Пътуване в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Re: Пътуване в София

Мнениеот Fester » 01 апр 2016 16:02

damyanov1963 написа:
Fester написа:
damyanov1963 написа:
1palq4o1 написа:
Fester написа:И още малко по темата за разделение на София и провинция. Наистина само нещастен и ограничен компексар може да дели хората по този начин. Имам супер много приятели от прованса, които са дошли да живеят тук, само защото нямат такива възможности в родните си места. Да не мислите, че и те не искат да живеят в родния си град, в бащината си къща? И идват в София от хубаво? В един малък град какво можеш да работиш? Нормално е затова да дойдеш в София, където има много повече опции. Но спокойно, гражданьето! Повечето качествени хора се изнасят от България и няма да пречат на съзерцателите през джама на тролея, които се притесняват, че новодошлите "селяни" ще засекат ценните им трошки. Всичко това ви го пише софиянец, на който му е писнало останалите му съграждани, родени на пъпа на София, но които са най-големите и прости селяни, да говорят и да се отнасят по този начин с прекрасните хора и приятели от провинцията! Точка по темата и сори за офтопика!

Какво да се прави в малкия град ли?
Ще лОпате бе, Фестъре, ще кОпате!!!!
Всички дето продадохте нивите само и само да станете СофЕанци и да ревере колко е гадно в София докато си хеърляте боклука през балкона...циврейки, че вече няма истЕнски доматЬе като на село!!!
Търновеца и той-колега да го закарал, фейсбук групи да се прибере и да си вземе туршията!!!
Само да те светна, че работя във фирма със седалище в прованса с офиси на доста места и като обикалям из тези градчета виждам доста млади хора, които си живеят с кеф по родните места и не мрънкат, че нямашо с какаво да се занимават...
Обаче е по-лесно да дойдеш в София и да почнеш да мърмориш давайки си задника за цълти стотинки, да живееш като скот с още 5 човека в квартира за двама, ама на село да те знаят, че си СТОЛИЧНИН...в повече!!!

Какъвто е тоя ФЕСтер :lol:

Тука се объркА! И аз съм роден в Майчин дом, ама голЕма работа. С какво ме прави това повече от всички останали жители на София? Само, защото съм роден на центъра на София, трябва да имам право да обиждам хората на селяни ли? Еми извинявайте, гражданѝето, нямам такова намерение. Като и оня пенсионер Дамянов, дето ми вика, че съм бил Фес. Мизерник! Само защото си спомнял кога билетчето било по 2 ст'инки и вече започна да квалифицира хората... Заради такива като него софиянци не ни обичат по малките градове. Не си види нас*ания г*з, но иначе самочувствие до небето. Разберете, че за месторождението си човек няма никаква заслуга и да се гордееш с него, е смешно. Все едно да се гордееш, че днес е слънчево и да тролиш хората на други места, където е облачно. Такава ви е логиката. Пък и на всички корените ни са от майна си райна. Преди да стане столица, София е имала население от една шепа хора и само тези, които са им преки наследници, имат право да се наричат Софеанце. Останалите имат я прабаба, я прадядо или дядо от Куртово Конаре, но сега внуците им са големите аристократи с черно под ноктите! Айде, стига!

Първо, селянче такова, ти си най-красноречивия пример за селяните-софиянци, второ, ако наистина си роден в майчин дом, значи и ти си горе-долу на моята възраст, но щом не знаеш откога майчин дом не изпълнява тази си функция значи си поредния селянин, който се чуди как да плюе по София, правейки се на софиянец. Никой не отрича, че и м/у софиянците има боклуци, но да ги слагаш всичк под един знаменател и да казваш, че всички от провинцията са прекрасни хора говори достатъчно, че си завистлив СЕЛЯНДУР!

Тъп дъртако! Теб са те раждали на къра и после са ти казали, че си софиянец! Аман от такива комплексирани пърдежи, които се имат за нещо повече от другите, защото са родени някъде си! Далеч не съм такъв тъп и дърт олигофрен като теб, роден съм в Майчин дом на Университеитската болница, а не като теб - на къра! То по твое време имало ли е АГ болници? Съмнявам се! Срам ме е от такива левскари и такива софиянци като теб! Хората от провинцията били лоши - доообре! Ей заради такива дърти и комплексирани "софиянци" като теб, в цяла България не могат да ни понасят! Защото си мислиш, че си нещо повече от останалите, а просто си дърт боклук! Иди да се гръмнеш, най-добре ще е!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 апр 2016 18:05

Fester написа:
damyanov1963 написа:
Fester написа:
damyanov1963 написа:
1palq4o1 написа:
Fester написа:И още малко по темата за разделение на София и провинция. Наистина само нещастен и ограничен компексар може да дели хората по този начин. Имам супер много приятели от прованса, които са дошли да живеят тук, само защото нямат такива възможности в родните си места. Да не мислите, че и те не искат да живеят в родния си град, в бащината си къща? И идват в София от хубаво? В един малък град какво можеш да работиш? Нормално е затова да дойдеш в София, където има много повече опции. Но спокойно, гражданьето! Повечето качествени хора се изнасят от България и няма да пречат на съзерцателите през джама на тролея, които се притесняват, че новодошлите "селяни" ще засекат ценните им трошки. Всичко това ви го пише софиянец, на който му е писнало останалите му съграждани, родени на пъпа на София, но които са най-големите и прости селяни, да говорят и да се отнасят по този начин с прекрасните хора и приятели от провинцията! Точка по темата и сори за офтопика!

