23 септември-въстание или метеж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 23 септември-въстание или метеж

Мнениеот Кашчей » 27 сеп 2013 20:41

Безкомпромисен написа:
fr3ak_boy написа:
Безкомпромисен написа:Моята целевва група гледа предаването Безккомпромисно в интернет!

Ето, сам се издаде, че си платен.
С държанието си ти целиш да изплашиш младите хора от антикомунистическата идея и именно поради тази причина си избрал интернет пространството, за да извървшваш подмолната си пропаганда и да принуждаваш младите хора да бягат от антикомунистическата идея. Признай си, Жеков! На всички нормални хора им е ясно, че си платен, а може би страдаш и от шизофрения или друго ментално разстройство. ;)

Тези доводи съм ги чувал 1001 пъти! И защо съм платен, защото съм казал , че Бойка Борисова и Долен Сидеров са комунистически престъпници, че СДС е Съюз на Държавна Сигурност, ами не е ли? Преди да ме ругаят дебилите , интересувайте се кой кой е . от къде е , от какъв род произхожда и т.н.!Аз в рода си имам роднинска връзка със съпругата професор Александър Цанков!Затова се гордея с моя род!

Чеки бе, нали професор беше измислена комунистическа титла? Сега пък се гордееш с родството си с престъпник, носещ комунистическа титла още преди 90 години. :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 20:44

Тогава България е била законно Царство! След 1944 г. титлата професор е комунистическа и незаконна!А България е незаконна република!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 сеп 2013 20:47

Безкомпромисен написа:Тогава България е била законно Царство! След 1944 г. титлата професор е комунистическа и незаконна!А България е незаконна република!

Еххххххх.. мъко моя ти, що ли се роди!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 20:48

Кашчей написа:
Безкомпромисен написа:Тогава България е била законно Царство! След 1944 г. титлата професор е комунистическа и незаконна!А България е незаконна република!

За да се боря срещу най-голямото зло на света - комунизма и комунистите!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 сеп 2013 20:52

Безкомпромисен написа:
fr3ak_boy написа:
Безкомпромисен написа:Моята целевва група гледа предаването Безккомпромисно в интернет!

Ето, сам се издаде, че си платен.
С държанието си ти целиш да изплашиш младите хора от антикомунистическата идея и именно поради тази причина си избрал интернет пространството, за да извървшваш подмолната си пропаганда и да принуждаваш младите хора да бягат от антикомунистическата идея. Признай си, Жеков! На всички нормални хора им е ясно, че си платен, а може би страдаш и от шизофрения или друго ментално разстройство. ;)

Тези доводи съм ги чувал 1001 пъти! И защо съм платен, защото съм казал , че Бойка Борисова и Долен Сидеров са комунистически престъпници, че СДС е Съюз на Държавна Сигурност, ами не е ли? Преди да ме ругаят дебилите , интересувайте се кой кой е . от къде е , от какъв род произхожда и т.н.!Аз в рода си имам роднинска връзка със съпругата професор Александър Цанков!Затова се гордея с моя род!

Чакай малко, бе шизофренийо. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ал. Цанков е водач на Демократическия сговор, чието неофициално име е Народно социално движение, което подкрепя идеите на Мусолини и Хитлер (фашизма и нацизма). Според твоите думи обаче Хилтер и Мусолини и техните движения са отрочета на комунизЪма. От там логично следва, че и Ал. Цанков е комунист т.е. имаш връзка с комунистите и се гордееш с нея.
Беше ми ясно, Жеков. Върл комуняга си! ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 сеп 2013 20:55

Безкомпромисен написа:
Кашчей написа:

За да се боря срещу най-голямото зло на света - комунизма и комунистите!

Голяма борба си водил до 89-а, признавам ти го. Даже, като дойдете на власт ще учредите орден " За антикомунистически заслуги преди 1990-а" Ти дали ще го заслужиш? Можеш ли да се похвалиш с нещо антикомунистическо тогава-все пак не си бил дете?!
Я си признай на колко години беше, когато падна на главата си и нещо се размърда в нея!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 сеп 2013 21:02

Аз съм монархист по убеждения а Александър Цанков е одобрен от НВ Цар Борис Трети за министър-председател на законното Царство България!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 27 сеп 2013 21:18

Безкомпромисен написа:Аз съм монархист по убеждения а Александър Цанков е одобрен от НВ Цар Борис Трети за министър-председател на законното Царство България!

Не върти и сучи, а кажи Ал. Цанков комунист ли е, или не!
Кажи също така и защо е отстранен от поставените лица на Борис Трети Ал. Бурмов и Андрей Ляпчев? ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 27 сеп 2013 21:27

Безкомпромисен написа:Аз съм монархист по убеждения а Александър Цанков е одобрен от НВ Цар Борис Трети за министър-председател на законното Царство България!

За какъв демократ може да се имаш след извършването на толкова политически убийства ? Ако не е комунист, то той е фашист !
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 сеп 2013 02:24

Благодарение на решителните действия на професор Александър Цанков, който се справя с терористичната банда БКП , която по времето на Септемврйския метеж извършва масови убийства и терор над невинното българско население и благодарение на неговите отлични действия срещу комунистическите главорези и техните ортаци земеделците успява да запази Царство България независимо и демократично и да се отложи болшевизирането на България с 21 години!А как трябва да се отнасяш с убийци и терористи? Естествено,че трябва да бъдат вкарани по затворите и ако убиват невинни българи и убивани, защото те са терористи,убийци,антибългари, национални предатели служещи на чужда и враждебна на България страна СССР! За съжаление и нещастие на България и българския народ идва после злокобния и кървав за България ден 9 Септември 1944 г. с който България престава да съществува като държава и става съветска колония до ден днешен вече 69 години!

http://vbox7.com/play:185caa0d - тук е обяснено повече за Септемврийския метеж!Както и разобличавам гробокопачът на България Александър Стамболийски! Тъкмо ще научите нещо полезно и интересно от историята на България!
Бог да пази България от комунисти!

Върни се в “Свободна зона”