Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот aleksandrov77 » 11 мар 2015 13:58

Player написа:Видяхте ли видеото от Русия как се рита малко дете от треньора? Нещо да има да кажете русофилчета, след като вадите какви ли не индивидуални случаи от запада за до го очерните, сега мълчите като п...и нали. Ето какви идиоти са руснаците, аз като ви казвам че са курви, боклуци или и двете вие се правите на ударени. Руснака знае само да бие и да трепе всичко което му се изпречи. Насилие и пак насилие и това е цялата им история и култура и към свои и към чужди.

Във всяко стадо има мърша! Треньорът ще си получи заслуженото!
Докато в САЩ и Западна Европа негрите имат игра "нокаутирай белия" и я прилагат в действителност над бели хора и ги убиват и нападат в гръб , но това упорито се премълчава! Мен лично ме е страх да отида в САЩ, защото там има много маниакални убийци, които убиват за кеф по- 20-30 човека наведнъж!
Страх ме е да отида също в мангализирана западна Европа, да не би случайно някой негър да ми приложи играта 'нокаутирай белия", само защото съм бял!
Иначе само знаете да плюете по Русия, но не гледате недъзите на вашите любимци от Запада и САЩ!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 мар 2015 14:03

Player написа:Видяхте ли видеото от Русия как се рита малко дете от треньора? Нещо да има да кажете русофилчета, след като вадите какви ли не индивидуални случаи от запада за до го очерните, сега мълчите като п...и нали. Ето какви идиоти са руснаците, аз като ви казвам че са курви, боклуци или и двете вие се правите на ударени. Руснака знае само да бие и да трепе всичко което му се изпречи. Насилие и пак насилие и това е цялата им история и култура и към свои и към чужди.

Видех видеото и си викам, ся нема начин некой да не го плясне кат пост тука за да покаже кви са кръвопийци по онез земи. Ай чистито!

По вълнуващата те тема - аз също бих го заритал. Тренера.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 мар 2015 14:09

aleksandrov77 написа:

Докато в САЩ и Западна Европа негрите имат игра "нокаутирай белия" и я прилагат в действителност над бели хора и ги убиват и нападат в гръб , но това упорито се премълчава! Мен лично ме е страх да отида в САЩ, защото там има много маниакални убийци, които убиват за кеф по- 20-30 човека наведнъж!
Страх ме е да отида също в мангализирана западна Европа, да не би случайно някой негър да ми приложи играта 'нокаутирай белия", само защото съм бял!
Иначе само знаете да плюете по Русия, но не гледате недъзите на вашите любимци от Запада и САЩ!

Сега си имало всяко стадо мърша. Не разправяше ли глупости как всички руснаци са много добри хора и колко много помагат. Сега остава да го кажеш и за чернокожите. Или смяташ че всички до един нападат бели хора в гръб.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 11 мар 2015 14:14

THE G.A.M.E написа:
проф. д-р Томов написа:EС са толкова добре, че и Австрия тръгва по стълбичката надолу, следвайки Гърция. Италия, Португалия и Испания и те са на пангара. Иначе пък форумните икономически експерти, както и тези по платените еврейски медии, се скъсаха да ни обясняват как санкциите към Русия няма да се отразят на ЕС по никакъв начин ;) А сега хванете тая рецесия, хванете това обезценено евро, хванете този паритет, пък чакайте когато икономиките на развитите европейски държави са зле, нашата да процъфтява ;) Такова дръвче ни чака, че не е истина, но важното е да се приглася на чипсовете и да се налагат нови и нови санкции на Русия 8-) Ама май ще стане така, че докато чакаме Русия да клекне, то цяла Европа ще фалира :lol:

Общо-взето, проблема не е само в ЕС.
Май отново се задава глобална криза и накрая пак ще са доволни само "Янките" от това. ;)

Игра, това не е мерене на пишки и кой е по-по-най. Нещата са навързани и за да бъдат всички добре, нужен е баланс. А не едното да е за сметка на другото. И те няма да са доволни. Доволни ще са само няколкото човека, които умишлено са я предизвикали и облажили се от нея 8-) И не май, а със сигурност!!! Този път може и да последва разпад на еврозоната, а от там и на ЕС, което няма да е изненада за мен. Еврото стремглаво се е запътило под паритета с долара и не виждам какво може да го спре 8-) Англичаните и те тръгнаха по пързалката. Или с други думи, всеки който си е държал спестяванията в евро, в момента е с около 40% по-беден 8-) Така че ще го духаме, благодарение на недалновидната политика на продажните и некадърни евробюрократи, които за някой и друг долар са готови да продадат и майчиното си мляко, без да се замислят за последствията 8-)
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 11 мар 2015 14:16

Трябва да си пълен лаик, за да вярваш на толкова зле скалъпен и евтин монтаж ;)
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 11 мар 2015 14:21

Player написа:
aleksandrov77 написа:

Сега си имало всяко стадо мърша. Не разправяше ли глупости как всички руснаци са много добри хора и колко много помагат. Сега остава да го кажеш и за чернокожите. Или смяташ че всички до един нападат бели хора в гръб.

