action66 написа:DANS написа:Руската слугиня Сърбия вече ще е обградена от всички страни. А каква империя беше Югославия!
Кажи поне една полза една държава да е член на НАТО!Само ЕДНА!
Аз ще ти кажа колега не е с Русия или по лошо не е в Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
action66 написа:DANS написа:Руската слугиня Сърбия вече ще е обградена от всички страни. А каква империя беше Югославия!
Кажи поне една полза една държава да е член на НАТО!Само ЕДНА!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
El_Zenito написа:Teo написа:Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса![]()
Напълно подкрепям мнението ти!
1982 написа:Ти не разбираш, Дунаве, Русия са ни братя и да сме техни подлоги не е срамно, дори е готино, те ни чукат, ама така, по братски.![]()
dunavfc написа:Teo написа:Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса![]()
Какъв е смисъла да ти задам 15 въпроса, като нямаш потенциала да отговориш и на един !? Обичам някой да се измъква по-този измекярски начин...
Аре нали си много надъхан, айде отговори ми, каква е разликата в това да си подлога на САЩ или на Русия....
С хора, като вас, България е обречена, а не заради Руси, Китай или Марс. С такъв "убийствен" материал, всяка една държава е обречена на мизерия, глад и нищета...
dunavfc написа:Не, не ме кефи Президента ни, виждам, обаче, че теб много те кефи да се изсираш и после да отпрашваш, без да защитваш, като мъж позицията си....
Що си мисля, обаче, че ако този Президент беше на 180 градуса и защитаваше яростно Русия, със сигурност във вашите очи, той щеше да бъде божество, а нямаше да чуждопоклонник и страхливец, какъвто го обявявате сега.
Но, защо ли продължавам да се учудвам от двуличието на русофилите...
1982 написа:Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!
Teo написа:Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса![]()
Teo написа:dunavfc написа:Не, не ме кефи Президента ни, виждам, обаче, че теб много те кефи да се изсираш и после да отпрашваш, без да защитваш, като мъж позицията си....
Що си мисля, обаче, че ако този Президент беше на 180 градуса и защитаваше яростно Русия, със сигурност във вашите очи, той щеше да бъде божество, а нямаше да чуждопоклонник и страхливец, какъвто го обявявате сега.
Но, защо ли продължавам да се учудвам от двуличието на русофилите...
Пак щеше да ми е противен. Този човек няма собствено мнение. Ниска топка. Не знае как да се изказва в извънредни ситуации които касаят нашата държава и нейните водещи приоритети. И не трябва да разбираш от политика, че да видиш колко е смешен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта