Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2011 20:02

pomiqrat написа:O, yes, както обичва да казва един журналист.

Ходи при мазните и алкохолизирани метълки, при депресираните емота, при облечените като торби и напушени рапърки и надрусаните хаус маниачки като не ти харесват чалгаджийките, които поне за разлика от другите се грижат за себе си. Колко е лесно да ложиш всичко под един знаменател

Колко е лесно :) :) :) Я ни обясни, ако обичаш :roll:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юни 2011 20:10

MCMXIII написа:

Ходи при мазните и алкохолизирани метълки, при депресираните емота, при облечените като торби и напушени рапърки и надрусаните хаус маниачки като не ти харесват чалгаджийките, които поне за разлика от другите се грижат за себе си. Колко е лесно да ложиш всичко под един знаменател

Вече го направих
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2011 20:13

pomiqrat написа:
MCMXIII написа:

Вече го направих

Направил си го, ама... с гол в ръката.
Лека ти вечер!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 юни 2011 20:14

Ти си болен сериозно ти казвам. И за пореден път ти казвам, вие нямате никаква музикална култура. За вас има 3 стила освен чалгата: рап (онези негрите), метъл (онова с китарите), хаус (онова електронното, дето преди му викахте техно и дето наскоро разбрахте, че било модерно и всеки уважаващ себе си чалгар трябва да го слуша). Спести ми останалите ти разсъждения приятелю, с корав ник на 15 годишен пъпчивец от сайт за запознанства и още по-коравият подпис - The bad boy is back...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юни 2011 20:19

boys85 написа:

Ти си болен сериозно ти казвам. И за пореден път ти казвам, вие нямате никаква музикална култура. За вас има 3 стила освен чалгата: рап (онези негрите), метъл (онова с китарите), хаус (онова електронното, дето преди му викахте техно и дето наскоро разбрахте, че било модерно и всеки уважаващ себе си чалгар трябва да го слуша). Спести ми останалите ти разсъждения приятелю, с корав ник на 15 годишен пъпчивец от сайт за запознанства и още по-коравият подпис - The bad boy is bad...

Значи може да давате определения за жените, които слушат чалга, но за жените, които слушат друг стил музика не може да се дава и да се слагат под общ знаменател? В дискотека, в която се слуша чалга хората са много по-приятелски настроени от останалите

Колко да ти се смея? Вземи отиди на очен, че нещо недовиждаш. Не знаеш защо помияра, тъй че малко штттттттт. Като научиш каква музика слушам пак се обаждай и не съм ти приятел, та дори и познат не съм ти.

Вземи направи разлика между хаус и техно

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 21:01

pomiqrat написа:
boys85 написа:

Ти си болен сериозно ти казвам. И за пореден път ти казвам, вие нямате никаква музикална култура. За вас има 3 стила освен чалгата: рап (онези негрите), метъл (онова с китарите), хаус (онова електронното, дето преди му викахте техно и дето наскоро разбрахте, че било модерно и всеки уважаващ себе си чалгар трябва да го слуша). Спести ми останалите ти разсъждения приятелю, с корав ник на 15 годишен пъпчивец от сайт за запознанства и още по-коравият подпис - The bad boy is bad...

Значи може да давате определения за жените, които слушат чалга, но за жените, които слушат друг стил музика не може да се дава и да се слагат под общ знаменател? В дискотека, в която се слуша чалга хората са много по-приятелски настроени от останалите

Колко да ти се смея? Вземи отиди на очен, че нещо недовиждаш. Не знаеш защо помияра, тъй че малко штттттттт. Като научиш каква музика слушам пак се обаждай и не съм ти приятел, та дори и познат не съм ти.

