Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Българи, гласувайте!

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 17:31

пълководец написа:
CTAHKO написа:Имено! До изборите, когато ГЕРБ дойдоха на власт, не бях пропускал да гласувам. След това видях че и да гласуваш, нищо няма да се промени и стигнах до извода че съм им дал достатъчно време и шансове да променят изборният закон, да премахнат двойното гражданство, малко от малко да вкарат тази държава в пътя. Да, ама не. От тогава реших, че аз субсидия и имунитет доброволно няма да дам на никого. Ако искат да ми взимат гласа, каквото си искат да го правят, но няма да е съзнателно и с моето съгласие 8-)

На кръглата маса след 10 ноември другарите си гласуват една много удобна за тях конституция и докато не я променим коренно, държавата ще търпи само и единствено ДЕградация. 8-)

Абе ако трябва да бъдем точни, в момента Доган и ДПС съшествуват благодарение на СДС и правителството на Филип Димитров :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 17:32

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:За всеки случай, не козирува с чаша кафе

Е, разбира се, когато се приемат команди от Москва, всичко е в реда на нещата.

Но когато се слушат Брюксел и Вашингтон, това вече е лошо. :lol:

Двоен аршин, колега, двоен. ;)

Игра, посочи ми една команда от Брюксел и Вашингтон, която да е в полза на България 8-)

пълководец

Re: Българи, гласувайте!

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 17:41

CTAHKO написа:
пълководец написа:
CTAHKO написа:Имено! До изборите, когато ГЕРБ дойдоха на власт, не бях пропускал да гласувам. След това видях че и да гласуваш, нищо няма да се промени и стигнах до извода че съм им дал достатъчно време и шансове да променят изборният закон, да премахнат двойното гражданство, малко от малко да вкарат тази държава в пътя. Да, ама не. От тогава реших, че аз субсидия и имунитет доброволно няма да дам на никого. Ако искат да ми взимат гласа, каквото си искат да го правят, но няма да е съзнателно и с моето съгласие 8-)

На кръглата маса след 10 ноември другарите си гласуват една много удобна за тях конституция и докато не я променим коренно, държавата ще търпи само и единствено ДЕградация. 8-)

Абе ако трябва да бъдем точни, в момента Доган и ДПС съшествуват благодарение на СДС и правителството на Филип Димитров :)

Ами да, защото СДС се напълни с бивши членове на БКП, уж "демократи", Желю Желев с глупостите му ги допусна обратно и оттам историята я знаеш, младите хора тогава, инициатори и създатели на повечето десни партии, биват изиграни от червените, които им пускат троянски кончета, и накрая с тва СДС просто съсипаха всичко, отделно че загубиха златните години на една камара хора, които са се борили за нищо в крайна сметка. Всички там Бисеровци, Цоневци, Костовци, абсолютни подлоги и никакви десни не са тия, само Костов имаше някакви идеали, ама и той се продаде. Ще ти дам пример от днешно време, Близнашки, който се води близък на ГЕРБ и Борисов, всъщност е бил съветник на бай Тошо. ;) Българският народ го разиграват и ще продължават да го правят.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 17:42

пълководец написа:
FLANKER написа:
THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:За всеки случай, не козирува с чаша кафе

Е, разбира се, когато се приемат команди от Москва, всичко е в реда на нещата.

Но когато се слушат Брюксел и Вашингтон, това вече е лошо. :lol:

Двоен аршин, колега, двоен. ;)

Абе ,Игра ,къде е Боинг-а?За аршините ,започни от Брюксел ;)
П.П.Сега, Расмусен е "заслужил " пенсионер и ще се отдаде на спорта,спирта и... бялото ;)

Аз някъде четох, че новият шеф на НАТО е в близки отношения с Путин, така че очаквам да се отпуснат нещата в скоро време.

Столтенберг ли? Дано !Нека има Мир и разбирателство! Нищо друго не искам!Е ,и здраве ,де ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 17:55

пълководец написа:
CTAHKO написа:
пълководец написа:

Ами да, защото СДС се напълни с бивши членове на БКП, уж "демократи", Желю Желев с глупостите му ги допусна обратно и оттам историята я знаеш, младите хора тогава, инициатори и създатели на повечето десни партии, биват изиграни от червените, които им пускат троянски кончета, и накрая с тва СДС просто съсипаха всичко, отделно че загубиха златните години на една камара хора, които са се борили за нищо в крайна сметка. Всички там Бисеровци, Цоневци, Костовци, абсолютни подлоги и никакви десни не са тия, само Костов имаше някакви идеали, ама и той се продаде. Ще ти дам пример от днешно време, Близнашки, който се води близък на ГЕРБ и Борисов, всъщност е бил съветник на бай Тошо. ;) Българският народ го разиграват и ще продължават да го правят.

Като го сложиха на власт и казах това и че този си е чист ДС агент, за награда получих банан от "доброжелатели" :) Така че внимавай, пази си гърба 8-) Иначе говоря за конкретен случай, когато хващат Доган да дава на турския посланик списък с агентите ни :evil: Това е така нареченият случай "Оня списък" 8-) Можеш да го напишеш в Гугъл, да видиш колко интересни факти ще изскочат и каква е ролята на ръководството на СДС и кои и защо са хората застъпили се за него :) Та заради това, този трябваше отдавна да е в затвора, а партията му да е история. Вместо това, той коли и той беси, а неговите протежета си развяват коня безнаказано.

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 18:00

CTAHKO написа:
пълководец написа:
CTAHKO написа:
пълководец написа:

Като го сложиха на власт и казах това и че този си е чист ДС агент, за награда получих банан от "доброжелатели" :) Така че внимавай, пази си гърба 8-) Иначе говоря за конкретен случай, когато хващат Доган да дава на турския посланик списък с агентите ни :evil: Това е така нареченият случай "Оня списък" 8-) Можеш да го напишеш в Гугъл, да видиш колко интересни факти ще изскочат и каква е ролята на ръководството на СДС и кои и защо са хората застъпили се за него :) Та заради това, този трябваше отдавна да е в затвора, а партията му да е история. Вместо това, той коли и той беси, а неговите протежета си развяват коня безнаказано.

Благодаря ти много, не бях попадал на това досега!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 18:03

А, ей тук е описано всичко с голяма точност на хронологията и събитията :)

http://razuznavane.com/?p=149

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 18:04

CTAHKO написа:А, ей тук е описано всичко с голяма точност на хронологията и събитията :)

Точно това чета в момента. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 окт 2014 18:11

пълководец написа:
CTAHKO написа:А, ей тук е описано всичко с голяма точност на хронологията и събитията :)

Не за затвор, ами разстрел им е малко на тия 8-)

пълководец

Мнениеот пълководец » 04 окт 2014 18:14

CTAHKO написа:
пълководец написа:

Не за затвора, ами разстрел им е малко на тия 8-)

Доживотна работа в името на народа и никаква собственост или наследство, да орат по нивите при 40 градуса на сянка, хем да им е зле, хем да създадат и те нещо, че само знаят да рушат и развалят! :evil:

Върни се в “Свободна зона”