fen-fen написа:Прав си! Така е. Има и още нещо. На по голяма част от нас корените са ни от Тетевенски и Етрополския балкан. А балканджиите са добронамерени хора![]()
Е.....то и между нас си има говнета....като навсякъде, но по принцип не сме устроени да мразим. За себе си и хората около мен го твърдя на 100%. Не знам какво е чувството да мразиш, да злорадваш!? Тъпо е.
Напълно съм съгласен. Живея във Варна и нямам нищо общо с Разград, но много се зарибих по Лудогорец (поради окаяното състояние на Спартак Варна, който посещавам от време на време). Част от фен клуб Лудогорец Варна съм и редовно пътувам до Разград за мачове, а и в Европата бая попътувах с феновете на Лудогорец. Смея да кажа, че с няколко изключения разградчани са уникално добронамерени хора и я няма тази омраза към феновете на другите отбори. Може би липсата на футболна история ги е предпазила от свинщината, която я има в "грандовете". Надявам се да се опазят от тази зараза. Аз винаги съм уважавал феновете на противниковите отбори, винаги съм подкрепял Черно Море, когато играят с отбор различен от Спартак(а сега и Лудогорец) просто защото са от Варна. Винаги съм подкрепял всички БГ отбори в Европа просто защото са си наши. След като съблякоха Петев обаче Левскарите загубиха уважението ми... то все пак се заслужава! Та отношението на лудогорските добродушни фенове още повече ме зариби по Лудогорец. Отбора излита в нова орбита, дано феновете му съхранят простичката си любов към играта, уважението към противниците и да не се самозабравят, защото: "Лудогорец - най-доброто предстои!" И понеже темата е за Ботев все пак... много ми е гадно за това, което се случва! Искрено ви желая да се изправите от тази ситуация, да намерите финанси и да завършите стадиона. С такъв трепет очаквах това бижу и се канех да ви дойда на гости