Мъъъъмммммм..... чалгата първо стил ли е, защото всичко останало е стил в музиката.Някои му казват поп-фолк, защото явно е попския фолклор ;) Друг поклонник на този конгломерат се беше изцепил преди 4-5 години, че в чалгата е събрано всичко най-добро от останалите стилове.Нямаше как да не съглася с него, защото и Верди и Моцарт, както и Бийтълс и Франк Синатра, белкантото.....маането и кючека, зурната и гайдата-наистина няма по еклектично безстилие, каквото има в чалгата.Кофтито е, че чалга музиката докара и чалга поведение и чалга културата, ако въобще може да се говори за култура в това направление.Налагането на чалгата в почти всяко телевизионно магазинно предаване, чалга поведението на "звездите".. просто е гениално да пееш на сингбек по време на концертите, а децата да подскачат и да ти се радват.
Аз не налагам на никого музиката, която слушам, но на мен чалгата ми я налагат почти навсякъде, което определено ме дразни!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юни 2011 21:07

Спри си MTV, The Voice, City, Planeta, Fen Tv и всички музикални телевизии и радиа и си купувай и тегли музиката, която слушаш. Ако има нещо по-гадно от поп-фолк кавърите, то това са поп и рок кавърите.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 юни 2011 21:09

pomiqrat написа:Значи може да давате определения за жените, които слушат чалга, но за жените, които слушат друг стил музика не може да се дава и да се слагат под общ знаменател? В дискотека, в която се слуша чалга хората са много по-приятелски настроени от останалите

Да правя определения, защото мнозинството е едно и също. За мен не е нормално едно красиво, младо момиче да ми се качи на масата и да играе кючеци на фона на някакви цигани пеещи "Милионерхчее..." на полубългарски език и всички останали да я гледат одобрително и да й пляскат с възхищение. За пореден път казвам нямат грам музикална култура, слушат подобна музика, защото е елементарна, лесно достъпна, защото е харесвана от максимален брой хора по нашите ширини. Ако бях чалгар бих се замислил защо моята любима музика се слуша от едни по-мургави хора, водещи се малцинство в страната ни, от шофьори на камиони, от бакшиши, от обикновени бачкери по строежите.

Аз нямам нужда да правя разлика...но чалгарите имат, даже много мои приятели още не могат да разберат какво слушам. Преди му викаха техно, сега хаус, а то нито едното, нито другото...но какво да им обяснявам...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юни 2011 21:15

boys85 написа:
pomiqrat написа:Значи може да давате определения за жените, които слушат чалга, но за жените, които слушат друг стил музика не може да се дава и да се слагат под общ знаменател? В дискотека, в която се слуша чалга хората са много по-приятелски настроени от останалите

Да правя определения, защото мнозинството е едно и също. За мен не е нормално едно красиво, младо момиче да ми се качи на масата и да играе кючеци на фона на някакви цигани пеещи "Милионерхчее..." на полубългарски език и всички останали да я гледат одобрително и да й пляскат с възхищение. За пореден път казвам нямат грам музикална култура, слушат подобна музика, защото е елементарна, лесно достъпна, защото е харесвана от максимален брой хора по нашите ширини. Ако бях чалгар бих се замислил защо моята любима музика се слуша от едни по-мургави хора, водещи се малцинство в страната ни, от шофьори на камиони, от бакшиши, от обикновени бачкери по строежите.

Аз нямам нужда да правя разлика...но чалгарите имат, даже много мои приятели още не могат да разберат какво слушам. Преди му викаха техно, сега хаус, а то нито едното, нито другото...но какво да им обяснявам...

И пак ще ти кажа:"Вземи направи разлика между хаус и техно". Двете са два различни стила музика. Едното е създадено в Чикаго, а другото в Детройт. Хаусът е повлиян от диското, а не от техното.

Значи от написаното разбирам, че слушаш класическа музика, защото и останалите се слушат от същата прослойка и видове хора.

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 21:25

pomiqrat написа:Спри си MTV, The Voice, City, Planeta, Fen Tv и всички музикални телевизии и радиа и си купувай и тегли музиката, която слушаш. Ако има нещо по-гадно от поп-фолк кавърите, то това са поп и рок кавърите.

Тия, които си изброил, моят телевизор не ги лови-не знам защо :mrgreen:
Да кажеш кавър, на нещо, което има безброй кавъри, та дори не му знаеш оригиналът кой е и откъде е си е голям комплимент :mrgreen:

Преди 130 години Пучини искал да прави кавър на "Кармен", окрилен от кавърите на "Манон Леско" и "Бохеми", но се е спрял овреме, за да не стане за резил.Та при кавърите въпросът е да си по-добър от оригинала (което рядко се получава) и да знаеш кога да спреш с кавърите, ако все пак си имал успех с някой кавър.

Върни се в “Свободна зона”