Не съм казал за всички руснаци, а за болшиството руснаци!
Иначе тази игра нокаутирай белия се прилага в САЩ и Западна Европа!
Не казвам всички негри, но една голяма част от тях са расисти към белите!
Аз ходих 2008г. в Манчестър да гледам финал Зенит-Рейджърс завършил 2:0 за братушките и останах с впечатлението, че Англия чернокожите са се увеличили значително!
Три месеца по-късно отидох в Монако да гледам финала за Суперкупата на Европа Зенит-Манчестър Юнайтед завършил с победа 2:1 за Зенит , разходих се в Монако , там чернокожите са с 70/80% от населението в тези градове!
Ти, кога си ходил във Франция и Англия?
Знаеш ли черните там какви са расисти?
Имаш ли представа, че като видят бял човек от Източна Европа нарочно се заяждат?
Предполагам, че и сега не е по-различно! Има квартали, където да си бял е направо опасно!
Бях и в Санкт Петербург 2008 година когато гледах мача Зенит- Байерн 4:0 и там руснаците са 85-90% от населението там!
Трябва да ви кажа , че руснаците са изключително дружелюбни към нас българите!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 мар 2015 15:05

проф. д-р Томов написа:

Трябва да си пълен лаик, за да вярваш на толкова зле скалъпен и евтин монтаж ;)

Защо се правиш на луд?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 мар 2015 15:14

aleksandrov77 написа:
Player написа:
aleksandrov77 написа:

Не съм казал за всички руснаци, а за болшиството руснаци!
Иначе тази игра нокаутирай белия се прилага в САЩ и Западна Европа!
Не казвам всички негри, но една голяма част от тях са расисти към белите!
Аз ходих 2008г. в Манчестър да гледам финал Зенит-Рейджърс завършил 2:0 за братушките и останах с впечатлението, че Англия чернокожите са се увеличили значително!
Три месеца по-късно отидох в Монако да гледам финала за Суперкупата на Европа Зенит-Манчестър Юнайтед завършил с победа 2:1 за Зенит , разходих се в Монако , там чернокожите са с 70/80% от населението в тези градове!
Ти, кога си ходил във Франция и Англия?
Знаеш ли черните там какви са расисти?
Имаш ли представа, че като видят бял човек от Източна Европа нарочно се заяждат?
Предполагам, че и сега не е по-различно! Има квартали, където да си бял е направо опасно!
Бях и в Санкт Петербург 2008 година когато гледах мача Зенит- Байерн 4:0 и там руснаците са 85-90% от населението там!
Трябва да ви кажа , че руснаците са изключително дружелюбни към нас българите!

Нека да ти покажа една интересна гледна точка. Ако бяхме по-богата страна за каквато всички говорят и искат да станем веднага ще се напълним с араби и африканци предимно. Така че благодарен съм на тези който ни окрадоха так брутално и ни държат да сме просяци поне за това, защото сега щеше масово да има заличаване на бялата раса от черните най -вече заради смесени бракове. За съжаление белите жени много си падат по черните. Не мога да го разбера, отвратил съм се като съм бил в Sugar. Дори ми се искаше да понабия някой черен задето забива нашите момичета или си правят мръсни танци по дансинга, но не си струва да ме арестуват защото някаква си к***а няма достойнство и си вдига краката на същество довчера яло само банани от дърветата. Не знам за какъв ме мислиш, но искам всяка жаба да си знае гьола. Арабите в пясъците, Черните в Африка, жълтите в Азия и в Европа да останат само бели хора и то без нито един мюсюлманин. Който иска да е такъв вън от Европа. А пък Америка да прави каквото си ще. Не ме засяга, достатъчно ще ги засегне Йелоустоун.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 мар 2015 15:38

Player написа:Нека да ти покажа една интересна гледна точка. Ако бяхме по-богата страна за каквато всички говорят и искат да станем веднага ще се напълним с араби и африканци предимно. Така че благодарен съм на тези който ни окрадоха так брутално и ни държат да сме просяци поне за това, защото сега щеше масово да има заличаване на бялата раса от черните най -вече заради смесени бракове. За съжаление белите жени много си падат по черните. Не мога да го разбера, отвратил съм се като съм бил в Sugar. Дори ми се искаше да понабия някой черен задето забива нашите момичета или си правят мръсни танци по дансинга, но не си струва да ме арестуват защото някаква си к***а няма достойнство и си вдига краката на същество довчера яло само банани от дърветата. Не знам за какъв ме мислиш, но искам всяка жаба да си знае гьола. Арабите в пясъците, Черните в Африка, жълтите в Азия и в Европа да останат само бели хора и то без нито един мюсюлманин. Който иска да е такъв вън от Европа. А пък Америка да прави каквото си ще. Не ме засяга, достатъчно ще ги засегне Йелоустоун.

Доста объркано момче си.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 11 мар 2015 15:41

HoUs4oOL написа:
Player написа:Нека да ти покажа една интересна гледна точка. Ако бяхме по-богата страна за каквато всички говорят и искат да станем веднага ще се напълним с араби и африканци предимно. Така че благодарен съм на тези който ни окрадоха так брутално и ни държат да сме просяци поне за това, защото сега щеше масово да има заличаване на бялата раса от черните най -вече заради смесени бракове. За съжаление белите жени много си падат по черните. Не мога да го разбера, отвратил съм се като съм бил в Sugar. Дори ми се искаше да понабия някой черен задето забива нашите момичета или си правят мръсни танци по дансинга, но не си струва да ме арестуват защото някаква си к***а няма достойнство и си вдига краката на същество довчера яло само банани от дърветата. Не знам за какъв ме мислиш, но искам всяка жаба да си знае гьола. Арабите в пясъците, Черните в Африка, жълтите в Азия и в Европа да останат само бели хора и то без нито един мюсюлманин. Който иска да е такъв вън от Европа. А пък Америка да прави каквото си ще. Не ме засяга, достатъчно ще ги засегне Йелоустоун.

Доста объркано момче си.

Не колкото онзи професор ли какъв е който повтаря едно и също като грамофон.

Върни се в “Свободна зона”