Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот bubka » 23 сеп 2025 22:15

Thsmith написа:
bubka написа:
Thsmith написа:И много ме съмнява да мобилизират "еднорък".

И каква е причината да те съмнява подобно нещо? Орки номер 2 са много добри и не правят такива неща?

Не, далеч по банална. Принципно от бивш "съвет" нещо добро :lol:
Каква работа ще ти върши еднорък за каквото и да е? :lol: Доста банално ама някак върви повече от "много добри" :lol:

То това не е първият такъв случай там. Даже бяха мобилизирали умнствено изостанали и Дауни преди време. Може даже да е и обсъждано във форума. Разбира се "умните" сигурно са казали, че е снимано в Мосфилм.

Според мен даже изобщо не е случайно - мобилизира се такъв "талаш", за да се запазят физически здрави и годни за по-сериозни битки или мисии.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 сеп 2025 22:37

Drunken_Master написа:
NOMER14 написа:Като говорите за Освободителката Русия, нали си давате сметки, че войнците, коита са дали живота си и за нас, са, да го кажем така, от териториите на сегашна Украйна и малко по-нагоре. Като чета имената им на сегашните офицери и генерали на Руската федерация, то нищо православно няма в тях.
Т.е. те са "украинци"? Украинци са освободили България? Изображение

Е, то - Плевню, си го каза навремето, България са я освободили украинци, румънци, финландци, марсианци и папуановогвинеянци ..... само не и руснаци.

Разбира се, мракобесният 3-ти украински фронт са само руснаци .... до един. Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 сеп 2025 23:17

bubka написа:
Thsmith написа:
bubka написа:

И каква е причината да те съмнява подобно нещо? Орки номер 2 са много добри и не правят такива неща?

Каква работа ще ти върши еднорък за каквото и да е? :lol: Доста банално ама някак върви повече от "много добри" :lol:

То това не е първият такъв случай там. Даже бяха мобилизирали умнствено изостанали и Дауни преди време. Може даже да е и обсъждано във форума. Разбира се "умните" сигурно са казали, че е снимано в Мосфилм.

Според мен даже изобщо не е случайно - мобилизира се такъв "талаш", за да се запазят физически здрави и годни за по-сериозни битки или мисии.

E добре, каква полза може да имаш за каквато и да е "мисия"? :roll:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 сеп 2025 09:03

NOMER14 написа:Като говорите за Освободителката Русия, нали си давате сметки, че войнците, коита са дали живота си и за нас, са, да го кажем така, от териториите на сегашна Украйна и малко по-нагоре. Като чета имената им на сегашните офицери и генерали на Руската федерация, то нищо православно няма в тях.

Русофобията у нас е много интересно психично заболяване. Което трябва да се изследва подробно. Някои биха го отдали на пропаганда, водеща началото си още от времето на Австро-унгарската империя (Вилхелм сто пъти повтаря на тея ретарди, че ще стане световна война, ако продължават с идиотията си, но умиращата империя - и впоследствие умряла - ѝ трябва враг в опит да спаси кончината си) преминала през модерните за времето си залитания по фашизма и нацизма у нас (последното движение обединява Западна Европа срещу руснаците) до новите времена, в които пропагандата успява да задържи днешния режим на власт 30 години. А аз го отдавам на мозъчно заболяване. Всеки -фоб, независимо дали е американо-, русо-, британо-, расист и тъ нъ, е хубаво да бъде подложен на трапанация, приживе или постмортем, за да се разбере най-после истината. Лично аз залагам на микроб в мозъка. Но допускам и версията за жертва на пропагандата. И нуждата на някои хора да мразят. И да са част от властта. Обществената, тази скритата, а не просто политическата. За щастие, повечето българи нямат този микроб в мозъка си. За нещастие, управниците на тази територия ги избират с изискването да го имат...
Disclaimer: Лично аз съм британофил. Израснал съм с музиката на "Депеш мод", The Cure, а по-късно на "Пинк флойд" и "Цепелин", филмите на Кубрик, хумора на "Монти пайтън", книгите на Джералд Даръл. Британското кино е way-ahead пред Холивуд и всичко останало. Не съм учил никога наизуст Пушкин и Лермонтов, не съм прочел нищо от Достоевски.
П.С. Украинска нация, "мова" и държавност се създават на времето от болшевиките. Най-вече с пропагандна цел. Един вид: вижте царският режим как ви тъпчеше, а ние колко сме красиви и целите в бяло.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 сеп 2025 20:03

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Кой да го спасява?
Ми тия боклуци, дето ни управляват, как кой. То по твоята логика, дай да вземем една тиква и една свиня, поне да не им гледам мазната "демократична" физиономия.
Thsmith написа:Гражданин на украйна, отишъл в украйна и съответно отговарящ пред законодателството им. Какво чудно има?
Извинявай, по кой член от тяхното законодателство, трябва да товарят като добитък някакво младо момче с ТЕЛК (бил еднорък) за да ходи, да мре заради болните амбиции на един наркоманизиран клоун? Момчето е родено в България, върнало се е да гледа болната си баба, не се е връщало, да хваща АК 47, само защото пушечното месо на ВСУ свършва, а кокаиновият боклук не иска, да се спира войната, че ще му държат сметка.

