Thsmith написа:Аз съм готов да споря за каквото кажеш и винаги ще съм по упорит ;) Няма как да изкараш урките руснаци, а още по малко да се опиташ да представиш сценария, че видиш ли те Украйна ги била нападнала и те само чакат някой блатен плъх да дойде да ги освободи : ) Колкото и да го въртиш, колкото и да го сучеш, пак няма да напреднеш нито см.
а онзи шведския жечко е толкова лесен, че даже не е интересно
----
Между другото, трябва да си призная голямата заблуда в която бях в началото. Даже аз се бях излъгал, че ватниците са равностойни поне на Бритишите и ще пометат Украйна. Изобщо не очаквах някаква сериозна съпротива, а по скоро се надявах на окупация тип епопеята на Брежнев и ко, която бавно да ги източи. Случващото се обаче надхвърли и най-смелите ми желания около състоянието на Ватникленд. Това да те съборят с 20 камиончета с ракети и някакви рпг-та и на 8 тия месец вече да се чудиш как панически да отстъпваш, обявяваш мобилизации и подобни и .... : ) Миръкъл... Да не говорим каква радост е да гледаш гърча на всички копейкаджии и жлъчните им заплахи докато се чудят в коя дупка да се наврат от яд. Безценно удоволствие.
Аз не изкарвам урките руснаци, а ти изкарваш руснаците урки... :D Хора, които на репортаж на британска журналистка през 2014, с руските знамена се радваха на площада след като Крим стана част от РФ. :D Мога да го изнамеря ако искаш и да спориш с видеото.
Все едно на българите в БЮРМ, които казват че са си българи, да ме убедиш, че са БЮРМци. Няма как да стане.
П.П. Путин ако е искал, да ги е приключил ;) РФ са ядрена сила. Тъй че спокойно само... дишай, каубой :D