anihilator написа:aleksandrov77 написа:Всички политици управлявали България в последните 25 години са слуги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД и изпълнят безусловно нарежданията от Брюксел , Тел Авив и Вашингтон!България е колониално зависима държава от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД който се налага от Вашингтон! А НСР налага глобализация , циганизация и дебългаризация на България!
В България Новия ред умишлено поддържа нисък жизнен стандарт, за да могат младите и интелигентни българи да напуснат България в посока западна Европа и САЩ!
Спасението на България е час по-скоро напускане на НАТО и ЕС и влизане в лоното на Русия!
Ти си ненормален как може да искаш да те управлява друга държава еничар мръсен

В момента сме по-зависими отвсякога от хамериканците и сме колониална държава на Вашингтон и НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Има три американски бази в България!Аз не си спомням преди 1989г. да е имало съветска база!Преди имахме АЕЦ Козлодуй, имахме две нефтени рафинерии в Бургас и Плевен , храната беше качествена и натурална , имахме работещо селско стопансво , българите бяха 95% от населението на България!България до 1989г. наближаваше 9 милиона , а сега сме 7 милиона, 2 милиона от които цигани,турци и други небългари и 5 милиона българи, , 2 милиона от които са пенсионери!Застаряваме като нация!
Да комунизмът е зло, но след него дойде още по-човеконенавистна система на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
Унищожихме си АЕЦ Козлодуй, нарязахме си ракетите СС 23, унищожихме армията, унищожихме си производството и селското стопанство по нареждане на Вашингтон, Тел Авив и Брюксел!
Ние сами от колониалното робство на САЩ и ЕС не можем да се освободим сами - трябва ни чужда помощ и кой би ни помогнал освен Русия , когато са ни освободили от 5 вековното османско робство?
България 25 години се дебългаризира , циганизира, народът ни е опростачен така , както не е бил по време на османското робство и комунизма!
Да искам да сме независими , но това е невъзможно, защото от една страна сме малка държава , някой по-голям брат трябва да ни пази от Турция и Ердоган, който неведнъж е показвал амбиции да си върне старата Османска Империя!
Аз мисля за България и нейното спасение докато стоим в този антибългарски Еврогейски Съюз , ще се топим като нация и до 20 години ще сме малцинство в собствената си държава!
България днес е по-зависима от всякога!Това е тъжната истина!