Какво да се прави в малкия град ли?
Ще лОпате бе, Фестъре, ще кОпате!!!!
Всички дето продадохте нивите само и само да станете СофЕанци и да ревере колко е гадно в София докато си хеърляте боклука през балкона...циврейки, че вече няма истЕнски доматЬе като на село!!!
Търновеца и той-колега да го закарал, фейсбук групи да се прибере и да си вземе туршията!!!
Само да те светна, че работя във фирма със седалище в прованса с офиси на доста места и като обикалям из тези градчета виждам доста млади хора, които си живеят с кеф по родните места и не мрънкат, че нямашо с какаво да се занимават...
Обаче е по-лесно да дойдеш в София и да почнеш да мърмориш давайки си задника за цълти стотинки, да живееш като скот с още 5 човека в квартира за двама, ама на село да те знаят, че си СТОЛИЧНИН...в повече!!!

Какъвто е тоя ФЕСтер :lol:

Тука се объркА! И аз съм роден в Майчин дом, ама голЕма работа. С какво ме прави това повече от всички останали жители на София? Само, защото съм роден на центъра на София, трябва да имам право да обиждам хората на селяни ли? Еми извинявайте, гражданѝето, нямам такова намерение. Като и оня пенсионер Дамянов, дето ми вика, че съм бил Фес. Мизерник! Само защото си спомнял кога билетчето било по 2 ст'инки и вече започна да квалифицира хората... Заради такива като него софиянци не ни обичат по малките градове. Не си види нас*ания г*з, но иначе самочувствие до небето. Разберете, че за месторождението си човек няма никаква заслуга и да се гордееш с него, е смешно. Все едно да се гордееш, че днес е слънчево и да тролиш хората на други места, където е облачно. Такава ви е логиката. Пък и на всички корените ни са от майна си райна. Преди да стане столица, София е имала население от една шепа хора и само тези, които са им преки наследници, имат право да се наричат Софеанце. Останалите имат я прабаба, я прадядо или дядо от Куртово Конаре, но сега внуците им са големите аристократи с черно под ноктите! Айде, стига!

Първо, селянче такова, ти си най-красноречивия пример за селяните-софиянци, второ, ако наистина си роден в майчин дом, значи и ти си горе-долу на моята възраст, но щом не знаеш откога майчин дом не изпълнява тази си функция значи си поредния селянин, който се чуди как да плюе по София, правейки се на софиянец. Никой не отрича, че и м/у софиянците има боклуци, но да ги слагаш всичк под един знаменател и да казваш, че всички от провинцията са прекрасни хора говори достатъчно, че си завистлив СЕЛЯНДУР!

Тъп дъртако! Теб са те раждали на къра и после са ти казали, че си софиянец! Аман от такива комплексирани пърдежи, които се имат за нещо повече от другите, защото са родени някъде си! Далеч не съм такъв тъп и дърт олигофрен като теб, роден съм в Майчин дом на Университеитската болница, а не като теб - на къра! То по твое време имало ли е АГ болници? Съмнявам се! Срам ме е от такива левскари и такива софиянци като теб! Хората от провинцията били лоши - доообре! Ей заради такива дърти и комплексирани "софиянци" като теб, в цяла България не могат да ни понасят! Защото си мислиш, че си нещо повече от останалите, а просто си дърт боклук! Иди да се гръмнеш, най-добре ще е!

Освен, че си тъп си и ЖАЛЪК СЕЛЯНДУР!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 апр 2016 18:15

Дамянов, това поведение във форума на софийското ти месторождение ли се дължи?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 апр 2016 18:30

Кашчей написа:Дамянов, това поведение във форума на софийското ти месторождение ли се дължи?

