Балкански Орел написа:dunavfc написа:@Балкански Орел
Няма нищо лошо в това, че сме на коренно различно мнение, но за да се води наистина истинска и пълноценна комуникация, трябва ОБЕКТИВНОСТ . Не аз да гледам от моята гледна точка , нито ти да гледаш от твоята. Ти в момента не подлагаш на никакво съмнение, всяко едно действие на ПФ, а ти гарантирам, че има техни изказвания и предложения, които са напълно неприемливи. За теб, поставянето на ракетни бази в близост до Турция може да е държавническо и патриотично действие, но разума и рационалността със сигурност са на обратното мнение. Крайните прояви срещу малцинствата също. Аз съм сигурен, че ти , както и много други ще се радват, ако циганите се натикат в някакви лагери ( чисто хипотетично ) , но ОБЕКТИВНО, това не е правилно.
ГЕРБ имат много грешки, цели политики са били катастрофални, но в този случай, те нямат вина ! Предложиха ли взаимно управление с РБ и ПФ ? Предложиха ли постове на ПФ ? Е какво да направят повече не мога да разбера, да обявим война на Турция и да излезем от ЕС ли ? Вместо да е обрартното, най-голямата партия да поставя условията и тя да диктува неща, значително по-малките партии си играят на дребно и се опитват да печелят елементарни политически дивиденти.
Нормално ли е според теб ПФ да подкрепя ГЕРБ , но да не участва в управлението ? Пак ти казвам, страшно е лесно по тоя начин, стане ли някакъв гаф - "А не, ние не сме част от правителството, ние сме опозиция" .
Не знам, какво разбираш ти под победители и загубили....България е парламентарна република, има избори, явяваш се и народа ти показва, какво мисли за теб. ГЕРБ от 2006 год. са спечелили абсолютно всичко, е убий ме, както и да си въртим езиците, няма как да ме убеди, който и да е било , че видиш ли те били губили постоянно. Изобщо не ме интересува, колко % са излезли да гласуват, брои се гласът на гласуващите, не на търтеите.
И не става въпрос, кой на кого казвал, какво да прави, ако смяташ, че ПФ и РБ в момента държат ГЕРБ по някакъв начин жестоко се лъжеш, просто ГЕРБ не искат да направят най-лесното и елементарно действие, а именно нови избори. И бъди абсолютно сигурен, че ако има нови избори, партията , която ще спечели избори отново ще се казва ГЕРБ и ако случайно не влязат АТАКА и АБВ, като нищо може нещата да се променят в една друга посока...
Еми не знам, честно казано тука ме затапи.
Ракетите да ги оставим, че на мен ми е малко смешно с тези ракети вече.

Казах каквото мисля за тях, а то е че не е лошо границата на Европа да е защитена по някакъв начин, все пак Ислямистите са на една граница от нас.
Няма да се радвам ! Не съм фашист нито нацист, понякога съм писал и казвал глупости, но не ги мисля.Вярвам, че всеки честен човек си заслужава дадения живот независимо от всичко.
Колкото до министрите, аз го казах в предните страници, че не съм съгласен да се дърпат за министерски места, но след разговори Симеонов каза, че би предложил експерти за които те да носят отговорност.Не виждам каква е разликата, дали ще е Каракачанов или човек, от ПФ, но експерт.
За другото окей, победители сте.И аз съм на мнение, че който гласувал, гласувал, който не няма право да се оплаква.
А какво имаш в предвид, ако не влязат Атака и АБВ, че не разбрах в каква посока ? Според мен Атака си е забила едни 5% здраво, ама при по-висока активност ще са зад борда.