Messi_fan написа:Темичката отдалеч смърди на провокативна и тролска. Вече от кое посолство се е платило за тази провокацийка, дали от руско, дали от американско, не се знае. Изтребителите летели ???? Ъъъъ да, все пак това им е работата. Попитайте някой пилот от ВВС с колко летателни часа се е пенсионирал. Летенето влиза в професионалните задължения на всеки пилот. Тоест проблема е, че си изпълнява своите професионални задължения ли ? Едва ли. Проблем е вече, дали е било нарушено нашето въздушно пространство. Защото, ако е, то тогава логично изниква въпроса къде е НАТО ? Нали всички драпаха за НАТО, дори евреина Паси къде хлипа и му текоха сълзи и сополи. Къде са ни нашите, евроатлантически партньори ? Основният въпро тук е дали е нарушено нашето въздушно пространство. Защото на места бях чел, че е било нарушено, другаде бях чел, че са летели в неутрална териотрия. Знаете как са медиите в днешно време, едни пишат едно, други точно обратното.
Някой някъде написа-имаме ПВО,защо да вдигаме самолети?А че не е нарушено пространството мисля че е на 100%,защото в противен случай "братята" американци,щяха да ореват света.Не знам колко часа полети имат пилотите сега,но знам че не могат да минат часовете глупави изказвания на Роско.