Истината за Шарли лъсна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Истината за Шарли лъсна!

Мнениеот dunavfc » 13 яну 2015 00:12

Rafa написа:
dunavfc написа:Баааа, бат Станко, първият ти пост е най-обширният, който някога съм видал :shock: Хвала на упоритостта ти, ще ме простиш, че не съм го прочел, но евалата за усилията.

Да беше видял, че в края на поста ми има и линк към статията, щеше да е безценно :lol: :lol: :lol:

Остави линкът....То картинки, графики, уголемени букви, та едните червени, та другите сини, не е малка играчка това. Може да не съм съгласен със твоите тези, но уважавам страстта ти с която си служиш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 яну 2015 00:13

Rafa написа: животът който водя преди да съм отворил входната врата и да изляза 8-)

Ти по цял ден гниеш тук, какъв реален живот , Станче, хаха, нИ мА разсмивай. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 яну 2015 00:13

Rafa написа:
М. Стоилов написа:Ех, ех Станко сега татко Адолф ако беше жив вместо да пишем във форума, щяхме да даваме наряд с мелодия на уста пред някоя газова камера. ;)

И не само, приятелю :) От форума има доста кандидати за газови приключения и сапунени сериали :) НО...това естествено по никакъв начин не ни пречи да си правим списък и да си съставяме бъдещи планове! Рано или късно и нашето врем ще дойде. Така като се замисля, по-скоро ще е рано :lol:

Мен сапун ли ще ме направиш или ще ме мъчиш, като куче в газовите камери ?

Потребителски аватар
М. Стоилов

Мнениеот М. Стоилов » 13 яну 2015 00:14

Това "Аз съм Шарли" звучи като "Аз съм Шаро"

Аз пък съм Аушвиц 8-)

Потребителски аватар
М. Стоилов

Мнениеот М. Стоилов » 13 яну 2015 00:15

dunavfc написа:
Rafa написа:
М. Стоилов написа:Ех, ех Станко сега татко Адолф ако беше жив вместо да пишем във форума, щяхме да даваме наряд с мелодия на уста пред някоя газова камера. ;)

И не само, приятелю :) От форума има доста кандидати за газови приключения и сапунени сериали :) НО...това естествено по никакъв начин не ни пречи да си правим списък и да си съставяме бъдещи планове! Рано или късно и нашето врем ще дойде. Така като се замисля, по-скоро ще е рано :lol:

Тебе ще те вкараме в зоологическите градини, ще чистиш клетките на негрите :lol:

http://worldtodaybg.com/2014/01/11/%D1% ... %BD%D0%B8/

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 яну 2015 00:16

[center]ВАЖНО[/center]

Дано не ви се стори прекалено, но имам усещането сякаш през последните дни се извършва окултен експеримент в небивал мащаб. Огромни маси от населението на Стария континент и Америка сякаш са въвлечени в нещо, което напомня на зловеща окултна манипулация.

Разбира се, методи за приспиване на масовото съзнание се прилагат всекидневно - било за политически цели, било за търговски печалби. Сега обаче се случва нещо безпрецедентно...

Населението бива увличано в масова хипноза с колективна мантра на уста. Хората екзалтирано мантруват "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли"... - начело с медии, държавни институции, граждански сдружения, авторитетни личности и стотици милиони обикновени хора от цял свят.

Известно е от езотеричната наука, че древната формула "Аз съм..." крие могъщи окултни сили. Медитацията "Аз съм Той" (Ахам-Са, Со-хам и т. н.) датира още от прадревна Индия. Нейното продължително повтаряне довеждало до състояние на самадхи, мистичния транс, в който се изживявало единение с обекта на идентификацията - Бога на сътворението.

Но в някои черни братства, в мантрата "Аз съм..." вместо името на Добрия Бог поставяли името на обожествявания от тях демон. Така те доброволно се поставяли под влиянието на едно или друго демонично същество. Със същата формула, но с подменен обект на идентификация.