Много щеше да е интересно, ако въпросното момче беше отвлечено в Русия. Тук какви сълзливи коментари щяхме да четем...
МВнР: Любомир Киров може да бъде мобилизиран в Украйна
Бахти боклуците...

По члена по който всеки друг украйнски гражданин е мобилизиран по надлежния ред. И много ме съмнява да мобилизират "еднорък". Иначе за болните амбиции на наркоманизирания гном, какво общо има украйна? Сърди се на ватниците.

Абсолютно никакво значение няма какви са украинските закони. Имаш български гражданин и ролята ти като държава е да задействаш някакви може и по второстепенни институции да го върнат. Ма имал бил украински паспорт ама дрън дрън глупости. Никакво значение няма това тук. Както едно време британците си прибраха един убиец от нас тук така и държавата тук трябва да се задейства. Както и още по отдавна мисля че първата дама на Франция ли беше на Великобритания вече съм забравил спасиха българските медици в Либия. Това е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 сеп 2025 20:07

Thsmith написа:
bubka написа:
Thsmith написа:
bubka написа:

E добре, каква полза може да имаш за каквато и да е "мисия"? :roll:

А, има. Пускат се някакви "ударни" групи за отвличане на вниманието в определени случаи (разбира се не винаги се действа по този начин), а реално са абсолютно пушечно месо. В такива случаи е естествено да не искат да си хабиш добрите и здрави хора. Такива неща правят и руснаците бтв.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 сеп 2025 23:26

delqnski47 написа:Както и още по отдавна мисля че първата дама на Франция ли беше на Великобритания вече съм забравил спасиха българските медици в Либия. Това е.
Циганина Костов, Пешо Коня и Надежда Михайлова изобщо не си и мръднаха пръста за тях. Добре, че беше Саркози... Иначе си бяха пътници, няма какво да се лъжем.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 сеп 2025 23:44

Drunken_Master написа:
delqnski47 написа:Както и още по отдавна мисля че първата дама на Франция ли беше на Великобритания вече съм забравил спасиха българските медици в Либия. Това е.
Циганина Костов, Пешо Коня и Надежда Михайлова изобщо не си и мръднаха пръста за тях. Добре, че беше Саркози... Иначе си бяха пътници, няма какво да се лъжем.

Да, на Франция беше и на хора от британското разузнаване също
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 сеп 2025 00:29

Варенето на ракия и правенето на други неща са забранени в някои държави.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 сеп 2025 00:42

delqnski47 написа:
Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Кой да го спасява?
Ми тия боклуци, дето ни управляват, как кой. То по твоята логика, дай да вземем една тиква и една свиня, поне да не им гледам мазната "демократична" физиономия.
Thsmith написа:Гражданин на украйна, отишъл в украйна и съответно отговарящ пред законодателството им. Какво чудно има?
Извинявай, по кой член от тяхното законодателство, трябва да товарят като добитък някакво младо момче с ТЕЛК (бил еднорък) за да ходи, да мре заради болните амбиции на един наркоманизиран клоун? Момчето е родено в България, върнало се е да гледа болната си баба, не се е връщало, да хваща АК 47, само защото пушечното месо на ВСУ свършва, а кокаиновият боклук не иска, да се спира войната, че ще му държат сметка.

Много щеше да е интересно, ако въпросното момче беше отвлечено в Русия. Тук какви сълзливи коментари щяхме да четем...
МВнР: Любомир Киров може да бъде мобилизиран в Украйна
Бахти боклуците...

По члена по който всеки друг украйнски гражданин е мобилизиран по надлежния ред. И много ме съмнява да мобилизират "еднорък". Иначе за болните амбиции на наркоманизирания гном, какво общо има украйна? Сърди се на ватниците.

Абсолютно никакво значение няма какви са украинските закони. Имаш български гражданин и ролята ти като държава е да задействаш някакви може и по второстепенни институции да го върнат. Ма имал бил украински паспорт ама дрън дрън глупости. Никакво значение няма това тук. Както едно време британците си прибраха един убиец от нас тук така и държавата тук трябва да се задейства. Както и още по отдавна мисля че първата дама на Франция ли беше на Великобритания вече съм забравил спасиха българските медици в Либия. Това е.

Точно пък това е основната роля на държавата, МП и Резидента. Да се занимават с някой украйнец, който са го мобилизирали докато си е бил в украйна и имал БГ гражданство. Хайде без тези. Никой не го е карал да ходи там.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”