Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 15:52

dunavfc написа:
Boza написа:
dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?

САЩ са глобален замърсител номер 2, кофти пример са.

Пафкам като комин, но не смятам, че някой е длъжен да ми диша дима. Той си е само мой :) Съгласен съм с мнението, че забраната е единственото хубаво нещо, което герберастите свършиха.

Пич,явно и на теб,трябва да ти обяснявам....Какво общо има сега , какъв замърсител е САЩ със забраната за пушенето ? Ако някой ми каже,че цигарите имат особена вина за глобалното затопляне,ще си прережа вените....

Е като нямат,значи ще си пушим на воля 8-) КАПИШ 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 28 май 2013 15:53

Ебати кефа :mrgreen:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 15:56

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:А в САЩ пробвал ли си да запалиш цигарка някъде в обществено помещение ? Канада ? Австралия ?

В тези държави и ГМО-то е на мода ;) Дай по техния приимер и тук да го наложим,а 8-) Пукат тези храни пълни с ГМО,ама иначе цигарите са им проблема ;)

Уж за цигарите говорим,какви ГМО,какви 5 лв...Темата може да се измести накрая "ЗА" или "Против" Гей браковете в щата Илинойс....

Опитвам се да да обясня на закърнелия ти мозък,че това тяхното е лицемерие и няма нищо общо със здравето на хората :!: Отделно,като ги даваш за пример за едно нещо,гледай и другата страна на медала 8-) Сега разбра ли ме,дунавска коприно 8-)

Бате,любопитно ми е по-тъп можеш ли да станеш ? Що си толкова елементарен и се захвана със САЩ и почна да философстваш дали били лицемерни,дали били,замърсители и т.н. ? Защо не разгледаш малко този сайт и да погледнеш и другите развити страни,как е положението там....
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 15:57

Наистина ли парламента е приел този лобистки закон или БСП само пробват обществените нагласи с тази новина?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Vils
Контакти:

Мнениеот Vils » 28 май 2013 15:58

GOLEADOR написа:Наистина ли парламента е приел този лобистки закон или БСП само пробват обществените нагласи с тази новина?

Дори не са имали заседание днес.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 16:00

Много бих искал да видя реакциите на ЕС парламент,ако някога наистина падне тази забрана :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 16:00

CTAHKO,ако наистина си за пушенето на обществено място,трябва да обясниш каква е ползата на обществото от това начинание.Кое те кара да мислиш,че пушенето в заведенията е добро за българите?

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 28 май 2013 16:02

Приятно беше да си в заведение да хапваш , пийваш и да не те тровят, и да не трябва после да си простираш дрехите да се отмирисват от цигарения дим ...Но всичко свърши..
Един депутат вчера каза "Пушенето е личен избор" да така е , но непушачите нямат ли право да не бъдат тровени ??? Като искат да се тровят да се затварят в стаички и да пушат.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2013 16:02

Виктор 1914 написа:
joring написа:Аз фалирало заведение не съм видял от както е влязъл закона в сила.
Отмяната на закона няма нищо общо със заведенията, а с лобито на тютюнопроизводителите, единствените печеливши да се пуши по много и навсякъде са те.

Веднага ти казвам една верига заведения, на които работата им намаля драстично с влизането на този закон - заведенията са "Дивака" в София. Има и още една камара заведения, които вложиха пари да направят отделни помещения за пушачи и непушачи, пропиляха много пари и след това им го сложиха с този закон.

Аз съм непушач, но пък продавам ел. цигари и сега не знам, да се радвам ли или не, че премахват закона. :D

Това изобщо не е вярно, "Дивака" много по-отдавна започна да запада и цигарите са последната причина за това. Аз ходя в това заведение от самото му начало, когато вътре нищо не се виждаше от дим и беше голяма смрад - като всяко заведение, в което се пуши, но все пак Дивака със сигурност беше едно от най-задимените, в които съм ходил някога.
Отделните помещения и вентилации никога не са били задължителни. Заведенията си имаха избор - или забраняват напълно пушенето или изграждат въпросните съоръжения. При положение, че още от 2008г. се знаеше, че такава забрана ще има, кой ги е карал да инвестират толкова хиляди левове за нещо, за което отдавна се знае, че в един момент ще бъде непотребно и ще са пари на вятъра?
В крайна сметка абсолютно никой, включително и най-заклетия пушач не отива на заведение за да пуши. Всеки отива с друга цел, а пушенето е между другото.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 май 2013 16:02

Vils написа:
GOLEADOR написа:Наистина ли парламента е приел този лобистки закон или БСП само пробват обществените нагласи с тази новина?

Дори не са имали заседание днес.

И после ходи вярвай на медиите!Жалка история.

Върни се в “Свободна зона”