shammi написа:Аз_съм_Спас написа:лично аз съм страшен фен на Кокъла.Това е човек който може да свали напрежението в съблекалнята-показа го през 2009 година,когато започнахме по абсолютно идентичен начин сезона-загуба от Вихрен в първия кръг, отпадане от БАТЕ, отпадане от Жилина, всички се нахвърлиха зверски върху отбора и играчите, и всички ни отписаха за титлата.Кокъла обаче ги вдигна и станахме шампиони.Просто той е абсолютно перде, не му дреме от нищо, веселяк, непукист...а е и роден късметлия-в стил дядо Пенчо. И не съм съгласен че се е провалил в Славия! Защото аз поне, в съзнателният си живот не си спомням в един полусезон Славия да бие Цска и да направи равен с Левски-с Кокъла го направиха.Освен това ги закара и на финал за купата за пръв път от 15 години, и дето се вика, за първи път от много време в Славия имаше някакъв живец. До колкото знам, Кокъла е готов да работи дори с Гонзо, едва ли ще иска и толкова много пари защото е Левскар и би дал всичко за родния си клуб.Да го връщат НЕЗАБАВНО!
Абсолютно съм на твоето мнение))) Емо Велев е посредствен треньор, но невероятен психолог!!! Онези, безобразните платени фенове, които взимаха пари от Гонзо за да го махнат си го махнаха. Велев го знаеше и не му пукаше изобщо. Нооооооо каквото повикало, такова се обадило - прогнозирам същата съдба за Гонзо, но ще го запомним с 25 загуби за 2-3 години.....позорно отпадане от ЛЕ и смешен отбор вече няколко мача...
Аз също съм страшен фен на Кокала! И съм съгласен с тезата, че е невероятен психолог, само дето си мисля и, че е доста кадърен като треньор въобще. Не знам, само аз ли забелязах това, но Левски по негово време играеше със истински стил и лекота на терена, дори и понякога като резултат да беше 1 на мъка... аналогично с най-добрите години на Левски по времето на Мъри, на който не съм особено голям почитател, но му признавам успехите. За първи път виждах любимия отбор по времето на Кокала да отиграва толкова много заучени положения, двойни пасове и т.н. някой от които и се превръщаха в голове, като тоя на Лошо Христов срещу розовите
За сега обаче продължавам да подкрепям Гонзо, просто е необходимо време за един треньор да се види става или не става... трябва да направи поредица от мачове без победа, както при Кратко Останич, за да се съглася с тезата, че Гонзо трябва да се махне.
Мъри изкара един нулев сезон, преди да постигне уникалните си успехи следващите 2!