Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: Ганчев взриви футболна България, циркът ще бъде пълен!!!

Мнениеот Megatron_69 » 22 юни 2015 15:37

miro_rz написа:
kapacitet написа:
amoros написа:Футболът винаги е бил социален отдушник.С вкарването на платената телевизия отрязаха голяма част от феновете до досег с любимите им отбори.С махането на ЦСКА един от двата най-популярни в България отбори ще се продължи в същата посока, а за всички е най-добре хората да имат някакъв отдушник от ежедневието, неслучайно в Англия има мачове и най-големите празници.В цяла Европа се правят компромиси на грандовете в Турция,Гърция, Испания и др.Щом не се нарушават законите и правилника го позволява,трябва да се обсъди всеки вариант.

А викаш в Шотландия са идиоти, че пратиха един от символите не само на шотландския, а и на европейския футбол да рита 4 години по селата и да лишат първенството си от всякаква интрига, рекламодателите също страдат от липсата на големият и велик сблъсък Селтик - Рейнджърс. Само че там има правила и закони, които важат за ВСИЧКИ!

Портсмут къде са сега !? Законите трябва да се спазват и това е :idea:

Напълно съм съгласен,тогава А-група щеше да е с нула отбора,защото всички собственици са за затвора...Ако бяхме Англия де....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 22 юни 2015 15:37

sirakov77 написа:
way написа:
sirakov77 написа:Не успях да разбера, защо Локо СФ ще става ЦСКА, а Локо ГО ще става Локо Сф, нещо ми се губи логиката? Защо ЦСКА не стане директно Локо ГО, щом като са готови да си дадат лиценза така или иначе? Това е някаква чудовищна далавера да знаете и изведнъж и ЦСКА и Локо Сф ще си играят в А група и няма да имат никакви задължения !?! :o Добре дошли в държавата на неограничените възможности!!!

$$$$$$ има врътка

Със сигурност има врътка, ама не мога да загрея точно каква, иначе държавата пие една студена вода за около 11 милиона дългове на ЦСКА към НАП, това е ясно!

Врътката е Мустака да хвърли 30 милиона лева за издръжка,база и стадион на Ботев и после държавата да тегли кредит ,за да покрие тези милиони.Ей това е врътката.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 юни 2015 15:38

Сега Домуса , Батков , Бат Венци и Ганчев разпределят медалите за новото първенство , пък ние хабим нерви в тоя форум .
Изображение

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 22 юни 2015 15:38

По-гнусен отбор от тия розовите няма, могат и патката да ми припознаят, бахти жалкарите сте. Никакво бъдеще няма в тая държава, чорбари, мангали, мангало- чорбари, комунисти, мутри, гномчета, черепи всичко си върши каквото си иска....
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 юни 2015 15:38

Днес А.Тодоров каза,че задълженията на ЦСКА са 22 870 000 лв.Представете си,че тези пари се вложат в изграждането на ДЮШ и реконструкция на Армията ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юни 2015 15:39

Ще си позволя единствено да коментирам думите на ГГ.
Предполагам, че мнението ми няма да с е хареса на повечето, но все пак ....
Това, което ГГ казва е абсолютен факт - без ЦСКА и Левски родното футболно първенство ще е като една колиба.
ЦСКА и Левски имат многократно по-голяма фенска маса от всички останали ФК-та взети заедно и генерират многократно по-голям интерес.
Интересът пък генерира инвестиции (реклама, ТВ права и т.н.), а тези инвестиции са жизненоважни за всички отбори ( с много малки изключения).
Без ЦСКА и Левски проектът "А група" е обречен.
Справка - Черно Море (при цялото ми уважение към клуба) печели купата на страната и след 3 дни всичко е забравено. Левски предоговаря заплати на скъпоплатени, набедени звезди и втора седмица са по първите страници. 2-те събития дори не могат да бъдат сравнявани, но медиите отразяват това, което генерира интерес и води до по-висок рейтинг. От там и популярността на самото първенство.
Това, че ЦСКА и Левски в последните години са използвани за съмнителни финансови далавери, съвсем не намалява значението на 2-та клуба за цялото първенство. В случая ГГ говори, като инвеститор, а не като собственик на ФК Литекс.

Както казах, коментирам само думите на ГГ и категорично съм против да се заобикаля закона с единствената цел, ЦСКА да остане в А група.

Понеже ти опонират някои колеги с Шотландия аз пък да ви питам за Сърбия!
Отнесете дълговете на ЦСКА и Левски към тези на Партизан и Цървена Звезда!
И къде са Шотландия и къде Сърбия които онзи ден празнуваха световна титла!
Как Цървена Звезда взима лиценз и как бива допускан да играе евротурнири?

