neverbackdown написа:Определено ако има хора , които предпочитат Станишев пред ББ са хора , които тотално си нямат представа от политика или управление....Лично аз не мисля,че Борисов е най-великия,но мнението ми е ,че откакто ГЕРБ са на власт има развитие(това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него).Много бързо хората забравиха "Заменките" , спирането на еврофондовете,Масларова , Топлото....Клиширано е да го споменавам , но ГЕРБ управляват в много тежки времена на криза и колкото и ние да си говорим ,че сме били винаги в криза не е така.Кризата е главно за западняците,ЗАЩОТО там всеки исплаща лизинг за кола или кредит за къщата,а тук над 90% си имаме собствени от годините....Аз работя с хора и уча Социология нещата в градовете не са зле и постепенно се убеждавам , че много хора просто ги МЪРЗИ...Гледам , че заплатите се вдигат в здравеопазването..Спряха им бонусите И ОПРЕДЕЛЕНО МИ ХАРЕСВАТ НОВИТЕ ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ....ако не ви харесва гласувайте си за БСП , но аз няма да го направя....Знаете ли колко е трудно за държава като България да каже НЕ на Америка за шистовия газ и на Русия за Белене....ИСКА СЕ ВОЛЯ...Успех на всички независимо какъв цвят сме
Ти наистина вярваш, че Бойко може да каже "НЕ" на Русия и на САЩ? Какви заплати се вдигат, само на приказки, три години нито стотинка за социална политика! Във Варна нещата са много по-зле от преди 5-6 години да кажем, няма работа, а където има се работи за жълти стотинки! В кое министерство и в кое направление на политиката на ГЕРБ виждаш подобрението?