[АНКЕТА] Бареков президент на Ботев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли варианта Николай Бареков да е президент на Ботев?

Анкетата завърши на 28 яну 2011 12:42

Твърдо ДА!
12
12%
По-скоро ДА
18
18%
Нямам мнение
7
7%
По-скоро НЕ!
20
20%
Твърдо НЕ!
44
44%

Общо гласове: 101

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Re: Бареков президент на Ботев?

Мнениеот FILIP1912 » 14 яну 2011 00:15

Yellow major написа:
veseo написа:
Alternative написа:Значи,идеята е Ботев да се върне там където му е мястото.Всеки от нас това иска.Мисля,че няма нужда от иронични подмятания.Ботев Пловдив е над всичко и всички/въпреки клишето/.

Викаш няма проблем доказан дупедавец да ни се води президент, просто селско момче да псува и да мята ризи по тъчлинията, пък ако може и като бонус компрометирани личности като Кръстева и Пеевски да са на някакви постове в отбора, само и само да се върнем на първите места и да ни се купуват титли? Не съм на това мнение...

Само не разбрах кой ти е обещавал титли? Само не мога да разбера защо си срещу доказано "болен" Ботевист да стане президент? Това сме ние, царе да отлъчваме един друг!

А сега кажи ми мойорче ти колко пъти си разговарял с Барека и познаваш ли го лично? Нека да не забравяме колко помия и жлъч изсипа Барека по членовете на Сдружението. А член ли е на Сдружението? Нагаждач, който дълги години не бе стъпвал на Колежа и не заради ДХС, защото в статиите си до момента в който се скараха през 2009г. Барека го защитаваше.
Последна промяна от FILIP1912 на 14 яну 2011 00:22, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 14 яну 2011 00:20

Юли Попов ще е човека на Ц.Василев в Ботев Пловдив или поне аз толкова знам ;) !.....ако това не стане доста хора ще бъдат излъгани...което не вървам да искат новите собственици...или по точно дори да е така не вярвам,че ще го допуснат да го разберем от някакво електронно издание търсещо посещения!Затворете е тази тема много простотии ще се си спестим!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 яну 2011 00:24

Veseo колкото и да се пениш, каквото са решили за АД то това и ще стане. Чакал съм и ще го дочакам да видя Ботев там където е бил. А ти ако искаш да ходиш по селата само и само да си свободен си е твой проблем. Аз съм "за" а не "анти" и там е разликата между мен и теб .Ако си направил 1/100 от това което е свършил Барека за Ботев можеш да ми подскачаш. Кой върна стадиона на Ботев?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 яну 2011 00:26

Yellow major написа:Кой върна стадиона на Ботев?

Бареков ли?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 14 яну 2011 00:31

Yellow major написа:Veseo колкото и да се пениш, каквото са решили за АД то това и ще стане. Чакал съм и ще го дочакам да видя Ботев там където е бил. А ти ако искаш да ходиш по селата само и само да си свободен си е твой проблем. Аз съм "за" а не "анти" и там е разликата между мен и теб .Ако си направил 1/100 от това което е свършил Барека за Ботев можеш да ми подскачаш. Кой върна стадиона на Ботев?

Ти сериозно ли си мислиш, че Барека има нещо общо с връщането на стадиона?
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 14 яну 2011 00:35

Май паметта ви е много къса, кой убеди Бойко по този помпозен начин да дойде в Пловдив и даже му сложи наш шал. Преди това имаше едни писма.....

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 14 яну 2011 00:44

След някое друго мнение темата ще се превърне в политика.Не мога да си обясня защо "Ботев" се забърква с политическите интереси.Може би защото имаме голяма фенска маса и някои хора искат да ни употребят,както беше по времето на Бат'Петьо...появи се лицето дх-с.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 14 яну 2011 00:48

Yellow major написа:Май паметта ви е мхого къса, кой убеди Бойко по този помпозен начин да дойде в Пловдив и даже му сложи наш шал. Преди това имаше едни писма.....

Е не беше Барека този. Не разбрах помпозността ли бе важното или самото действие. Значи щом е сложи шал на премиера на церемонията значи Барека е върнал стадиона, това е желязна логика. Твоята памет е къса върни се по време на изборите и обещанията на Герб да изпълнят решение на МС от 2001г. и да въведат във владение Община Пловдив до 3месеца, е не бяха 3 ами 8. Колкото Барека който е сложил шал на премиера е върнал стадиона, толкова и момиченцето което го почерпи с пита го е направило.
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 14 яну 2011 01:10

1912 написа:ave ei heitari,niama go ve4e selianina samo da nedovosltvate.Bareka i Vucov ako sponsora izbere tiah ok,samo da si vurshat rabotata i otbora da vurvi

мутрите си имат отбори,но назначават футболни хора да ги управляват.А ние си назначаваме пресаташе и човек за вишката.Наистина и двете ни куцат.А аз се надявам,че вили чете форуми и ако се готви нека прочете Не си добре дошъл.

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 14 яну 2011 01:28

veseo написа:
Alternative написа:Значи,идеята е Ботев да се върне там където му е мястото.Всеки от нас това иска.Мисля,че няма нужда от иронични подмятания.Ботев Пловдив е над всичко и всички/въпреки клишето/.

Викаш няма проблем доказан дупедавец да ни се води президент, просто селско момче да псува и да мята ризи по тъчлинията, пък ако може и като бонус компрометирани личности като Кръстева и Пеевски да са на някакви постове в отбора, само и само да се върнем на първите места и да ни се купуват титли? Не съм на това мнение...

Най-накрая едно трезво мнение на Ботевист!!! Те го изхвърлиха от БТВ за продажничество , Вие вземете го сложете за президент...сигурен съм че има много по-достойни от Вас за този пост....А и ако някой може да ми обясни , защо разваляте нещо ново и оказва се добре работещо за сега, за да си натресете пак старите проблеми , със стария формат, но с други главни действащи лица....Та нали идеята беше да се направи модел на управление като в Испания и Вие почти го постигнахте...с няколко стабилни фирми като спонсори , успеха Ви беше сигурен!!!

Върни се в “Кошче за отпадъци”