II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: II кръг: Септември (София) - ЦСКА

Мнениеот Red joker » 17 авг 2015 13:03

Red_Neck написа:Добър мач и добър резултат срещу пряк конкурент!
Отлична атмосфера на стадиона!

Вие си коментирайте ГГ, БФС и тем подобни .... в някоя от другите 18 теми за управлението на ЦСКА :)

Прав си,но понякога трябва да отговаряме на провокациите,все пак,иначе за другото съм съгласен -добър мач,добър резултат,който можеше да е още по-добър!Не съм много съгласен,че тия пичове са ни пряк конкурент.Има доста по-добри отборчета от тях,като „Сл.герой“ например :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2015 13:06

W84me написа:
Заклет Левскар написа:В 22:00,нямаше запис на мача на ЦСКА,защото бе наложена цензура ,предизвикана от скандиранията и „благословиите“ на феновете,по адрес на БФС и една персона, управляваща България в момента :idea: :!:

Защо скандирате против БФС?
Да не би да е защото старчетата от зоналната комисия не се уплашиха от една-две обърнати маси и не вписаха нов отбор на 20 дни да играе директно във В група?

Според теб защо? Защото БФС тоя път не се съгласи да им "покрие" дълговете. Комуниста цвета си мени, но нрава - никога![/quote]
Кво ти дреме-нали „ВИВАКОМ“ ще покрие вашите ,без кавички разбира се 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 авг 2015 22:12

Red_Neck написа:Добър мач и добър резултат срещу пряк конкурент!
Отлична атмосфера на стадиона!

Вие си коментирайте ГГ, БФС и тем подобни .... в някоя от другите 18 теми за управлението на ЦСКА :)

Да, евнентуално можехте да ни биете и без съдийска помощ, ама нал исте харизмата.Един случаен гол, една измислена дуспа и 2-3 ако не 100% то 90% изпуснати от наш'те.Но срещу организацията на ГГ трудно се играе.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 авг 2015 22:17

С какво ви облъчват на стадион ГА,че пишеш такива глупости? :shock: :roll: :?:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 авг 2015 22:19

GOLEADOR написа:С какво ви облъчват на стадион ГА,че пишеш такива глупости? :shock: :roll: :?:

Че ГА нещо друго да е писал? :lol:
Никаква дуспа и първия ви гол чист късмет!
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 авг 2015 22:23

GA_ veliki написа:
GOLEADOR написа:С какво ви облъчват на стадион ГА,че пишеш такива глупости? :shock: :roll: :?:

Спри да ходиш на стадион ГА и ще се оправиш!Явно там от секБтор-а ви пържат мозъците за да не мислите. :geek:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 авг 2015 22:30

GOLEADOR написа:
GA_ veliki написа:

Спри да ходиш на стадион ГА и ще се оправиш!Явно там от секБтор-а ви пържат мозъците за да не мислите. :geek:

Ясно!Трябва да ти благодаря, това е пряка подкрепа на написаното от мен.Щом не коментираш ситуациите , а мен значи си безмълвен по темата.И повярвай, мога доста по-добре и с повече чувство за хумор от теб да опиша нечии мозък.Казвам нечии мозък,не твоя, поради липса на такъв между ушите ти :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 авг 2015 22:35

GA_ veliki написа:Ясно!Трябва да ти благодаря, това е пряка подкрепа на написаното от мен.Щом не коментираш ситуациите , а мен значи си безмълвен по темата.И повярвай, мога доста по-добре и с повече чувство за хумор от теб да опиша нечии мозък.Казвам нечии мозък,не твоя, поради липса на такъв между ушите ти :lol:

Това твоето си е диагноза.Ходи се лекувай.Успех.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 авг 2015 12:27

Не разбирам господата от Герена, какво пак искат от ЦСКА. Нали са при майсторите, бият наред и с мъки дори в Европа ще се класират. Бойко, БФС, слугинските медии толкова се радваха, че ЦСКА пропадна до В група, а сега нещо страх прозира от приказките им. Вместо да разбият отбора го консолидираха и съвсем скоро фенове и футболисти ще сме, като юмрук. Тогава да му мислят. Че и мачове за купата има. Да няма после рев и лежане по-стадиона, като последните пъти, когато Левски все взимаше отличията. Не се притеснявайте, няма да ни допуснат до последните кръгове за купата. Така сами ще си признаят, че А групата им издиша. Затова ние ще си подкрепяме ЦСКА навсякъде и няма да ни интересуват измислените мачове на хартиените грандове. Да си голям отбор значи да имаш история, харизма на победител, хиляди фенове, а победите идват от самосебеси.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 авг 2015 20:01

W84me написа:
Old_death написа:Левски - Монтана - 4000 зрителя
Септември - ЦСКА - 5000 зрители
Провери колко пари сте давали за билети на Герена и колко сме плащали ние и тогава ми говори за космоса , защото аз , когато учих математика , ти си бил в скоростния лост на баща ти . Вече две седмици не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 , това е броя на публиката в предишния ни мач по сектори , а ми развиваш конспирации за висша математика ! Това подчертаното може да си го поправиш , защото само заради него теорията ти за трите висши издиша .

Хахха, да хвана се за ПРАВОПИСНА грешка. И между другото, къде съм казал, че имам 3 висши? Академичното образование ти е чуждо, личи си...

Мнениеот W84me на 11 Авг 2015, 13:38

гражданин от село написа:
Сигурен съм бе, ти утре ще ме питаш във форума дали ти е вярно рестото за хляба.Вземи го завърши този 2-ри клас най-после!

Брачед, аз съм завършил 2 висши, имам работа, за която ти и 5 живота да живееш няма да научиш за какво иде реч, така че спри със заключенията. Иначе Жадното ви пори, без напрежение, знаеш го.

Най - възпитано искам да се извиня . Висшите ти образования , според теб били две , а не три , както спорях аз . Само дето три пъти си учил висша математика , но не можеш да сметнеш 4 + 2 + 2 . Колко пъти и колко време трябва да загубя , за да доказвам какъв завършен и безсрамен лъжец си . Виж оцветеното в поста си . Ти претендираш за 2 висши образования , а демонстрираш неграмотност за 2 - ри клас . Вземи го най - после от седмия път и си седни на задника . Отиди на очен лекар и провери дали има лечение от дебелоочие . Като заключение и за да не бъда офтопик ще ти кажа , че жадното без напрежение пийна на три пъти армейска чорба от светено масло .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Кошче за отпадъци”