,та ще си един от многото.И чий ще го дървиш на Петровский?Уж много знаеш,а пък не си наясно,че в Петербуг строят нов 60 хиляден стадион за световното през 2018г,който трябва да е готов 2016г.
Наясно съм с нещата! Имам познати, които донякъде ще ми помогнат да се адаптирам към обстановката и ще ми помогнат да си намеря работа и да си купя жилище! Ще ми е доста трудно в началото , защото едно е да отидеш на екскурзия там, друго е да живееш!
Ще се сблъскам с доста трудности, но лека полека ще ги реша и до 1 година ще свикна с живота в Питер!
Щом научих за масова имигрантска вълна нямам друг избор! Искам да живея в бяла държава , дори и да не е толкова богата, важното е да има бели хора до мен!
Ще търся жилище и работа в Питер! Ще се оправя все някак си спокойно не ме мислете!
Знам , че се строи нов стадион! Не съм расъл в саксия!
Виза имам, това беше една от първите ми работи!
Ще се оправя все някак си! Важното е да пия истинска руска водка и квас, да се ям истински руски борш, истински пирожки, да гледам мачове на Зенит на живо и да се радвам на красивите рускини!
Ти хубаво бягаш от бежанци,но в Русия имигрантите са в пъти повече.За 2013г Русия беше на второ място в света след САЩ по приток на имигранти.И те основно са мюсюлмани от бившите съветски републики-Киргизстан,Узбекистан и другите станове.Освен това има много чеченци,арменци,азери и всякаква друга паплач от руските републики.Един приятел наскоро се върна от Москва и каза,че е страшно-навсякъде са тези с дръпнатите очи/за Петербург не знам как е/.Освен това престъпността в Русия е много по-висока отколкото тук-опасно е да се замръква извън жилището.Отделно самите руснаци са надъхани срещу чужденците и ако някои скинари те чуят,че говориш руски с акцент може да имаш проблеми.Виж с рускините няма да имаш проблеми-те много налитат на чужденци,защото руснаците много пият и ги бият.
Жилище не знам как ще си купиш,защото цените са много високи ,а пък и банките дават кредити на убийствени лихви.Освен да хванеш някоя рускиня с жилище и да се нанесеш при нея.В Русия животът не е гостоприемен към чужденците-имам познат женен за рускиня и живеят в Москва.Синът им е роден в Москва и е руски гражданин,но въпреки това не му позволяват да работи на държавна служба.
Това е в случай,че наистина смяташ да ходиш в Русия,а не плямпаш само колкото да се намираш на работа.