Това поведение винаги е било в отговор на нечие друго поведение :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 апр 2016 18:33

НЕкои е*ха маата на темата.
Това ,че примерно аз се впуснах спомени не би трябвало да води до конфронтация и обиди.
Това ни е българската черта.Визирам вица с казана в ада.
По темата.
Откакто в продължение на 1 месец два пъти ме блъснаха отзад , спрял на ЧЕРВЕН светофар, защото единият се бил загледал по мацка, а другият БЪРЗАЛ и не могъл да ме прескочи :lol: в повече ми дойде една "дама" , излизаща от гумаджия и блъснала ме странично.Продадох колата и съм си добре.Има таксита, метро, маршрутки, рейсове , трамваи, тролеи, влакове, самолети, в краен случай и катафалки. :mrgreen: .Те да му берат гайлето на нещастниците с купени книжки.
А на роденият в Майчин дом, ще му кажа-да, месторождението е повод за гордост.
Ти къде си роден?В България?И не се гордееш, а се срамуваш защото...?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 апр 2016 20:32

Забравих да напиша.Моля се Богу, да преместят СТОлица-та в някой друг град.ШЪ ви питъм тугаа. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 02 апр 2016 11:52

От не малко години карам напълно безаварийно в любимото на всички ви голямо село. Не ме блъскат нито отстрани, нито отзад, нито отпред, по диагонал, отгоре или отдолу. Карам си кротко, не нахалствам, не се бутам между шамарите и нямам проблеми. Пускам всеки, който се опита да ме засече и стоя далеч от очевидно неадекватните, жените и рацерите на пътя.
Не страдам от типичо българската къса памет, и мога да направя сравнение колко по-малко и малкИ са задръстванията в града сега, в сравнение с периода преди метрото и някои други инфраструктурни промени.
Малко лични наблюдения, неангажиращи никого:
1. В гадната мръсна шопска София дето всички са диви селяни, а се мислят за столичани, винаги има кой да ми направи път и не чакам особено дълго дори на гадни кръстовища;
2. В добродушната изстрадала не-София, където всички са мили, добри и пазят чисто, съм чакал по 20 минути, не преувеличавам, докато някой ме пусне да мина, и са ме засичали, да ги наречем неградски готини млади хора, нарочно, заради софийския номер.
Аз съм наясно, че селянията е състояние на духа и не би трябвало да има общо с мястото на раждане. Ама защо бе, хора, в 90% от случаите в ежедневието, когато някой е пълен олигофрен, той се оказва или несофиянец, или люлински потомък на такива? Защо по физиономията на човек можеш да познаеш със 100% сигурност, че преди малко се е изсипал на централна гара?

Мистри написа:Забравих да напиша.Моля се Богу, да преместят СТОлица-та в някой друг град.ШЪ ви питъм тугаа. :lol:

Убеден съм, че това им е болежката на всичките. Само не знам ще кротнат ли, ако стане. Едва ли.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 02 апр 2016 22:31

sin4ec написа:По работа и за лични нужди минавам средно 500 км на месец в София. При 11/100 разход това са 55 л газ, или около 50 лева по днешни цени. Слагам и 5-10 лева за бензин, заради паленето. 60 лева на месец бива, вие си ползвайте градския транспорт!

Tesla представи своя Model 3
На представянето главният изпълнителен директор на компанията Илън Мъск обяви, че цената на автомобила ще стартира от 35 хил. долара (31 хил. евро) и с едно зареждане тя ще може да изминава около 346 км. Ще има и по-скъпи варианти на Model 3 (от 44 000 до 53 000 евро), които ще предлагат още по-голям пробег.

Вие си ползвайте бензин и газ :lol: ( в рамките на шегата разбира се)
Май с 5лв. ще си джикаш цел месец.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2016 23:23

GA_ veliki написа:
sin4ec написа:По работа и за лични нужди минавам средно 500 км на месец в София. При 11/100 разход това са 55 л газ, или около 50 лева по днешни цени. Слагам и 5-10 лева за бензин, заради паленето. 60 лева на месец бива, вие си ползвайте градския транспорт!

Tesla представи своя Model 3
На представянето главният изпълнителен директор на компанията Илън Мъск обяви, че цената на автомобила ще стартира от 35 хил. долара (31 хил. евро) и с едно зареждане тя ще може да изминава около 346 км. Ще има и по-скъпи варианти на Model 3 (от 44 000 до 53 000 евро), които ще предлагат още по-голям пробег.

Вие си ползвайте бензин и газ :lol: ( в рамките на шегата разбира се)
Май с 5лв. ще си джикаш цел месец.

Колко време ще е зареждането? Защото ако тръгнеш с това от София до Бургас ще спреш около Карнобат и к`во правим :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 апр 2016 12:36

Човек не може да избира къде ще се роди/континент,държава,град или село/,нито родители,нито роднините.Защо тогава да се гордее или срамува,
когато той няма никакво участие в това.Ще се гордея,че съм роден в София пред другите и ще се срамувам пред родените в Париж или Берлин.
И същото за родените в САЩ,Германия,Франция и други големи държави.Защо?
Според мен човек трябва да се гордее или срамува от това,което е постигнал в живота си.С какво един роден в Берлин е повече от мен,ако целия живот
го е изкарал в пиене и просене по улиците.А аз дошъл от бедната България завършвам образованието си и ме търсят от много фирми,защото съм
станал добър специалист.Такива примери сигурно има достатъчно.

Върни се в “Свободна зона”