Right_side написа:[
Е ултрасите на ЦСКА и Левски нали са футболни фенове какво ще правят на волейбол ??????Във Варна не съм виждал на мач на националния фенове на Черно Море и Спартак а на БЪЛГАРИЯ...............тъпи Софиянци осъзнайтесе няма ЦСКА и Левски има БЪЛГАРИЯ
[/quote]Смешнико , като си футболен фен на някой отбор значи не може да ходиш да подкрепяш България на друг спорт ли ?! На мачове на националния няма деления . Пресен пример е мача с Ирландия ... когото е бил там знае за каква атмосфера става на въпрос
Стига с глупостите за феновете на мачовете на волейбола.Аз не съм волейболен фен,не ходя и на мачовете на Национала.Ходил съм на 1-2 преди година и тази публика,която пълни Конгресна няма НИЩО,ама НИЩО общо с феновете на Черно Море.95% от волейфеновете са баща,майка+децата,момче+приятелката,4-5 приятелки заедно - НИЩО което да видите на футболните мачове във Варна,а и изобщо в България....Да заведеш семейството си на мач?Друг път.Аз не се чувствах на място сред тази аудитория например.Убеден съм и,че в София ще е същото,футболните фенове нямат общо с волейболните.Отишъл съм да подкрепям България преди време например,но аудиторията е друга,а и спорта не ми харесва като цяло.