W84me написа:Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.
Защо пък Левски?...не съм запознат точно с правилника

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Каквото е правилото при дубъл от страна на някой отбор. Би трябвало да е между Левски и Лудогорец.
Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не?
GOLEADOR написа:Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не?
Щом сме почнали да изписваме имената на отборите подигравателно,защо мислиш,че Левскиньо трябва да играе за суперкупата.Има си отбори (ЦСКА и Лудогорец) които са заслужили това право,те ще играят за трофея!
ti4a70 написа:Съвсем резонен въпрос. Може би не трябва да се играе такъв мач, щом отборът спечелил купата на практика не съществува вече.
GOLEADOR написа:Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не?
Щом сме почнали да изписваме имената на отборите подигравателно,защо мислиш,че Левскиньо трябва да играе за суперкупата.Има си отбори (ЦСКА и Лудогорец) които са заслужили това право,те ще играят за трофея!
Tommi написа:GOLEADOR написа:Демба_Ба написа:Казус който идва на дневен ред.Ако се осъществи планът на ГГ за ликвидирене на сегашния ПФК Цска-действащ носител на Купата, и създаване на някакъв нов клуб, то по правилник най-вероятно за Суперкупата трябва да играе Монтана....прав ли съм или не?
Човекът ясно е написал, че казусът е при евентуалното закриване на ЦСКА.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта