Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Съдът засекрети договора за ЦСКА до февруари 2019 година

Мнениеот 1982 » 30 окт 2017 23:42

Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?

Ми, че те вече над 1 година са ви подарени, какво повече искате ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2017 23:59

Между другото, защо терена на Армията е в такова лошо състояние, топката отскача, като луда.
Ясно е, че Г. ползва евтини неща, но той и два сезона не можа да изкара.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 окт 2017 00:13

Защо питаш, като сам знаеш какво бе състоянието на терена на Ламарина Стейдиъм a.k.a. Къщичка за пиленца Арена, въпреки "великите ремонти", които крадецът на ДДС и източвач на банки направи ..... помниш ли мачовете на калната нива ??! Или пък басейна, на когото играха веднъж Литекс и Левски ??! Или защо мачът ви с молдовците бе отложен и преместен в София ??! ...... такава му е цялата работа на ГГ ...... пълна мърлящина.
Последна промяна от 1982 на 31 окт 2017 00:13, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 окт 2017 00:13

PFC Litex написа:Между другото, защо терена на Армията е в такова лошо състояние, топката отскача, като луда.

Само на тема терени не се беше излагал до сега ! :) Ставаш трагично смешен вече.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2017 00:24

Едно бързо търсене показва, че и други споделят същото:
Между впрочем, изтърваваме един друг момент.
ЕБАТИ ТЕРЕНА! Отвратителен. Топката тупка по земя все едон е на Тича!

1982, там дето Онтарио минат, трева неникне :lol:
Терена в Ловеч, когато се наводни по време на мача с Левски беше преди ремонта, а след ремонта изкара една година и сдаде багажа.

Хората отдавна ползват системата Sis grass https://www.sispitches.com/ но тези неща ще дойдат у нас след 20-тина години, а причината е, че нашите собственици на клубове искат да развиват футбола :lol:
Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 окт 2017 01:27

PFC Litex написа:Едно бързо търсене показва, че и други споделят същото:
Между впрочем, изтърваваме един друг момент.
ЕБАТИ ТЕРЕНА! Отвратителен. Топката тупка по земя все едон е на Тича!

1982, там дето Онтарио минат, трева неникне :lol:
Терена в Ловеч, когато се наводни по време на мача с Левски беше преди ремонта, а след ремонта изкара една година и сдаде багажа.

Хората отдавна ползват системата Sis grass https://www.sispitches.com/ но тези неща ще дойдат у нас след 20-тина години, а причината е, че нашите собственици на клубове искат да развиват футбола :lol:

Продължаваш да се излагаш :) Ама си ти идва отвътре и си го можеш!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2017 01:47

През чепа ми е за мнението ти за мен, а от многото дискусии съм разбрал, че когато се дискутира опонента, а не темата, то значи, че опонента ти е прав и няма, с какво да го обориш по дадената дискусия...
Продължавай да ме коментираш, аз ще си го преместя в другия крачол.
Изображение

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 окт 2017 06:55

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Някой има ли информация кога се очаква да си вземем базите? Защо се мотае толкова тази процедура?

Не считам, че 80 000 лева на месец е подарък, а и нали се подготвя конкурс. Въпросът ми бе дали някой има информация кога се очаква да се проведе. Ти явно нямаш информация...
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 окт 2017 06:59

PFC Litex написа:Между другото, защо терена на Армията е в такова лошо състояние, топката отскача, като луда.

Ганчев ремонтира терена "на тъмно" както се казва, но не в смисъла, който ти би вложил. ;) Когата се правеше ремонта не бе фалирало дори старото АД, нямаше яснота какво ще се случи, Кралев не бе взел още базите, а баба Дора имаше огромно желание да тренира ден, след като е свършил ремонта на тревното покритие. Когато ни дадат базите ще се правят много неща. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 31 окт 2017 07:16

Ozzimozzi написа:
1982 написа:

Не считам, че 80 000 лева на месец е подарък, а и нали се подготвя конкурс. Въпросът ми бе дали някой има информация кога се очаква да се проведе. Ти явно нямаш информация...

Ако Гришата е платил 8 лева кеш за наем в продължение на година и половина,няма да напиша ред повече в негова вреда и аз ще стана от Литекс като вас!

Върни се в “Кошче за отпадъци”