Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Стига с експериментите-ето този е треньорът на Левски!

Мнениеот фифи перото » 03 сеп 2011 21:36

Синьо сърце написа:
Alex написа:КРАСИ БАЛЪКОВ или ГОЧЕТО... аз поне не виждам други надеждни варианти (макар че съм за чужденец)

Мъри не го НЕ харесвам като повечето хора, но си мисля, че нито ще постигне същите успехи, нито феновете ще го търпят...

Ами тогава търпете селяните от Варна да ни смачкат на терена и да ни вкарат 5 гола другия път...

Ти нормален ли си?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:37

фифи перото написа:
Синьо сърце написа:
Alex написа:КРАСИ БАЛЪКОВ или ГОЧЕТО... аз поне не виждам други надеждни варианти (макар че съм за чужденец)

Мъри не го НЕ харесвам като повечето хора, но си мисля, че нито ще постигне същите успехи, нито феновете ще го търпят...

Ами тогава търпете селяните от Варна да ни смачкат на терена и да ни вкарат 5 гола другия път...

Ти нормален ли си?!

Просто е афектиран като нас. По - точно изнервен и иска промяна. Но явно скоро няма да я получим. Ще чакаме.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2011 21:39

Не знам дали съм нормален,ма вчера гледах контролата със Славия и съм толкова отчаян,че не ми се мисли какво ще стане с Литекс и Антибиотик...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:40

Синьо сърце написа:Не знам дали съм нормален,ма вчера гледах контролата със Славия и съм толкова отчаян,че не ми се мисли какво ще стане с Литекс и Антибиотик...

В момента Левски е на нивото на Видима Раковски. Опитвайте се да си пазите нервите! Има по - важни неща от футбола.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 03 сеп 2011 21:42

фифи перото написа:
Синьо сърце написа:

Ти нормален ли си?!

А защо да не е нормален?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 03 сеп 2011 21:44

Синьо сърце написа:http://ww.vbox7.com/play:6ef7f432&al=1&vid=436703
Гледах днес този клип,почти всеки от нас го е гледал.За съжаление вече го пускам с мъка,защото остават само спомените оттогава!Но друго ми направи впечатление-вижте края на клипа,след гола на Ангелов в Германия-там ще видите един човек с костюм,когото добре познавате...
Гледайки тези кадри,осъзнах,че мястото на този човек е на Герена!Винаги съм твърдял,че това ще стане,като му дойде времето-но сме в такава безизходица,че не знам дали не е дошло!
Този човек написа златни страници в нашата история,а го махнахме,че имало 15 точки разлика(зер ако бяха 3 точки,е по-добре-справка миналата година).Той трябваше да бъде оставен поне 5 години,независимо от резултатите-а ние я свършихме като кучето на нивата.
Да не се лъжем-махнете тия Илианци и тем подобни...Никога не съм бил ултрафен на Мъри,но само погледнете за какво става дума,къде бяхме-къде сме днес...
Да,имаше и един мач на Надежда,там същият човек спринтира с костюма ,за да се поклони на публиката-вместо да обяснява кои фенове и от кой сектор какви са...
Това е положението.Ако искаме кадрите от клипчето да се повторят един ден-май това е човекът!
Инак-Перник и Търговище,да са ни честити!

И аз искам МЪРИ да се върне но.........
Реалноста е друга за съжаление.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 03 сеп 2011 21:45

Синьо сърце написа:Не знам дали съм нормален,ма вчера гледах контролата със Славия и съм толкова отчаян,че не ми се мисли какво ще стане с Литекс и Антибиотик...

Знаеш ли какво ще ти кажа..Надали и сега ще ти го кажа...
ЛЕВСКИ е отборът...Ние сме Левскари.Търпим,изчакваме и ...удар.Вече почти 100 години.Гонзо и Батков са като шарката...Сърби,боли,но..минава...За разлика от хемороидите на червените дупета.ЧАКАЙ И СЕ НАДЯВАЙ!НИЕ СМЕ ОТБОРЪТ!ЛЕВСКИ!
Мъри НИКОГА не трябва да се връща.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Прогнози,мнения,спекулации,относно треньорския пост в Левски

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2011 21:51

То хубаво да чакаш и да се надяваш,но на какво?Трябва поне път да имаш,а ние сме в безпътица...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:51

Хей, основанията за тревога са резонни, но не забравяйте, че Левски е отбор, който е на почти сто години! Както каза Фифи, видели сме 2 и 200. Не може да си променяме историята. Пак ще дойдат победите, пак ще бъдем на върха. Друг е въпросът дали ще може публиката да се завърне по трибуните, както беше едно време. Последното доста ме съмнява освен ако не настъпят някакви невероятни промени у нас.
Последна промяна от daniel875 на 03 сеп 2011 21:53, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 сеп 2011 21:52

Синьо сърце написа:То хубаво да чакаш и да се надяваш,но на какво?Трябва поне път да имаш,а ние сме в безпътица...

Едмон Дантес е чакал и се е надявал и накрая победи всички нали?

Върни се в “Кошче за отпадъци”