Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Ким Чен Ун изби цялото семейство на чичо си

Мнениеот Alexx » 26 яну 2014 19:34

Кашчей написа:ПП- Аз не съм изобщо поддръжник на режима в КНДР, да го спомена за всеки случай.

To почти няма нормален човек който да им е фен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 яну 2014 19:41

Alexx написа:
Кашчей написа:ПП- Аз не съм изобщо поддръжник на режима в КНДР, да го спомена за всеки случай.

To почти няма нормален човек който да им е фен.

Още по Татово време една моя леля беше ходила на екскурзия там и ми разказва какво е видяла една вечер. Близо до хотела им е имало парк с огромна лъскава статуя на Ким Ир Сен (той беше жив тогава). Та вечерта идват войници, отцепват района, заграждат статуята с някакво скеле за отрицателно време, закриват я от погледите... след два-три часа изчезват, а статуята лъщи още повече. Оказва се, че всяка вечер я лъскали с пуцинг, който придава златен блясък на бронза и месинга.Та по този начин бронзовата статуя е като златна.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 яну 2014 19:44

Кашчей написа:Аз не разбрах изобщо какво общо имат руснаците в тази тема.
Определено много люде в този форум вярват на един или друг източник, в съответствие с това дали информацията им отърва или не. Ако от РИА "Новости" бяха написали, че Ким Чен Ун е освободил всички политически затворници в КНДР сигурно щеше да е лъжа, но понеже пишат лошо за него-това е истина.

ПП- Аз не съм изобщо поддръжник на режима в КНДР, да го спомена за всеки случай.

Еми аз за това говоря и това исках да изясня с другарите. Защото тук се правеха на ощипани тинейджърки и от едно твърдение отиват на друго. А мен лично, в момента, изобщо не ме интересува какво става в Северна Корея, по простата причина, че България си има предостатъчно проблеми. Просто се включих в темата, защото ми писна да им чета лицемерните коментари и как постоянно си противоречат. Пък и фактът, че имат по няколко акаунта, за да може да замажат положението, не помага за воденето на нормална дискусия.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 яну 2014 21:10

Кашчей и аз съм чувал подобни истории. Азиатците са са изключително покорни народи и много ясно следват изградената йерархия. При тях е по-лесно да се наложат подобни режими.

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 26 яну 2014 22:10

Княз Борис изби на много повече от едно семейство роднините до девето коляно. Дерзай Ким Чен Ун!!!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 яну 2014 22:42

Ким Чен Ун е комунистически престъпник, убиец и терорист, на когото мястото му е на подсъдимата скамейка и той за това си убийство трябва да бъде осъден на смърт!Нормален човек няма как да избива смейството си, освен ако не е комунист, за комунистите това е нормално, те са готови да избият родителите си, децата си, просто защото комунистът по природа е престъпник, убиец, терорист, национелн предател, майкопродавец, безродник , безбожник служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР! От комунист може да се очаква само злини и нещастие!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 26 яну 2014 23:36

Безкомпромисен написа:Ким Чен Ун е комунистически престъпник, убиец и терорист, на когото мястото му е на подсъдимата скамейка и той за това си убийство трябва да бъде осъден на смърт!Нормален човек няма как да избива смейството си, освен ако не е комунист, за комунистите това е нормално, те са готови да избият родителите си, децата си, просто защото комунистът по природа е престъпник, убиец, терорист, национелн предател, майкопродавец, безродник , безбожник служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР! От комунист може да се очаква само злини и нещастие!

Доста често използваш тази дума. Само тя ли ти е в главата? :P

Офтопик:
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 яну 2014 23:47

James Beattie написа:
Безкомпромисен написа:Ким Чен Ун е комунистически престъпник, убиец и терорист, на когото мястото му е на подсъдимата скамейка и той за това си убийство трябва да бъде осъден на смърт!Нормален човек няма как да избива смейството си, освен ако не е комунист, за комунистите това е нормално, те са готови да избият родителите си, децата си, просто защото комунистът по природа е престъпник, убиец, терорист, национелн предател, майкопродавец, безродник , безбожник служещ на чужда и враждебна на България страна - СССР! От комунист може да се очаква само злини и нещастие!

Доста често използваш тази дума. Само тя ли ти е в главата? :P

Офтопик:
Изображение

Ще я използвам докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация , комунистическите престъпници не бъдат съдени и осъдени и България да стане една независима и демократична държава , която да бъде свободна зона от комунизъм болшевизъм социализъм!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 27 яну 2014 00:01

Безкомпромисен написа:
Ще я използвам докато не се извърши радикална и безкомпромисна декомунизация , комунистическите престъпници не бъдат съдени и осъдени и България да стане една независима и демократична държава , която да бъде свободна зона от комунизъм болшевизъм социализъм!

А тя не е ли вече такава? :roll: Може би си има все още няколко работодателя и хора от правителството с комунистически възгледи от миналото, но като цяло , не може да сравниш България от времето на Живков или КНДР в момента, със сегашния живот който имаме тук.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 яну 2014 00:44

James Beattie написа:
Безкомпромисен написа:

А тя не е ли вече такава? :roll: Може би си има все още няколко работодателя и хора от правителството с комунистически възгледи от миналото, но като цяло , не може да сравниш България от времето на Живков или КНДР в момента, със сегашния живот който имаме тук.

След 10.11.1989г. ни управляват комунисти, които се правят на антикомунисти и демократи, но всъщност са си чисти комунисти!И как комунизмът ще "рухне" ей така след като всичко до този момент е в техните кървави комунистически ръце - въоръжена до зъби армия и милиця , медии , партийна сигурност! Как ще рухне? Няма как да стане! Назначават си техни хора, които тяханата задача е да се правят на антикомунисти , но всъщност са си чисти комунисти, на които бетонните им комунистически тикви са пълни само с петолъчки , сърпове и чукове, с цел да им бъде спасен окаянаия комунистически животец!В София се мъдри паметника на съветската пияна сган, която е окупатор и поробител на независимо и демократично Царство България, а и в много градове и села се мъдрят паметници на терористи, шумкари и убийци с антибългарските символи петолъчката, сърпа и чука!По време на така наречената "демокрация ", а всъщност си е неокомунизъм на нито един комунистически престъпник не му се потърси заслужена наказателна отговорност, а бяха оставени на свобода да тровят въздуха с комунистическите си бацили!Комунистите от С(ДС) спасиха комунистическите престъпници , шумкари терористи от въжето!

Върни се в “Свободна зона”