Вицове, комични случки и изказвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: Вицове, комични случки и изказвания

Мнениеот boston celtics » 23 дек 2010 11:04

ЕМИЛ написа:Съпруга била в леглото с любовника си, когато чула, че мъжът й завърта ключа в ключалката.
- Остани тук – казала тя. – Той е прекалено пиян и изобщо няма да те забележи.
И естествено, съпругът се метнал в леглото, без да забележи любовника. След няколко минути обаче през алкохолната мъгла видял, че изпод одеялото стърчат шест крака. Той се обърнал към жена си:
- Ей, в това легло има шест крака. А трябва да са четири. Какво става?
- Глупости – заявила съпругата. – Толкова си пиян, че не можеш да броиш. Стани от леглото и пак опитай. От там ще виждаш по-добре.
Мъжът й станал от леглото и започнал да брои.
- Едно, две, три, четири. Знаеш ли, права си
Хаха,това ми напомни приказката за Хитър Петър - там с магаретата :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 дек 2010 11:20

Едно хипи се прибира през нощта след голям купон здраво пиян и напушен. Върви си през полето, върви си и изведнъж получил ерекция… Чуди се хипито какво да прави сега, огледал се наляво, надясно – докъдето му поглед стига само тикви насадени. Замислил се човекът:
- Абе тиквите са меки и влажни отвътре… а и няма жив човек на километри наоколо…
Решил се накрая, избрал си една хубава малка тиква, пробил дупка в нея и започнал да я употребява. Обаче точно в сюблимния момент наблизо минала полицейска кола, полицаят като го видял какво прави го и попитал:
- Господине, вие осъзнавате ли какво правите с тази тиква?
Хипито се стреснало и изтърсило първото, което му дошло на ума:
- Ааааа, стана ли полунощ вече

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 23 дек 2010 12:14

ЕМИЛ написа:Едно хипи се прибира през нощта след голям купон здраво пиян и напушен. Върви си през полето, върви си и изведнъж получил ерекция… Чуди се хипито какво да прави сега, огледал се наляво, надясно – докъдето му поглед стига само тикви насадени. Замислил се човекът:
- Абе тиквите са меки и влажни отвътре… а и няма жив човек на километри наоколо…
Решил се накрая, избрал си една хубава малка тиква, пробил дупка в нея и започнал да я употребява. Обаче точно в сюблимния момент наблизо минала полицейска кола, полицаят като го видял какво прави го и попитал:
- Господине, вие осъзнавате ли какво правите с тази тиква?
Хипито се стреснало и изтърсило първото, което му дошло на ума:
- Ааааа, стана ли полунощ вече
Много тъп виц :) :) :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 дек 2010 12:24

Бизнесмен си е наел нов бодигард и му казва:
- Започвате работа от понеделник. Тогава откриваме новия склад за алкохол и ще пийнем.
- Но аз съм спортист и не пия.
- Тогава елате във вторник. Имаме годишнина на салона за масажи, поканил съм приятели, ще има много момичета и ще се забавляваме.
- Но аз съм женен и не изневерявам на жена си.
- Елате направо в сряда. Ще получим новата партида наркотици и ще ги опитаме.
- Казах ви, че съм спортист и не вземам наркотици. А какво ще правим в четвъртък?
- За вас не знам, но аз тогава ще съм с друг бодигард

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 дек 2010 12:33

Двама индианци, боядисани в цветовете на войната, седят и си говорят за бойните традиции.

Изведнъж единият възкликва:

- Абе ти знаеш ли, че белите си боядисват яйцата?

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 23 дек 2010 13:22

"Засада, чиста засада. Даже ръката му е в засада!"
Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов си криви душата, докато гледа на повторение атака на Литекс от мача между двата отбора

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 дек 2010 15:13

- Значи, докторе, вчера пихме водка с едни приятели. Като свърши, почнахме да пием вино. Като изпихме виното – намерихме един коняк и него го изпихме. После дойде един приятел и донесе каса бира…
А после се натрових от някакви бисквити

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 дек 2010 22:42

Нещо празнично - Ако левият ти крак беше Коледа, а десният Нова Година, бих искал да те посетя между празниците

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 дек 2010 09:35

След дерби мач двама футболисти от отбора победител си пийнали порядъчно. На излизане от бара единият се подхлъзнал и паднал в кална локва, а другият едва се докопал до оградата.
- Виж колко си пиян бе! Не можеш да се държиш на краката си! – присмял се този, който се държи за оградата.
- Ще те видя и теб, като свърши оградата! – отговорил му с достойнство падналият

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 24 дек 2010 10:47

[offtopic]ЕМИЛ, какви са тези вицове разказвани преди 10 години от Къци Вапцаров ? :lol:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”