milen.hristov написа:Levskar_90 написа:
Гордеете се че биете деца,баби и майки... Що за хора сте ?
Айдее вече и баби в 10 вечерта в студ. град.БОжеее, на тези сбирки Гонзо да не ви прелива от неговия мозик
Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
- delqnski47
- Контакти:
turbogena написа:Казвам ,че нямате смелост да нападнете СОФИЯ ЗАПАД! Чети малко! Не обикновените фенове ,а СЗ! Никога не сте го правили и няма да го направите ,защото знаете какво ще стане
Ти нещо много знаеш за СЗ!Никога не ги нападали,ала бала...
Да не си някой техен член!Или клиент
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Аз се обзалагам, че не е имало и 1 човек от Запад в тоя автобус. Най-малкото, че те си ходят с коли винаги...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- storm
- Контакти:
ЦСКА-р написа:turbogena написа:milen.hristov написа:Нали се разбрахме софия запад нямат нищо общо с Левски.В случая някакви ''вандали са пребили наркомани и дилъри''.В СЛУЧАЯ НАСИСЛИЕТО ПОРАЖДА НАСИЛИЕ.
Ти май не разбра ,че са бити обикновени фенове на Левски. В рейса не е имало хора от СЗ. Все пак може да всякакви ,но чорбарите нямар смелост да ги нападнат
Чакай бе, вие какви сте, че да нямаме смелост да ви нападнем? Да не би да сте цяла армия говеда или? Знаеш ли колко ше ме е страх от некфи нашмъркани идиоти, дето незнаят на кой свят се намират?
Много е лесно да си зад клавиатурата... Но на живо друго...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Re: Фенове на цска безчинстват в София
Blue_Lion написа:turbogena написа:Blue_Lion написа:Страшни помияри...не ме е яд, че са бити фенове на ЛЕВСКИ... наши са били техни, техни наши, така е по агитките ! Яд ме е, че са го отнесли обикновени хора ! Как да си напълним стадионите после...заради група малки нещастници които искат да се направят на ултраси...страхлива постъпка !
Още повече с тръби и бухалки. Дай следващия път да се стреляме направо и да се приключва...
Еми то тия нали ги знаеш кви са спринтьори...няма да се очудяБати...колко тъп тряа да си, за да биеш и обикновени хора...поне да ги изчакат да слязат, да няма свидетели или нещо такова...ама не, дай да сме хулигани !
София- Запад са същите, Павка.
Просто нямам думи, пътуваш си в автобуса и някакви кретенчета на по 15-16 с бухалки ти налитат.
Да гният в затвора и да им дупетата от .... нещастници!
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:тези дечурлига майки и бащи нямат ли? И като са толкова смели да вземат да се включат в КФОР и да се млатят с шиптъри, с арабски терористи и пр. Ние в джунглата на Никарагуа ли сме или живеем в Европа?! И къде е ДЪРЖАВАТА в случая? Някакви си пубери влизат в автобус пълен с обикновени хора- жени, деца и мъже, и започват да млатят наред. Е, къде го има това своеволие? А като полицията вземе по-крути мерки някой "умен" човек започва да пищи, че сме полицейска държава. Не, тук трябва ред и твърда ръка, а побойниците- в затвора. Това вече на нищо не прилича. Един етнос- БЪЛГАРСКИ- и да се трепем сякаш сме на война. Нямам думи.Затова и славата ни е такава по света- отрепки сме и няма да се променим.Никаква ценностна система и морал.
Аз за това го казвм отдвана полицейска държава му е майката
- POPCORN
- Контакти:
Rivaldo10 написа:POPCORN написа:ей това ни е проблема на футбола.всеки се мисли за холиган и го кефят тия простотии.да не говорим как всеки почва да говори простотии от рода, ама нали знаеш,че ще има нов удар, ама тия са мишоци ония са тигри и тн.може ли общо за тия хора и от СЗ и от тая групичка фенове на ЦСКА да отделите 10 страници?Какво ново може да се каже по темата?За първи път ли се случва това?Това го има на всякъде по света да не е само у нас!Или какво сега левскарите днеска като са ги набили примерно и ах колко са лоши цскарите и другият път обратното...всички са един дол дренки, това го разберете!Няма локо, няма левски няма цска !да си ултрас и да се правиш на ултрас не е нещо яко!
Добре казано, но има разлика между ултрас и хулиган.
еми като цяло може и да има , аз не съм запознат.далече съм от тия неща.поначало не съм фен нито на фракции нито на ултраси и тн.заради тия фракции стават най-голямите проблеми по стадионите и извън тях.аз не мога да ги разбера как може да набиеш някой и да знаеш,че си му счупил кофата и после да се прибереш вкъщи и да заспиш спокойно!Това са хора без мозък
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
delqnski47 написа:turbogena написа:Казвам ,че нямате смелост да нападнете СОФИЯ ЗАПАД! Чети малко! Не обикновените фенове ,а СЗ! Никога не сте го правили и няма да го направите ,защото знаете какво ще стане
Ти нещо много знаеш за СЗ!Никога не ги нападали,ала бала...
Да не си някой техен член!Или клиент![]()
![]()
Нито съм член ,нито клиент на СЗ. Просто съм от много години в Сектора и ги познавам в голямата им част. И на гостувания ги знам и в София. Просто където и да ходят не им пука от никой и нищо. И без да преувеличавам ти казвам ,че никоя ваша фракция не би ги нападнала
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- POPCORN
- Контакти:
turbogena написа:Blue_Lion написа:Страшни помияри...не ме е яд, че са бити фенове на ЛЕВСКИ... наши са били техни, техни наши, така е по агитките ! Яд ме е, че са го отнесли обикновени хора ! Как да си напълним стадионите после...заради група малки нещастници които искат да се направят на ултраси...страхлива постъпка !
Още повече с тръби и бухалки. Дай следващия път да се стреляме направо и да се приключва...
марто дали са с тръби и бухалки или боксери е все едно.почти винаги като има такива мелета имат подръчни материали..и с бокса да те удари главата ти може да се завърти на 180 градуса даже може да останеш без глава...така че едно и също
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Тъпаци, Боклуци...
Фен съм на ЦСКА, но тези, които са участвали в боя, ако е истина така предоставената ни информация, са срам за червенага агитка. Такива нещастници не заслужават да се нарекат фенове на най-великия бг клуб- ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]