stov написа:Само да вметна, че най-големите производители на волфрам са Китай и Русия. За 2011 год. от 62 000 тона в цял свят Китай е произвел 52 000, а Русия 2500 тона.
Много полезна информация, на ход са конспираторите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stov написа:Само да вметна, че най-големите производители на волфрам са Китай и Русия. За 2011 год. от 62 000 тона в цял свят Китай е произвел 52 000, а Русия 2500 тона.
THE G.A.M.E написа:Не съм съвсем запознат със системата "свой-чужд", дето била невъзможно да се инсталира в настоящите ни МиГ 29, но май иде реч за необходим софтуеър.
Със сигурност по-новите модели МиГ-ове са снабдени с нужната електроника, за да се качи софтуеъра.![]()
Иначе за мен, за нашите моментни финансови възможности, най-удачно би било да се пробваме за по една ескадрила МиГ 31 и F 18 "SuperXornet".
Не са най-нови технологии, ама пилотите ни са хвалени на всякъде и от всички, ще компенсираме с опит и пилотски възможности.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
diplomat написа:stov написа:Само да вметна, че най-големите производители на волфрам са Китай и Русия. За 2011 год. от 62 000 тона в цял свят Китай е произвел 52 000, а Русия 2500 тона.
Много полезна информация, на ход са конспираторите.![]()
Кашчей написа:diplomat написа:stov написа:Само да вметна, че най-големите производители на волфрам са Китай и Русия. За 2011 год. от 62 000 тона в цял свят Китай е произвел 52 000, а Русия 2500 тона.
Много полезна информация, на ход са конспираторите.![]()
Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Кашчей написа:Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?
CTAHKO написа:Ти заеби, ами нали виждаш как сами си вкарват автогол. Уж нищо не произвеждат, уж цялата икономика на руснаците се крепяла само на газа, пък сега пишат как са на 2-ро място в света и по производство на влофрамТе и по производството на много други неща са сред лидерите, ама на русофобите това не им отърва
diplomat написа:Кашчей написа:Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?
Без съгласието на производителя, потребителят ще духа супата.![]()
Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?
И кой произвежда 50 000 тона от даден специфичен метал само за собствена употреба? Не съм чувал китайците да се славят с черна металургия,а и толкова волфрам само за електрически крушки, с нажежаема жичка, си е направо ..уникално
diplomat написа:Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?
И кой произвежда 50 000 тона от даден специфичен метал само за собствена употреба? Не съм чувал китайците да се славят с черна металургия,а и толкова волфрам само за електрически крушки, с нажежаема жичка, си е направо ..уникално
Разбирам те, но замисли се: ако схемата съществува, руснаците едва ли са на тъмно, имайки предвид монопола си над този пазар (очевиден!). Това е моята теза.
Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:diplomat написа:Кашчей написа:Най-голям производител дали се припокрива с най-голям потребител?
Разбирам те, но замисли се: ако схемата съществува, руснаците едва ли са на тъмно, имайки предвид монопола си над този пазар (очевиден!). Това е моята теза.
Ако аз купя от теб 1 килограм домати, ти ще знаеш ли за какво съм ги използвал след това-за салата, за готвене, да замерям някой политик, или за сок? Освен това, играта с кюлчетата е продължила години, а не е направена за 2-3 месеца.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта