Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот onegavon » 08 юни 2013 16:08

Гоце написа:
onceMORT написа:
Гоце написа:
Първо, БТВ е най-слугинската медия спрямо ГРОБ.
И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.

Това вече е обосновано мнение, мнение на зрял човек, моето е различно но тази гледна точка ми е разбираема. Сега дай и обосновано мнение за гласуване за Волен.

Ами, до последно мислих за коя от многото националистически партии да гласувам и накрая реших за "Атака", защото стигнах до извода, оказал се впоследствие и верен, че останалите формации от това пространство като ВМРО и НФСБ нямат сериозни шансове да прескочат 4%-та бариера. Както виждаш, вотът ми е бил напълно прагматичен. И в този аспект държа да отбележа, че аз самият никога не съм идеализирал "Атака", като винаги съм бил наясно, че тази партия също има много кусури. Такива обаче имат и ВМРО, и НФСБ и т.н.
А колкото до избора на ново правителство, Волен постъпи изключително мъдро и държавнически, тъй като пресече опитите за реставрация на най-корумпираното, крадливо, нагло и некадърно управление от 1878 г. насам - това на ГРОБ.

Аз постъпих точно така, както и ти.
Лорето си личеше ,че има поставено спецзадание да провокира Сидеров.Още от началото го подкара докато му кипне.Тя много добре зна е,че е кибритлия и не му трябва много.
Босфор ТВ отдавна са ми ясни още от проблемите в Катуница.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 юни 2013 16:13

Дълг на всеки мъж и българин е като види дребния охлюв да му шибне един шамар. Като почнем от там, че подобно селяндурско отношение към жена може да има или освидетелстван или човек без всякакво възпитание и стигнем до това, че вече е време подобни нагли измамници, които се издържат от данъците ни, да си намерят мястото, а то е далеч от парламента.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 юни 2013 16:16

bubka написа:Момчета, като ви чета и ми става малко гадно, че сте леко заблудени.
Това правителство съществува в този си вид заради АЕЦ Белене и руските енергийни интереси
Волен даде живот на това правителство не за да изгони ГЕРБ от властта, а поради причината, която споменах по-горе. Оттам нататък всичко друго са сценки и постановки, през ку@а му е на Волен дали е изгонил ГЕРБ от властта или не.
Във връзка с горното. Следващата зима ще има "недостиг на ел.енергия". Може би и режим на тока. След това на стадото ще му бъде втълпено колко важно е да се построи АЕЦ Белене. Букмаркнете си това мое мнение. Зимата ще ви го припомня. ;)

+1
Иначе предаването го гледах 2 пъти и толкова много не се бях смял скоро. Чак корема ме заболя с този човек :lol: :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 08 юни 2013 16:19

Asterix написа:Волен е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

Волен е нацонален герой,А вие герберасти се пукайте от яд!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 юни 2013 16:20

onegavon написа:
Гоце написа:
onceMORT написа:
Гоце написа:
Първо, БТВ е най-слугинската медия спрямо ГРОБ.
И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.

Това вече е обосновано мнение, мнение на зрял човек, моето е различно но тази гледна точка ми е разбираема. Сега дай и обосновано мнение за гласуване за Волен.

Ами, до последно мислих за коя от многото националистически партии да гласувам и накрая реших за "Атака", защото стигнах до извода, оказал се впоследствие и верен, че останалите формации от това пространство като ВМРО и НФСБ нямат сериозни шансове да прескочат 4%-та бариера. Както виждаш, вотът ми е бил напълно прагматичен. И в този аспект държа да отбележа, че аз самият никога не съм идеализирал "Атака", като винаги съм бил наясно, че тази партия също има много кусури. Такива обаче имат и ВМРО, и НФСБ и т.н.
А колкото до избора на ново правителство, Волен постъпи изключително мъдро и държавнически, тъй като пресече опитите за реставрация на най-корумпираното, крадливо, нагло и некадърно управление от 1878 г. насам - това на ГРОБ.

Аз постъпих точно така, както и ти.
Лорето си личеше ,че има поставено спецзадание да провокира Сидеров.Още от началото го подкара докато му кипне.Тя много добре зна е,че е кибритлия и не му трябва много.
Босфор ТВ отдавна са ми ясни още от проблемите в Катуница.

