ivan56 написа:delqnski47 написа:ivan56 написа:За разлика от някой, някой други следим този конфликт от самото начало. Войната не е от 24.02
Децата на Данбас срещу децата на Украйна ако искате като цифри(грозно и противно сравнение ама като за простите ви путинофилски глупости е ок)
Терора на "руснаци" -същите тия "руснаци" бяха леко напомпани от истинските руснаци и решиха, че могат ей така да завземат власта в Донецк и Луганск, Мариупол и тн. като стрелят горят и убиват и си мислеха, че просто ей така ще им се размине, щото Москва е зад тях, е не познаха.
И тука без да ми се включват с глупостите за москали на клона и който не скача е москал, защото въпреки всички тия глупости нямаше един репресиран имаш се за руснак по тези ширини преди 2014.
Всичко друго е долна лъжа, ако някой каже нещо различно. Никога преди Майдана,че и по време на него е нямало "терор" над имащи се за руснаци.
Всичко започна с Крим и незачитане на границите на суверенна държава.
Тва по CNN или по думите на авторитарния "зелен" наркоман където всичко около + него е корупция и цензура го извлече като данни. Дано да е поне първото.
За сравнението с децата си прав, изключително грозно и противно сравнение, но като за човек, който просто ей така мрази цяла нация и му се привиждат путинофили не очаквам друго. Тва че аз не мразя нещо не ме прави "фил" на същото, но кво да говоря на човек, който наричаше хората, които не искат да се бодат с ваксини срещу вируси - "антиваксъри". Все едно да наречем турците "вегани" , защото не ядат свинско, но праволинейността в някои хора е изключителна.
П.П. Крим беше автономна република към Украйна така както Източна Румелия беше автономна част към Османската Империя. Колкото Румелия е турска толкова и Крим е украински, защото няма как автономна област с 1/5 население украинско да се води украинска, но индоктриниран с пропаганда мозък не може да го осмисли тоя факт.
Сега очаквам абсолютно малоумното сравнение с Кърджали, което ще докаже, че индоктринацията пречи на лесно смилаеми факти и информация.
Да почнем с това, че тия глупости със CNN се изтъркаха като македонията на Славун.
Можеш да си ги провериш нещата и да дойдеш да кажеш, кое не е така. Някъде ти преди Майдана да беше чул за напрежение и терор над руснаци в Източната част?
За децата ти първи почна, с глупостите за Децата на Донбас, а за Децата на Украйна или те не са важни. Лицемерно и гнусно. Имайте честа поне да си признаете, стига мишкувахте. Или ви е срам от позицята, която заемате?
А Крим по всички международни правила е част от Украйна от 1991 година, с което дори представиси Русия е съгласна до преди няколко години.Каквито и глупости да пишете много добре знаете, че не са истина и подържате проруска версия.
Виж историята на Крим и спри с глупостите, че ставаш смешен. Процесите в историята не почват преди 100 години.
Къде пък го прочете тва с международните правила, че не видях ?
В международните правила пише за едни референдуми и ако има "Да" то еди кво си....тва пише. Точка "Тоя референдум е незаконен, не ни кефи" не съществува в международното право. Отсега да ти кажа да не го търсиш.
Иначе тва с БЮРМ не знам с ква уста сега го коментирате. Поне замълчете една седмица..