Сръбското правителство ще помогне за рефинансиране на дълговете на местните грандове Цървена звезда и Партизан. Това съобщи вицепремиерът Александър Вучич на специална пресконференция.

Държавата назначи и мениджърски екип, който временно да управлява Цървена звезда след оставката на президента Владан Лукич, който се оттегли вчера, тъй като не успя да се справи с погасяване на дълговете на клуба, които са около 60 милиона евро.

"Говорих с клубните легенди и лидери от името на правителството на Сърбия и се договорихме да рефинансираме дълговете на Цървена звезда и Партизан, защото държавата не може да позволи тези два клуба да фалират", каза Вучич.

"Ситуацията е страшна и ние ще направим каквото можем да помогнем на Цървена звезда и Партизан. Ще говорим с "Газпром" - генералният спонсор на Цървена звезда, да налеят пари в клуба, колкото се може по-скоро", каза още вицепремиерът на Сърбия.

Начело на Цървена звезда е поставена работна група начело с легендата на клуба Драган Джаич, които ще опитат да закрепят финансовото положение до избора на ново ръководство през декември или януари.
Последна промяна от Pichichi на 22 юни 2015 15:40, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 юни 2015 15:39

Много сте ми интересни :)
А група е в тотален колапс - финансов, игрови, идеен ... и какъвто там се сетите.
Клубовете със солидна фенска маса имат нужда един от друг за да излезат всички заедно от киреча.
Никой няма интерес от още един сезон като последния.
За какъв бойкот ми говорите?
Та нали всички са заедно във влака ..... кой във вагон-ресторанта, кой в първа, кой в трета класа .... ама влакът е един!
Мислете с тез глави, моля.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 22 юни 2015 15:40

Нова теория - ганчев, манджукич и гигов погасяват дълга от милион и малко на Локото към НАП, взимат лиценз и локо става сесека. Чорбари, дано ви има по -дълго време хахах :mrgreen: носите само усмивки!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 юни 2015 15:40

viking22 написа:
Mathias_Coureur написа:Ако ЦСКА ги оставят в А група с тези дългове ще е наистина голям ташак ! :lol:

Ми ако извади иги плати? :)

Ми и да ги плати сега, имаше срок, който не е спазен. Освен ако не извади и машина на времето, ЦСКА не трябва да играе в А група. Това е по закон и правилник, какво ще се случи вече е друго нещо, щото сме в България.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 22 юни 2015 15:41

Pichichi написа:
Ще си позволя единствено да коментирам думите на ГГ.
Предполагам, че мнението ми няма да с е хареса на повечето, но все пак ....
Това, което ГГ казва е абсолютен факт - без ЦСКА и Левски родното футболно първенство ще е като една колиба.
ЦСКА и Левски имат многократно по-голяма фенска маса от всички останали ФК-та взети заедно и генерират многократно по-голям интерес.
Интересът пък генерира инвестиции (реклама, ТВ права и т.н.), а тези инвестиции са жизненоважни за всички отбори ( с много малки изключения).
Без ЦСКА и Левски проектът "А група" е обречен.
Справка - Черно Море (при цялото ми уважение към клуба) печели купата на страната и след 3 дни всичко е забравено. Левски предоговаря заплати на скъпоплатени, набедени звезди и втора седмица са по първите страници. 2-те събития дори не могат да бъдат сравнявани, но медиите отразяват това, което генерира интерес и води до по-висок рейтинг. От там и популярността на самото първенство.
Това, че ЦСКА и Левски в последните години са използвани за съмнителни финансови далавери, съвсем не намалява значението на 2-та клуба за цялото първенство. В случая ГГ говори, като инвеститор, а не като собственик на ФК Литекс.

Както казах, коментирам само думите на ГГ и категорично съм против да се заобикаля закона с единствената цел, ЦСКА да остане в А група.

Понеже ти опонират някои колеги с Шотландия аз пък да ви питам за Сърбия!
Отнесете дълговете на ЦСКА и Левски към тези на Партизан и Цървена Звезда!
И къде са Шотландия и къде Сърбия които онзи ден празнуваха световна титла!
Как Цървена Звезда взима лиценз и как бива допускан да играе евротурнири?

Ти със Сърбия ли искаш да се припознаваш, или с някоя нормална държава, не се обиждай, ама си много прост. Това че в умрелата ни съседка има същата порочна практика, трябва да ме накара да грея от радост ли?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Върни се в “Кошче за отпадъци”