Това по някакъв начин ме подсеща за идеологическата ориентация на в. "Шарли Ебдо" и неговите ключови фигури. Забележително съчетание на арогантен атеизъм с перверзна похот за поругаване на религиозни ценности, независимо от техния произход. Предполагам всеки е виждал онази карикатура, с която вестникът се опитва да осмее Светата Троица, изобразявайки я като три разголени антропоморфни фигури, извършващи хомосексуална оргия.

Знаем от Духовната наука, че на земята не може да съществува човешка организация, чиито ценности, цели и идеология да не са инспирирани от определени сили в невидимия свят. Чудя се дали са нужни много примери, за да си направим основателни допускания за това - какви сили биха могли да инспирират дейността на "Шарли Ебдо"?

И дали тези сили нямат един и същ произход с онези, които успяха да мобилизират милиони хора по света да мантруват "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли", "Аз съм Шарли"...? Трудно ми е да си представя какви биха били подпраговите въздействия върху душите на въвлечените в тази наглед безобидна идентификация.

Дори самият Йозеф Гьобелс - геният на политическата пропаганда и окултния контрол върху масовото съзнание - би завидял на мащабите и ефекта на тази окултна манипулация!ВА
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 13 яну 2015 00:23

М. Стоилов написа:
Rafa написа:

И не само, приятелю :) От форума има доста кандидати за газови приключения :) НО...това естествено по никакъв начин не ни пречи да си правим списък и да си съставяме бъдещи планове! Рано или късно и нашето врем ще дойде. Така като се замисля, по-скоро ще е рано :lol:

Няма лошо от сега да се почнат списъците, там е място не само за еврейчетата ами и за техните подлоги ;)

Абсолютно! Все отнякъде трябва да се тръгне и все някой трябва да се нагърби с тази, непосилна за мнозина задача 8-) Злото на тази планета трябва да бъде изкоренено от основи! А нали все пак всички се борим за свободата на словото. А това според моите широко скроени разбирания означава, че трябва да се освободим от всички които ни пречат да говорим и изразяваме свободно мнението си! И имам дълбоки съмнения, че коренът на цялото зло в нашата държава се крие във форума на Гонг 8-) Та, да не се задълбочаваме прекалено много, но според моето скромно мнение, списъците трябва да започнат да се правят още от сега. Искам да успокоя и притеснените и изнервени потребители. Моля Ви не се притеснявайте! В композициите за топлите страни, ще има места за всички :!:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 13 яну 2015 00:24

dunavfc написа:
Rafa написа:

Ами ти по принцип за нищо не ставаш, ама ще те мъчим, какво да те правим 8-) и ти душичка носиш :) По-скоро някакъв омекотител ще да си :lol: Ще си за пример на останалите. По теб ще сравняваме аромата и качеството на продукта :mrgreen:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 яну 2015 00:32

Rafa написа:
dunavfc написа:
Rafa написа:

Ами ти по принцип за нищо не ставаш, ама ще те мъчим, какво да те правим 8-) и ти душичка носиш :) По-скоро някакъв омекотител ще да си :lol: Ще си за пример на останалите. По теб ще сравняваме аромата и качеството на продукта :mrgreen:

Ако не ме очистиш веднага, ще организирам съмишленици и ще ти направя пуч 8-)

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 13 яну 2015 00:43

dunavfc написа:
Rafa написа:
dunavfc написа:
Rafa написа:
М. Стоилов написа:Ех, ех Станко сега татко Адолф ако беше жив вместо да пишем във форума, щяхме да даваме наряд с мелодия на уста пред някоя газова камера.

И не само, приятелю. От форума има доста кандидати за газови приключения и сапунени сериали :) НО...това естествено по никакъв начин не ни пречи да си правим списък и да си съставяме бъдещи планове! Рано или късно и нашето врем ще дойде. Така като се замисля, по-скоро ще е рано :lol:

Ако не ме очистиш веднага, ще организирам съмишленици и ще ти направя пуч 8-)

Спокойно, ще си на първия ред на рафта, до праха за пране-"Тайд" :) Успех в пуча, със съмишленика ти - сапунът "Тео" 8-) И когато хората ви казват, че само се пените, да не се чудите каква е причината :lol:
Последна промяна от Rafa на 13 яну 2015 03:23, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Свободна зона”