sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?
Злоба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?
[/center]sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?
diplomat написа:sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?
Тва не си го писал ти, Синчец.Пък и точно за рязан да се омъжи е тотална ирония...
![]()
diplomat написа:sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?
Тва не си го писал ти, Синчец.Пък и точно за рязан да се омъжи е тотална ирония...
![]()
sin4ec написа:diplomat написа:sin4ec написа:Мика може и за негър да се омъжи, ако иска, нас тва кво ни влиза в работата?
![]()
Що да не съм аз? Да се омъжва и за рязан, и за ескимос-тва си е нейна лична работа, мен не ме бърка. Колко българки живеят с вмирисани мангали и им лапат, та в тая са се огледали, че била щерка на едикойси. Мен баща ми дори не ми е давал акъл и мнение за гаджетата и за жената, която е до мен, аз ли да давам?
NOMER14 написа:И зетят какво работи? С какво ще се издържа младото семейство?
Възпитанието ми ме възпира да коментирам новината, все пак уважавам Ицата. Хората се бъзикат, защото преди часове тъстът бе писал нещо за словенска крава. Не се знае на човек какво ще му дойде на главата.
diplomat написа:Ами принципно не пропускаш да му сипеш доволно на Ицето в такива моменти, та заради това се учудих.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост