favaca8888
Не разбра ли, че малоумната ви теза за 5г върви само сред пенсии и слабоумни?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
favaca8888
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
THE G.A.M.E написа:И без вируса си отиваше към хаос, от който ще се появи Нов Ред, с единно световно Правителство.metodito написа:Игра, тоя вирус... де го има, де го няма. Я да те попитам, понеже знам, че понякога приемаш алтернативни теории за случващото се - към какво отива света от днешна гледна точка, според теб:
1) диктатура, геноцид (не е задължително той да е физически извършван - този ще е чистичък - без да са си оцапали ръцете);
2) революция и хаос.
Заразите ( очаквам, още няколко до 2050-та ) са просто част от играта.
В този смисъл, тази-настоящата, е просто брънка. Не е безобидна, ако не се вземат адекватни мерки, виждаме, че умират хора.
И не са само възрастните. В последните 48 часа излезе инфо за деца и хора до 40 г.
Включително и у нас за последните 24 часа един на 40 г. и един на 50 и няколко ...
За мен, дори т'ва нещо да е пуснато нарочно, то резултатите за всички, включително и за пусналите го, са неочаквани.![]()
Инак, да, със сигурност едни хора си записват добре к'во се случва и следващата зараза ще е... Мамата си джаз.
Thsmith написа:Не крайно десни, а консервативно десни! : ) Иначе е вярно, че обичам да споря до последно и ненавиждам оправданието за слабаци с "отстъпването уж на по умния"Soulen написа:Thsmith написа:що? За какво сме били на различни?Смисъл...не помня наистина да сме спорили за нещо
Е ти се инатиш за някакви неща, които обикновено или са абсурдни само и само да не си признаеш, че грешиш или пък вижданията ти са много брутални, крайно десни.
Например за Костов. Ясно е, че всички партии са от котилото на БКП и за нищо не стават. Истинските антикомунисти са изгнили по затворите, а след 89-та са натикани в ъгъла, защото честните и можещите хора са неудобни. Във властта се допускат само компрометирани.
Ти нали си бил член на ДСБ. Ако някога беше дошъл на власт, щеше да обслужваш интересите на мафиотите или щеше да те изхвърлят като мръсно коте. Ако пък се заинатиш следва някакъв инцидент и се оказва, че си имал самоубийствени наклонности.И винаги когато бъркам съм склонен да си призная, ей! Точно заради това съм със "замразено" членство в ДСБ. Просто станаха твърде либерални за мен след идването на Радан. Един път сбърках като се коалираха с Пръмова, втори път сбърках като влязоха в коалиция с герб и трети път няма да има докато няма промяна в политиката на партията.
--
Що се отнася до другото, никога не ме е интересувало котила или някакви странични неща. Личните животи на хората и тн. Гледам какво се прави, а не какво се говори. За мен неговото правителство беше най-силно и най близко до вижданията ми. Естествено много далеч от това, което искам в завършек, но най-близкото до което съм виждал в България. Опити за пазарни реформи, твърд отговор на руското нахалство, закон за лустрация и тн. Приватизация и търсене на тази посока, а не на национализации.
Един политик не трябва да е честен, а трябва да е можещ. Не ми трябва някой виден борец/мъченик, а някой знаещ какво трябва да се направи. Трябва да може да наложи правилните неща, а не да го направи честно или да има хубав лозунг.
Винаги давам за пример ценностите на Аденауер по тази тема.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта