peliforewer написа:Когато коментирате за Украйна и НАТО,НАТО приели ли са Украйна в съюза си,НЕ.Путин решил,че някой бил го заплашвал,аз не съм чул от американските бази в Гърция и Турция да са застрашавали България преди да им станем съюзници.Няма как някой да заплашва държави като Русия,Китай и САЩ.Путин реши да играе на острието на бръснача,имаше достатъчно икономически начини да притисне Украйна и Запада,но той избра СМЪРТТА.Ако САЩ и Запада му отговорят започва Трета световна война,предвид проблемите в Русия явно това го устройваше.Днес много разбирачи ми обясняваха как САЩ се намесвали в много държави,а Русия само в Афганистан,Сирия и Украйна,а аз ги питах защо лошите от Америка президентите им имат право най-много на два мандата,а добрият Путин си царува от 2000г. и си е осигурил мандат до 2036г.,казаха ми,че бил шахматист и много умен.Аз мисля ,че е просто диктатор и сатрап,а никои болни амбиции не могат да се устояват с кръвта на жени,деца и мирни граждани.
И защо трябва да сме загрижени за сигурността на Русия, че и да ги съжаляваме един вид горките те, обградени от Нато, пхахаха!
Загрижен съм точно толкова и за Туркменистан как се чувстват.
Ние сме част от НАТО и ЕС. Интересува ме единствено ние да сме добре. Избрали сме на коя страна на барикадите да застанем. Който иска друго, да събира 50 процента за Копейката и да ни вади от ЕС и НАТО. Реалистичния му вариант е да емигрира в Русия или съюзниците им и да се наслади на хубавия живот там.
Точно 2 седмици им трябват на русифилите тук да поживеят в авторитарна диктатура, с по-мизерни условия от българските, да оцени какво имаме тук и с колко свобода разполагаме.