BRF написа:Как да ти отговоря на тоя малоумен въпрос?
Кое е малоумен въпрос? Ти ми казваш, че сме "велик" народ, аз те питам какви са по народност управляващите на същият този "велик" народ, дето от край време е на последните места по абсолютно всичко? Питам те от обяд, така и не искаш, да ми отговориш. Какви по народност са тия политици? Те не са ли българи, т.е. по народност са от "великия" народ? Да или Не?
BRF написа:Ние сме велик народ и сме отстояли на много неща през тези 1300 години,ако не го разбираш,продължавай да сереш по форумите!
Да, току що точно това доказах. "Велик" народ, който се скъсва от крадене и слагане на САЩ/Русия/СССР и т.н.? Бойко е датчанин по народност? Корнелия е от Афганистан? Или?
BRF написа:Все пак когато всички ти казват,че не си прав може да се позамислиш ,не е задължително но нормален човек така прави!
Какво мислят всички ми е през оная работа, аз си имам мнение и го пиша. Както сами виждаме, това явно е доста неудобно за теб, понеже така и не искаш, да ми отговориш на въпроса от няколко часа. Май ти трябва, да се "позамислиш", а не аз.
BRF написа:Май на теб ти е неудобен въпроса,ти лично какво си направил !
Виж сега. Когато УЖ се води дискусия, трябва да има отговори и от отсрещната страна. Не може, аз да те питам нещо по 300 пъти, а ти ми да виеш на умряло, че твоят въпрос към мен ми бил "неудобен". Отговори на моя, аз ще отговоря и на твоя.