Rafa написа:RedeviL написа:Rafa написа:Аз пък ако съм на Орешарски, както се плюнчи зачервен, зачервен Боко от телевизиите, ще подам оставка на правителството и ще кажа: "Ето ние не ламтим за власт, други са тези, които искат на всяка цена да са във властта. Вие ги виждате кои са, те да ви оправят." Боко си вкарва автогол, ДПС също са от прецаканите
И аз мисля, че най-правилното решение за БСП е насрочването на предсрочни избори и след това да гледат сейра на другите, докато се карат за баницата! Като гледам какви коалиции само са заформили в РБ и ББЦ.. С по хиляда лидери всичките и като прибавим позеленял от яд Бойко, работите стават страховити!При едни избори и съставяне на ново правителство, казвам ви, тези ще се избият преди да разделят баницата!
Ще ми стане много интересно, как Боко след всичките му приказки, ще направи коалиция с ДПСЕстествено, това задължително ще е в името на държавата и народа, а той ще бъде национално отговорен държавник
Ей тогава да ги видя какви ще ги мъдрят герберастите
Има и друг вариант, ама там вече става много сложно! Коалиция с РБ и ББЦ (това го казвам в случай, че преминат бариерата).. Само че, тук вече идва големия проблем - как ще се разпределя софрата!? Претендентите от отбора на ГЕРБ са много като почнем начело с Бойко, минем през Цецо и стигнем до Томи, който спешно ще се отзовава от Брюксел. Отборът на РБ (тук работите вече са сериозно, а и предвид шменти-капелите, които си правиха на преференциите хората на Кунева и ДСБ, отсега ги виждам как се изпокарват) - Кънев, вечно нереализираният кариерист Москов, Кунева, Касим Дал и други.. И накрая стигаме до ББЦ! При тях начело е Бареков, който като му слушах днешната пресконференция, вече спокойно можем да кажем, че си имаме нов Бойко! Доста сериозна конкуренция!