Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ReBorn1982 » 17 окт 2025 21:08

metodito написа:Най-краткия виц: Расисти в Париж. :lol:
https://www.facebook.com/reel/1013089137564206

Няма спасение вече за (А)Фр(ик)анция ..... бъдещето й е предопределено - черна и арабизирана кочина. Потенциален халифат някой ден.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2025 21:13

ReBorn1982 написа:
metodito написа:Най-краткия виц: Расисти в Париж. :lol:
https://www.facebook.com/reel/1013089137564206

Няма спасение вече за (А)Фр(ик)анция ..... бъдещето й е предопределено - черна и арабизирана кочина. Потенциален халифат някой ден.

В моя квартал един приятел беше почнал да движи със скинове. Обаче под квартала е турската ма'ала. И да стигне до цнтъра трябва да мине през ма'алата. Той излиза нормално облечен от тях си с една раничка. Минава маалата, вади от раничката бомбъра, слага бели връзки на кубинките, навива крачолите и оп!, ОЙ! :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 окт 2025 21:15

metodito написа:Аз не съм западноевропеец. Не съм наследник на кръволоци, а наследник на потиснати и угнетени.

Поне от гледна точка на това, че каквото ще е там, такова ще е и при нас, НЕ би трябвало да поддържаш умнокрасивите опорки.

"Либералите" със същите "причини" ни убеждават и нас, как трябва да ги приемем тук.
Последна промяна от Eminem на 17 окт 2025 21:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 окт 2025 21:16

metodito написа:Както Иван Костов, Бойко и Шиши явно са наказанието на България и българите за нещо.
Стига, на Иван Костов му пукаше много за българският народ... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2025 21:23

Eminem написа:
metodito написа:Аз не съм западноевропеец. Не съм наследник на кръволоци, а наследник на потиснати и угнетени.

Поне от гледна точка на това, че каквото ще е там, такова ще е и при нас, НЕ би трябвало да поддържаш умнокрасивите опорки.

"Либералите" със същите "причини" ни убеждават и нас, как трябва да ги приемем тук.

Аз разсъждавам от собствена гледна точка. Ние не сме... А, чакай. Щях да кажа, че ние не сме завоювали никого, че да ни застига такава съдба. Но в същото време си спомних, че участвахме в разорението на Ирак. И кръв дадохме. Ако не беше разрушавал Запада Либия, Ирак и Сирия нямаше да го има сега това. Да се оправят. А у нас, повярвай ми няма да дойде. София не е България. Виж това на т.нар. "бизнес" да внася нископлатени инджикитайци и да оставя българите без препитание е зло. Нямам против да се внасят украинци например. Една кръв сме. Но непалци, таджики и азери - не.
Но те украинците горките, все едно са в Украйна. Че и по-зле.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 окт 2025 21:26

metodito написа:Виж това на т.нар. "бизнес" да внася нископлатени инджикитайци и да оставя българите без препитание е зло. Нямам против да се внасят украинци например. Една кръв сме. Но непалци, таджики и азери - не.

Тук съм съгласен.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 окт 2025 21:30

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Че какво се е променило? Освен, че трябваше още при Пустинна буря да го обесят?
Ох, забравих. Като всеки бандит ти е пръв приятел : ) :lol:

По-голям бандит от САЩ няма. Държава, която е решила, че целият свят трябва да й е подчинен и да й слугува.

Ами искрено се надявам да трябва да живееш в едно гето заедно с любимите ти палестинци, всички останали Аладиновци, които защитаваш, щипка наркотрафиканти и с кмет някой маруровец :) Е може и някой Серьожа да има за "защита" рекет : ) Предполагам, че ще си щастлив и доволен и далеч от омразните ти Янки ; ) :lol: :lol: :lol: Сред твоите хора ще си.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 17 окт 2025 22:36

metodito написа:
Eminem написа:
metodito написа:
Eminem написа:Поздравления за тези хора, но късно реагират на превземането на държавата им.

Не е расизъм да се бориш за страната си!

След като са съсипали цяла Африка и половината Близък Изток, това заслужават.
Франция е рядко изключение, че има вселенаска справедливост. Германия нямат колонии, но са правили други магарии.

Стига с този малоумен, умнокрасив """довод""".
Това не е оправдание, Европа да бъде унищожена!

Арабите/мюсюлманите, черните малко ли зверства имат? Монголци, китайци? Те какво заслужават?

Коя раса няма своите моменти? Но все белите са виновни за всичко и само те трябва да носят отговорност...

Много малоумно, просто и глупаво мислене. Само човек, негоден за живота разсъждава по този начин. То затова и бялата раса изчезва.

Аз не съм Грета Тунберг. Това в момента не е завоевание. Това е карма. Както Иван Костов, Бойко и Шиши явно са наказанието на България и българите за нещо. Да речем "Народния" съд.

Сега народния съд ли е?Интелигентен човек си виж кои са създателите и кураторите на този локален "Нюрнбергски процес".И една малка подробност - смъртната присъда на принц Кирил е поискана и наложена от инцестките "наблюдатели", а на САЩ и СССР им е било през онази работа.Преди тази "лоша" карма беше за избиването на 50-те болярски рода,но сега комунизъмЪТ е виновен за историческите ни провали като държава през вековете.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 окт 2025 23:12

goshev написа:....И една малка подробност - смъртната присъда на принц Кирил е поискана и наложена от инцестките "наблюдатели"

За това, че е искано провеждането на своеобразен Нюрнбергски процес у нас съм го чувал от няколко места, но документално не съм намирал потвърждение за това. Намирал съм потвърждение за искане на съд за виновните от победителите през ПСВ. Ние тогава го правим по българската - те си мислят, че ми плащат.... За ВСВ не съм попадал на потвърждение. За Италия и Франция доколкото знам има такова. Това, което съм намирал в западни източници е, че западните наблюдатели е можело да спасят Никола Петков. Но услужливо си тръгват малко преди да го убият. Мисля, че съм го намирал в Concise history of Bulgaria на Кеймбридж. Май.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 окт 2025 09:29

Thsmith написа:Ами искрено се надявам да трябва да живееш в едно гето заедно с любимите ти палестинци, всички останали Аладиновци, ....

Няма нужда да се надяваш, любимият ти Запад усърдно работи, за да заживеем целият континент с "аладиновците" ..... ще станем едно огромно арабско-африканско гето .....

Върни се в “Свободна зона”