morqche написа:Демба_Ба написа:Мдааа,когато феновете на Левски счупиха три седалки на "Лазур" тука четяхме тиради какви лумпени,наркомани и вандали били "сините" фенове,а сега какво да кажем за тая селяния на гагаузите...още повече че това не е и първата им изцепка-достатъчно е да припомним най-опорочения финал за Купата на България в историята между ЦСКА и ЧМ през 2006 година,когато пак гагаузите предизвикаха масово меле по трибуните.Само че тоя път не са попаднали на точния човек-единия от битите играчи е племеник на Балъков,така че биячите ги чакат много неприятни моменти-ако още в РПУ-то не ги млатят ушевите,то повярвайте ми,като излязат от ареста,по-добре да се скрият в нелегалност,щото освен че ще ги бият,може и да ги е**т....
Замълчи ве "телешки стек" Гагауз ще викаш на баща си помак такъв. Финала 2006 беше опорочен от малоумни говеда които бяха дошли да гледат финала понеже за пореден път не играха на такъв и откраднаха една топка от 6 годишно дете и избягаха в сектор В и почнаха да викат "ОТ ЦСКА СМЕ" още го помня това но ти си бил още в кесиите на баща си нали пуберче? това да не ти е някоя игрица на компа че мафията щяла дошла да бие наред, хахах колко си смешен ти и всички останали говеда.Eastern написа:yavorescu написа:За каква Европа сме тръгнали с такава публика, питам аз? Тотална излагация, срам и позор. Големите фенове, дето не отидоха на НИТО ЕДНО гостуване цяла пролет, нахлуват на терена и бият с ритници и юмруци противникови футболисти. Срам ме е, че такива уроди са сред нашите редици. Подиграваме се на сини и червени за техните ултраси с 2 грама мозък, но нашите са абсолютно същите. Хомо зеленикус! И после пеят "**ахме Локо в г*за"... Себе си на**ахме, това е истината. Председателят на сбирщината с гръмкото име "Национален фен клуб" -- зелено-бялата Гугутка, моряшкото Дудуче, бившия щангист и автокрадец -- вместо да усмирява малоумните си подопечни, участва и той в побоя. Как да застанеш до такива изверги, как да пееш с тях?
За футболните неща от мача -- отчайващо изглеждаме. Много слаба част изиграхме срещу Локо, гола дойде от нищото. Двустранната игра после беше много приятна за гледане, но защитата ни изобщо не е ниво, в каквато и конфигурация да е.
Абе ти нормален ли си бе ако не бяха влезли храта на терена щеше да има още контузени, кви хора сте вие изобщо ходихте ли на мача, тея чобани щяха да ни довършат.
А ти кой беше че не помня бе? Кибер плъхок, внимавай какво пишеш че да не получиш забрана за Тича. ЕБА*МЕ ЛОКО ДА скоро и теб, тази гугутка ще те оправи и тебе калъф такъв, точно тези които излязоха да защитят честа на момчетата са на всеки стадион за разлика от теб постоянно в този измислен форум, ти си един съсел който само цирка наляво и надясно но с този пост ще си навредиш сам на себе си. Глупак
Не се изяждайте.