Балкански Орел написа:ПФ не са нито Русофили, нито Еврофили ! А защитават интересите на България.
Второто което е, те не говоря за коалиция, а за програмно правителство.
Нормално е да не са добре приети, все пак в Гермния вече имат фашистка партия която прави много поразии, Франция, Англия и Унгария да не говорим.Тези така ги е страх от патриотичните партии, че газ пикаят.
FLANKER-Кажи ми с кое в последните дни ПФ са показали, че не са патриоти ? Те винаги са си го казвали, че не са Русофили камоли Западофили.
На мен ми е интересна една друга работа, товя човек освен че подкрепяше една година със златен пръст правителство на ДПС, ами и откакто са паднали по Алфа ТВ защо реват само по Герб и ПФ, нещо дпс много, много да не кажа хич не ги споменават ?
Разбирам да говориш, че не са патриоти когато се издънят, ама до сега няма такова нещо.Да не говорим, че точно вие от Атака да говорите за не-патриоти си е меко казано нагло.
П.П. Надявам се да не ми се расърдиш.
Орел ,няма начин да ти се разсърдя приятелю!Яд ме е на тях ,че като "лудият'' Волен не повдигнаха нито един належащ въпрос,а именно-доходи,монополи,пенсии.Трябваше да тропнат по масата и да кажат на Бойко, първо с тези неща да се захване,а не със санирането и средното образование(то трябва да се започне с основното първо)Яд ме е ,че не се озъбиха на онова франсе(прасе),както казва Играта,а те си затраяха.Кой е той по дяволите да ни дава наклон на оная работа ,какво ще правим в собствената си държава.Ето такива работи.И както написах,ще се радвам много ,ако Валери Симеонов и "сие" ме опровергаят!За "златният пръст" съм казвал многократно каква е причината.
П.П.Атака (Алфа), направи цяло предаване за предизборните свинщини на ДПС.Направи предаване за БГ армията и за US базите у нас.