Равносметката:14 мача в евротурнирите - три загуби.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Равносметката:14 мача в евротурнирите - три загуби.

Мнениеот zuekaa » 09 авг 2013 15:50

maztiff написа:
nicromanser написа:Това, ако е някакъв успех здраве му кажи.
1 левски- едно равенство и загуба срещу 6-я в казакстан!!! за мен е повече от резил
2 берое- загуба и равен с отбор от изреал!!! това за мен също е резил., ако бг отбор не може да победи израелски за какво говорим вообще. израел може да са богати, но в никакъв случай не са по-силни футболисти от българските футболисти
3 ботевъ- що са успех може да наречеш преставянето на отбор, който се смята от пловдив, но играе с благословията на сопот и с подаръка от софия на (цска). това само в България може да се случи. що са успех е че си отстранил казакстанци и 9-я в класираните на Босна!!!, та това би трябвало да е нещо задължително. що за успех е това че си изпуснал шанса си да отстраниш един посредствен немски отбор не знам защо наречен от някой гранд. какъв гранд е щутгард??? един обикновен средняшки отбор в германия. грандове са дортмунд, баерн м дори вердер не е гранд...
4 лудогорец-комплименти това вече наистина е успех. отстрани 2 шампиона и идва ред на базел.
само лудогорец заслужава комплименти

Правиш се на неутрален, но ти личат розовите очила.
По т.2 - Израел са 17ти в Европа към днешна дата - ние 27-ми. Бюджета на Апоел е в пъти по-голям от на Берое и 4 пъти за последните 6 години играят групи (ШЛ и Уефа), като 3 пъти са минали групите!
по т.3 Какъв проблем ти е с чия благословия играят Ботев? Щутгарт са слабаци, ама НЕМСКИ слабаци, което е по-различно.

Започни да пишеш отборите с главни букви!

Когато човек е с червени шопски очила той друго не признава освен да ръси простотия толкова редове написа и всичките са пълна идиотщина
Нормално за комплексирани цесекари
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 09 авг 2013 15:54

boabbb написа:
Djack_84 написа:
dickinson написа:Само да вметна за догодина, че коеф на Лудогорец (ако евентуално се класират за лига Европа) ще е малко над 8 и няма да им стигне на бъдат поставени в 3 предварителен кръг (кръгът в който отпадна Ботев)
Това може да се подобри ако в Лига Европа имат победа или равни естествено
За втория кръг предварителен и Ботев и Лудогорец ще бъдат поставени вече, Берое не

Пак е добре,че понатрупаха коефициент и двата отбора.Дано и Левски и Цска се стегнат за догодина,макар,че при армейците е малко сложно тази година.

Не сложно, а направо невъзможно. Като го гледам батко Джаксън как я кюска напред, направо ми става лошо :mrgreen:

Абе той я кюска,ама изглежда читав,ние ако намерим някакъв подобен ще се радвам,,че бат Везала ще ме докара до инфакт(той и Баждека беше на косъм) :lol: :lol:

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 09 авг 2013 15:55

doktora25 написа:
dickinson написа:Само да вметна за догодина, че коеф на Лудогорец (ако евентуално се класират за лига Европа) ще е малко над 8 и няма да им стигне на бъдат поставени в 3 предварителен кръг (кръгът в който отпадна Ботев)
За втория кръг предварителен и Ботев и Лудогорец ще бъдат поставени вече, Берое не

Добре де, къде е тук майсторът? Берое колко още купи на България трябва да вземат да бъдат поставени поне във втория кръг?! Има нещо много нередно в цялата тази история. Добре поне, че Ботев извади голям късмет с тази история с ЦСКА и това предполагам ще се отрази и за догодина, но просто регламентът е ужасен за "нови" отбори на футболната карта на Европа спрямо последните години. Дори Дортмунд въпреки миналия сезон ще бъдат най-вероятно в 3-та урна за груповата фаза на ШЛ. Май само шампионът ще има шансове за каквото и да било от тук нататък. :roll:

коефициентът на отбора зависи от него, само 20% от него се дължи на държавата а нашия е на 27 място
видя ли че Апоел отпаднаха от Румънски отбор, така че дяволът не е бил толкова черен
Ботев извади голям късмет с коеф на ЦСКА, а Лудогорец също имаше късмет на жребия, които свърши с избора на Базел
още една успешна камапания на Ботев и Лудогорец и може да са поставени в 3 предварителен кръг на УЕФА

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 09 авг 2013 15:58

Този с петолъчката-вземи хапни една кутия МУРИ и се успокой.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 09 авг 2013 16:17

Djack_84 написа:
boabbb написа:
Djack_84 написа:

Пак е добре,че понатрупаха коефициент и двата отбора.Дано и Левски и Цска се стегнат за догодина,макар,че при армейците е малко сложно тази година.

Не сложно, а направо невъзможно. Като го гледам батко Джаксън как я кюска напред, направо ми става лошо :mrgreen:

Абе той я кюска,ама изглежда читав,ние ако намерим някакъв подобен ще се радвам,,че бат Везала ще ме докара до инфакт(той и Баждека беше на косъм) :lol: :lol:

Питайте Стойчо - той друго може не, ама циганин ще ви намери :mrgreen: Вярно го бива, ама напред сме пестил :roll:

Върни се в “Свободна зона”