Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 06 ное 2014 01:20

Балкански Орел написа:Оставам те да се мислиш за много умен и мъдър и да продължаваш да се развихряш стил Станко-патенца, матенца а у.
Дано и ти един ден си намериш някоя на която да й говориш с такива думички, освен ако не си изтървал влака вече...
Само искам да кажа едно нещо за последно, което е едно от многото за което излъга тази вечер.

За псувните нема такъв смях кой съм псувал ?
Аз имам само един бан за един месец когато нарогах Лудогорец и един за един ден, когато пак нарогах Лудогорец.Хора в този форум не съм псувал. ;)

И запомни лъжата е голям грях, аз може и понякога да пиша глупости, ама мога да си призная и не взимам живота много на сериозно за което един ден ще съм щастлив, че съм си казвал това което ми е на сърце (Защото се старая да съм такъв и в живота, дори и с риск да ме ступат някъде, защото не ме е страх да изкрещя "Циганите на сапун" "Смърт за дпс" или нещо от сорта, което ми е на сърце.) .А ти бъди Иван Вазов в твоята глава, дано и ти някой ден намериш сродна душа или приятели, които наистина да те ценят, наистина, а не само ти да говориш за себе си.

Мисля, че с това мнение никъде не съм те обиждал.Ако ти продължиш с обидите, значи наистина си смешник.Айде жив и здрав.

:lol: :lol: :lol:

На две стотинки те прави, ама ти нали си много умен и отворен, виждам че ти харесва :lol: Аз си стоя от страни и ти гледам сеира. Ама така е, моето патенце 8-) Тръгна срещу батко ти Станко, сега напълно заслужено ще ядеш хурката от такива дунавски шарани, след като хапеш ръката, която те храни 8-)

П.П. И м/у другото, този потребител пише с няколко ника 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 ное 2014 01:35

Оставете вече тия глупости, наистина си има ЛС за тия неща, отклонихме се в лични спорове и обиди и темите отидоха на майната си.

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2014 10:42

fcb_bg написа:Я да видим как циганина ще иде на запад и ще си направи 5 лаета и ще цоца от помощи и ще ги пуска да просят или там каквото си реши. Тези, които няма да го допуснат ли казваш, че ще ми кажат какво да правя с такива в страната си?
Ми да, може и да си прав. Те допуснаха насилие в Украйна за сваляне на правителство, което не им харесва. Насилие в ЕС някъде да си видял? Не, там такива неща няма. Двоен стандарт се нарича. Затова не не трябва тоя съюз.

Mного ясно, че манговците няма как да виреят на Запад.
Те опитаха, но ги връщат бързо-бързо.
На Запад си имат едни други "цигани", дето правят същото като нашите - цоцат и живеят на гърба на местните.
Не може да хрантутят две дегенериращи групи.
И не трябва да им се сърдим, че връщат н'аще мангасари... Те не са техен проблем.
Наш са си.

Разбира се, нямат право да ни "учат" как да се отнасяме с циганите.
Но и наше право е, да не се отнасяме с тях, като с животни... Колко и да заслужават именно такова отношение.
Но предците са го казали - "Бий магаре - по-магаре".
Нормално е на Запад да искат да се отнасяме с циганите така, както те са отнасят с безбройните мюслита, които ги наводняват.
Но на Запад правят грешката да смятат, че ние сме им длъжни на нашите "роми" с нещо, така както Запада е задължен на мюсюлманите.
Западняците, след като са ги мачкали толкова време, след като са ги държали в колониално робство, след като са си ги развъждали като евтина работна ръка, да, длъжни са на чалмалиите.
Но ние не сме длъжни на мангалите.
Ей-това трябва да се обясни в Евро-парламента, сигурен съм, че никой копче няма да каже, щото когато истината говори, всички мълчат.
Но нямаме политици-държавници.
Имаме просто - заплатаджии.

Що се отнася до това, дали ни трябва ЕС ...
Трябва ни, с оглед на нашето състояние.
Не можем да си позволим лукса да изгубим богати пазари, за които имаме квоти.
Бизнеса просто ще хвръкне, направим ли го.
А да чакаме Москва да ни дотира с едни 17 млрд. ( примерно, нали толкова обещаха на Украйна, за да не е част от Европейската общност ) ... По-скоро слънцето ще започне да се върти около Земята.
Поне съдейки по-това, че Русия по-скоро гледа да ни граби, от колкото да помага.

