Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2024 18:45

favaca8888 написа:
Drunken_Master написа:favaca8888, ето ги резултатите от БЛИЦ към 17:30 часа... Айде, ще сравняваме после.

ГЕРБ - 15.3%
ПП/ДБ - 13.8%
Възраждане - 11.1%
БСП - 9.9%
ИТН - 6%
Солидарност - 1%
Величие - 2.1%

Е стига де,ДПС няма да влезе ли?
Или просто ги игнорираш.
Горе-долу ще са така като ДПС ще трета и една изненада очаквам да влезе.

Те ДПС са ясни, аз за другите говоря. А Пуйола както винаги е неадекватен... Няма по-елементарен тип от тоя. Само Помияра и Бургаския гларус му правят компания в класацията.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 18:47

https://blitz.bg/obshtestvo/ekshn-na-tu ... 22442.html Джипът на Генерала - 30.1 км/ч

Теслата от Харвард - 13.8 км/ч

Автобусът на движението - 15.3 км/ч

Червената Лада - 9.9 км/ч

Хамърът - 6 км/ч

Опелът на патриотите - 11.1 км/ч

Новият ляв Москвич - 1 км/ч
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 18:52

Бойко май пак отвява конкуренцията !
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 09 юни 2024 19:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юни 2024 18:57

https://blitz.bg/obshtestvo/izvnredno-v ... 22563.html
Смразяващ кървав екшън се е разиграл преди минути край пилоните на НДК. За зловещата случка съобщи читател на БЛИЦ.

„Двама чужденци започнаха да се карат. Май бяха араби. Крещяха си нещо. Изведнъж единият извади нож и започна да мушка опонента си. След това избяга“, разказа потресеният столичанин.

На мястото бързо са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалият е откаран към болница. Нападателят се издирва.

София ми е арабско-либерална кочина!

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 18:59

https://blitz.bg/obshtestvo/ekshn-na-tu ... 22442.html Тия резултати са занижени. ГЕРБ може да удари дори 35%. А чавето не изкара и 10лв от събиране на боклуците от плажа. Шаляляляяя... :))
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 09 юни 2024 20:18, променено общо 1 път.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 19:00

Eminem написа:https://blitz.bg/obshtestvo/izvnredno-v-blits-krvav-uzhas-pred-ndk-pochernya-ot-politsiya_news1022563.html
Смразяващ кървав екшън се е разиграл преди минути край пилоните на НДК. За зловещата случка съобщи читател на БЛИЦ.

„Двама чужденци започнаха да се карат. Май бяха араби. Крещяха си нещо. Изведнъж единият извади нож и започна да мушка опонента си. След това избяга“, разказа потресеният столичанин.

На мястото бързо са пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалият е откаран към болница. Нападателят се издирва.

Ами битова свада между араби. Не го етнизирай...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юни 2024 19:02

ElCapitana_Puyol написа:
Eminem написа:https://blitz.bg/obshtestvo/izvnredno-v-blits-krvav-uzhas-pred-ndk-pochernya-ot-politsiya_news1022563.html

Ами битова свада между араби. Не го етнизирай...

Днес ръга арабин, утре българин.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 юни 2024 19:10

Puyol,
Кво се радваш толкова,правителство май няма да има.
При тая конфигурация ще трябва да правят пак сглобки.От положителна (ако въобще може да се твърди тва) страна без управление нямаме мнение за нищо.Нито за "зоната",нито еврото,нито войната.
Квото и да ни питат,ние спокойно можем да кажем:"Ами не можем да кажем,щото нямаме редовно правителство."
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 09 юни 2024 19:51

favaca8888 написа:Puyol,
Кво се радваш толкова,правителство май няма да има.
При тая конфигурация ще трябва да правят пак сглобки.От положителна (ако въобще може да се твърди тва) страна без управление нямаме мнение за нищо.Нито за "зоната",нито еврото,нито войната.
Квото и да ни питат,ние спокойно можем да кажем:"Ами не можем да кажем,щото нямаме редовно правителство."

И какво управление да има ? Има 20 партии + 11 коалиции, как да стане. И всичките тези дебили, са все едни и същи почти 30 години вече. Или техни наследници. Политиката в този си вид в България, повече пречи отколкото да помага за каквото и да било. Аз днес можех да отида да гласувам, както и семейството ми. Но реших, че за пореден път, няма да се меся на хората живеещи в България, нека те да си решат. Но както се вижда, те не искат тези хора, които им се предлагат, те не искат тези партии, те не искат това нещо. Хора като киро тъпото, тиквата, атанасов, оня дето пие мазно турско кафе, лена лесната, свинята пеевски и още и още, не са искани от 70% от българите. В моемнта гласуват, зависими хора, които по някакъв начин зависят от някоя партия. Всички други им е писнало тотално и са спрели да се интересуват от каквото и да било.
Аз си мисля, че Лазар Радков - Капачки за Бъдеще, ако направи партия ще спечели изборите.

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 09 юни 2024 19:53

Айде газиииим ! ГЕРБ победа ! Изображение
Тия "Величие" на оня паляк николай марков ли бяха ? Дават ги на границата... Изображение

Върни се в “Свободна зона”