Балкански Орел написа:Оставам те да се мислиш за много умен и мъдър и да продължаваш да се развихряш стил Станко-патенца, матенца а у.
Дано и ти един ден си намериш някоя на която да й говориш с такива думички, освен ако не си изтървал влака вече...
Само искам да кажа едно нещо за последно, което е едно от многото за което излъга тази вечер.
За псувните нема такъв смях кой съм псувал ?
Аз имам само един бан за един месец когато нарогах Лудогорец и един за един ден, когато пак нарогах Лудогорец.Хора в този форум не съм псувал.
И запомни лъжата е голям грях, аз може и понякога да пиша глупости, ама мога да си призная и не взимам живота много на сериозно за което един ден ще съм щастлив, че съм си казвал това което ми е на сърце (Защото се старая да съм такъв и в живота, дори и с риск да ме ступат някъде, защото не ме е страх да изкрещя "Циганите на сапун" "Смърт за дпс" или нещо от сорта, което ми е на сърце.) .А ти бъди Иван Вазов в твоята глава, дано и ти някой ден намериш сродна душа или приятели, които наистина да те ценят, наистина, а не само ти да говориш за себе си.
Мисля, че с това мнение никъде не съм те обиждал.Ако ти продължиш с обидите, значи наистина си смешник.Айде жив и здрав.

На две стотинки те прави, ама ти нали си много умен и отворен, виждам че ти харесва
 Аз си стоя от страни и ти гледам сеира. Ама така е, моето патенце
 Аз си стоя от страни и ти гледам сеира. Ама така е, моето патенце  Тръгна срещу батко ти Станко, сега напълно заслужено ще ядеш хурката от такива дунавски шарани, след като хапеш ръката, която те храни
 Тръгна срещу батко ти Станко, сега напълно заслужено ще ядеш хурката от такива дунавски шарани, след като хапеш ръката, която те храни 
П.П. И м/у другото, този потребител пише с няколко ника