А я ми кажи, толкова ли е трудно да каже, че е направил така, че да има правителство, поради това и това, а не само да повтаря като папагал "азгласувахпротив". Какво като е гласувал против, нали правителството мина със 120 за и 97 против!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 08 юни 2013 16:28

Добър ден на всички.Никога не съм искал да се регистрирам по форуми и т.н.,но някои мнения просто ме принуждават да го направя.В случая за Волен!!Да аз съм привърженик на Атака и гласувах за тях,според мен Волен правилно даде кворума,след като ГЕРБ няма с кой да направят коалиция,беше ясно че ще ни управляват БСП и ДПС.Сидеров правилно даде гласа си ,защото какво трябваше да стане да има нови избори и пак всякакви партии и партийки да глътнат от и без това изтънелия държавен бюджет по 12 лв.на глас ли???Хора мислете малко,при ББ беше световната криза,да спаси България от фалит,не станахме като гърци и испанци да речем,но какво друго направи,за да вдигне стандарта ни???Приятен ден на всички!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 08 юни 2013 16:33

maidena написа:Добър ден на всички.Никога не съм искал да се регистрирам по форуми и т.н.,но някои мнения просто ме принуждават да го направя.В случая за Волен!!Да аз съм привърженик на Атака и гласувах за тях,според мен Волен правилно даде кворума,след като ГЕРБ няма с кой да направят коалиция,беше ясно че ще ни управляват БСП и ДПС.Сидеров правилно даде гласа си ,защото какво трябваше да стане да има нови избори и пак всякакви партии и партийки да глътнат от и без това изтънелия държавен бюджет по 12 лв.на глас ли???Хора мислете малко,при ББ беше световната криза,да спаси България от фалит,не станахме като гърци и испанци да речем,но какво друго направи,за да вдигне стандарта ни???Приятен ден на всички!

А бе, какво ги отваряш? Виж че са се задавили от слюнка и ако преглътнат ще се удавят!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 08 юни 2013 16:38

svence написа:
bubka написа:Момчета, като ви чета и ми става малко гадно, че сте леко заблудени.
Това правителство съществува в този си вид заради АЕЦ Белене и руските енергийни интереси
Волен даде живот на това правителство не за да изгони ГЕРБ от властта, а поради причината, която споменах по-горе. Оттам нататък всичко друго са сценки и постановки, през ку@а му е на Волен дали е изгонил ГЕРБ от властта или не.
Във връзка с горното. Следващата зима ще има "недостиг на ел.енергия". Може би и режим на тока. След това на стадото ще му бъде втълпено колко важно е да се построи АЕЦ Белене. Букмаркнете си това мое мнение. Зимата ще ви го припомня. ;)

+1
Иначе предаването го гледах 2 пъти и толкова много не се бях смял скоро. Чак корема ме заболя с този човек :lol: :lol: :lol:

Аз пък като гледам Лорчето и опитите да бъде журналистика винаги се смея.Така са те бившите кадри на Сашо Диков майтапчии ,само предизвикват смях с изявите си.

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 08 юни 2013 16:38

onceMORT написа:
petrof написа:Волен е пич и се държа достойно. К*урвата Лора за пореден път се опита да изпълни някаква политеческа поръчка с разни провокативни въпроси. Лора е уникално проста и противна жена.

Щом Шабан казва че някой е уникално прост, то ние трябва да му вярваме, експерт ни го казва. Но щом ни казва че Волен е Пич, може да го познава. Да не ходите при един психиатър?

ххахахха,
+100000000
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 08 юни 2013 16:39

tsonpen написа:Дълг на всеки мъж и българин е като види дребния охлюв да му шибне един шамар. Като почнем от там, че подобно селяндурско отношение към жена може да има или освидетелстван или човек без всякакво възпитание и стигнем до това, че вече е време подобни нагли измамници, които се издържат от данъците ни, да си намерят мястото, а то е далеч от парламента.

Волен е всичко друго, но не е мъж и българин.

П.П. Лора Крумова ми е антипатична, но има едни първи 7 години. А може да е някаква патология при Волен. Знам ли?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”