Бихме могли да си позволим да излезем от ЕС, само ако си подредим къщата.
И да си назначим кадърни финасисти, не толкова политици.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 ное 2014 11:37

Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 ное 2014 11:56

THE G.A.M.E написа:Ей-това трябва да се обясни в Евро-парламента, сигурен съм, че никой копче няма да каже, щото когато истината говори, всички мълчат.

Страшни глупости. Явно говориш за паралелна вселена, където политиците не са представители на човешката раса. Всички политици.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2014 12:13

Абе трябва да си кажем болката там, дето ще има чуваемост.
Пък дали са глупости, или не, все тая.

Поне да имаме оправдание, като почнем "някои" рестрикции срещу мургавите "братя".
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 ное 2014 12:24

THE G.A.M.E написа:Абе трябва да си кажем болката там, дето ще има чуваемост.
Пък дали са глупости, или не, все тая.

Поне да имаме оправдание, като почнем "някои" рестрикции срещу мургавите "братя".

Ако държавата толкова се нуждае от пример, че мерките срещу циганите са нещо нормално може просто да посочи с пръст примерно Франция. Но като цяло държавата трябва да прави каквото е нужно, пък търсенето на оправдания пред външни сили да е последна грижа. В противен случай за каква независимост говорим?
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2014 12:39

Betchualeng Arnaikem написа:като цяло държавата трябва да прави каквото е нужно, пък търсенето на оправдания пред външни сили да е последна грижа. В противен случай за каква независимост говорим?

То е ясно, че сме зависими.
Нали за това си говорим за различни врътки, за да не понесем шамари ( финансови, то няма какви да са други ) ... От по-силните от нас.

По-важното е обаче да уточним, че тези "неща, дето ги забранява Европа-та"... Са в повечето случаи, само в главите на политиците ни.
На тях им е изгодно да се оправдават с "Лошата Европа", щото иначе трябва да се върши работа.
То мани работата... Не е ли по-добре за политическата ни каста, да си държи един елементарен електорат, който да им гарантира при всеки вот, попадане в Парламента.
Къде ще образоват циганите... Ами ако повечето от тях вземат да използват главата си по-предназначение ? :lol:

Така че, когато наш политик каже - "Не можем да направим това и това, онова и онова, щото ЕС не дава" ... По-скоро трябва да погледнем, дали има слънце в небето.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 ное 2014 12:49

sin4ec написа:Изображение

Това беше добро! :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 ное 2014 14:04

dunavfc написа:
fcb_bg написа:Що требва някой да ми позволява нещо в "своята" държава? Що пък да не мога да пипам с твърда ръка некви нехранимайковци? Българина ще се чуди как да прави 2-ро или 3-то дете, а на манго нема да му пука.
Просто е - то и сега е написано в закона. Длъжен си да осигуряваш ред неща на детето си. Неща, които 97% от мангалите не спазват.
Айде да видим и от друга гледна точка - що требва тия им деца да ходят боси, голи и сополиви щото на Асан и Айше им се е чукало натюр без капут.

Циганите не могат да бъдат интегрирани, доказано е във всяка една точка от земното кълбо, каквито и закони, политики и реформи да правиш, резултата ще е 0. Изобщо не е толкова просто, колкото смяташ. Закони, макони, боли го циганина, че ще му наложиш глоба, наказание или нещо подобно.
И не можеш да си правиш, каквото си искаш в твоята страна, защото ще ти скочат абсолютно всички страни, съюзи, федерации, организации, ООН, НАТО , Червеният кръст, Белият Кръст, Свидетели на Йехова , Мормоните и Росица Кирилова . И когато тръгнеш напук да го правиш, ще ти спрат кранчето, ще те изолират , ще ти наложат едно хубаво ембарго, докато не промениш политиката си към циганите и ще клекнеш или ако не клекнеш ще те клекнат...

Дунав,а кой позволи на тези да ни наскачват и да защитават тези паразити?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”