Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2015 15:31

Rafa написа:
vaskonti написа:
Rafa написа:
vaskonti написа:Имаш предвид Австрия и Унгария ли? Това са едни от най-южните държави в Европа!
А като не им дреме, защо прие тия 3 правила, за да прецака бедните южни съседи ли?

А познай от три пъти, кого искат да прецакат ;) Познай кой има интерес от това, къде се наляха едни милиарди долари, продължават да се наливат и кой стана шеф на газопреносната мрежа на Украйна ;)

Аха, значи когато Газпром владее всичко, включително по териториите на други държави - на практика от кладенеца до кранчето в апартамента, проблем няма, но когато нещата трябва да се разделят и да няма такъв монопол, тогава е лошо, така ли?

Като са дали те парите и те са го построили, какъв е проблема? Ти съгласен ли си ти да наливаш парите, ти да инвестираш, пък да делиш дивидентите с някой бюрократ, без да си е мръднал пръста и без да е дал и един лев, само защото е бюрократ и е на държавна службица 8-) Евем ви и европейския комунизъм ;) Нали уж от това избягахме ;) Какво става 25 години по-късно....пак същите лайна ;)

Ами когато ми продават газта на едни от най-високите цени в Европа и когато България ще започне да прибира транзитни такси след 15 години, в най-добрия случай, тогава ми е проблем, да!
Освен те не дават парите ей така, а като заем, който ще връщаме с прилична лихва. Как да не се прехласне човек при такива невероятни условия от страна на Русия??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 яну 2015 15:32

boabbb написа:
ivan56 написа:А само преди 7 години точно по това време бридж играчът Първанов обяви "Голям шлем" :)

Ти още малко ще ми кажеш, че вярваш в "инвестициите" на Джон Кери от днеска :lol: :lol: :lol: Меганаивни сте :(

Това го казваш ти.Аз не вярвам на никоя,всеки си гледа интереса.Просто се сетих как Първанката обяви Големият Шлем. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 яну 2015 15:37

vaskonti написа:Ами когато ми продават газта на едни от най-високите цени в Европа и когато България ще започне да прибира транзитни такси след 15 години, в най-добрия случай, тогава ми е проблем, да!
Освен те не дават парите ей така, а като заем, който ще връщаме с прилична лихва. Как да не се прехласне човек при такива невероятни условия от страна на Русия??

Ами да ги изкараме парите от джоба си и на момента ще почнем да печелим ;) Или пък да изтеглим кредит от другаде. Може пък да ни го дадат на по-добри условия и с по-ниска лихва ;)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 яну 2015 15:37

ivan56 написа:
boabbb написа:
ivan56 написа:А само преди 7 години точно по това време бридж играчът Първанов обяви "Голям шлем" :)

Ти още малко ще ми кажеш, че вярваш в "инвестициите" на Джон Кери от днеска :lol: :lol: :lol: Меганаивни сте :(

Това го казваш ти.Аз не вярвам на никоя,всеки си гледа интереса.Просто се сетих как Първанката обяви Големият Шлем. :)

Аз го казвам - да :!: Не искам педеругата да ми идва тука като сатрап, за да лобира за реактор на Уестингхаус :!: Тоя идва да ни бомби с пари, какво са инвестирали досега тука, та тепърва ще инвестират ... Смешник
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 15 яну 2015 15:40

boabbb написа:...какво са инвестирали досега тука...

Марица 1 и Марица 3 + няколко танкера въглища + ...
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 яну 2015 15:42

valheru написа:
boabbb написа:...какво са инвестирали досега тука...

Марица 1 и Марица 3 + няколко танкера въглища + ...

= скъп ток :arrow: :arrow: еВаната страна коя е, според тебе :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 яну 2015 15:43

vaskonti написа:Ами когато ми продават газта на едни от най-високите цени в Европа и когато България ще започне да прибира транзитни такси след 15 години, в най-добрия случай, тогава ми е проблем, да!

1.Сега ще купуваме руска газ от Турция,тя по-евтина ли ще е?
2.След отпадането на ЮП какви такси ще прибираме след 15 години?Или да питам турците доволни ли са,че взимат тези таксите вместо нас?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 яну 2015 15:52

GOLEADOR написа:

2.След отпадането на ЮП какви такси ще прибираме след 15 години?Или да питам турците доволни ли са,че взимат тези таксите вместо нас?

Да се хванем ли на бас, че уславията за Турция нямат грам нищо общо с условията за нас?
Ще има ли изобщо такъв поток, ЕС иска ли го, не го ли иска? До тук двама ме убеждават и в двете неща, като и в двата случая България е виновна за прекратяването му. Твоето мнение какво е? Ако ЕС не го иска, тогава как виждаш бъдещето на тоя поток след като излезе от Турция? Ако го иска, защо няма заведени дела срещу нас за десетки милиарди - от страна на Русия и от страна на ЕС?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 яну 2015 15:53

GOLEADOR написа:

Няма, бе, няма да купуваме ;) Бойко ще копае газ собственоръчно, даже ще изнасяме :mrgreen: И какви такси, само назад щяхме да сме, добре, че се отървахме ;) Те ЕС сега няма да дадат да се вържат в Гърция, руснаците ще изсипват газта в морето ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 яну 2015 15:58

За Турция не е приоритет този поток който руснаците евентуално смятат да строят.Никакви договори не са подписани,а само меморандум за общи намерения.Което ще рече,че може и да стане може и да не стане.За тях е важен TANAP.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”