Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Аз може ли само да попитам, ако санкциите не работят и нямат смисъл, какво работи и какво има смисъл?![]()
Просто трябваше още след грузия да им се наложат най-тежките санкции и да се приключи, а не на час по лъжичка, ама да не се нараним сами и тн. То заради това се стигна до тук.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Thsmith написа:Аз може ли само да попитам, ако санкциите не работят и нямат смисъл, какво работи и какво има смисъл?![]()
Просто трябваше още след грузия да им се наложат най-тежките санкции и да се приключи, а не на час по лъжичка, ама да не се нараним сами и тн. То заради това се стигна до тук.
Истински санкции обричат Европа на Средновековие, защото не си свършиха работата в Сирия и са енергийно зависими от путьо.
Thsmith написа:pomiqrat написа:Thsmith написа:Аз може ли само да попитам, ако санкциите не работят и нямат смисъл, какво работи и какво има смисъл?![]()
Истински санкции обричат Европа на Средновековие, защото не си свършиха работата в Сирия и са енергийно зависими от путьо.
Както казах, Грузия беше преди доста години и имаше достатъчно време да се вземат мерки.
Както и сега може някой зелен идиот да не си затваря ядрените централи, а точно обратното, да работят под пълна пара.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Thsmith написа:pomiqrat написа:Thsmith написа:Аз може ли само да попитам, ако санкциите не работят и нямат смисъл, какво работи и какво има смисъл?![]()
Както казах, Грузия беше преди доста години и имаше достатъчно време да се вземат мерки.
Както и сега може някой зелен идиот да не си затваря ядрените централи, а точно обратното, да работят под пълна пара.
С ядрено гориво от Русия и с отпадъци складирани в Русия.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], tmanolov и 4 госта