Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
Ми, че те вече над 1 година са ви подарени, какво повече искате ??!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
PFC Litex написа:Между другото, защо терена на Армията е в такова лошо състояние, топката отскача, като луда.
Ясно е, че Г. ползва евтини неща, но той и два сезона не можа да изкара.
Между впрочем, изтърваваме един друг момент.
ЕБАТИ ТЕРЕНА! Отвратителен. Топката тупка по земя все едон е на Тича!

PFC Litex написа:Едно бързо търсене показва, че и други споделят същото:Между впрочем, изтърваваме един друг момент.
ЕБАТИ ТЕРЕНА! Отвратителен. Топката тупка по земя все едон е на Тича!
1982, там дето Онтарио минат, трева неникне
Терена в Ловеч, когато се наводни по време на мача с Левски беше преди ремонта, а след ремонта изкара една година и сдаде багажа.
Хората отдавна ползват системата Sis grass https://www.sispitches.com/ но тези неща ще дойдат у нас след 20-тина години, а причината е, че нашите собственици на клубове искат да развиват футбола

1982 написа:Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
PFC Litex написа:Между другото, защо терена на Армията е в такова лошо състояние, топката отскача, като луда.
Ясно е, че Г. ползва евтини неща, но той и два сезона не можа да изкара.
Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?
Не считам, че 80 000 лева на месец е подарък, а и нали се подготвя конкурс. Въпросът ми бе дали някой има информация кога се очаква да се проведе. Ти явно нямаш информация...
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост