Thsmith написа:/quote]
- Разрешение от Ориенталци не ми трябват и нещо отново доста си се объркал за да вярваш, че може да ми казваш какво и как да правя. Ето това трябва да ти стане ясно.
* Да не говорим, че сам се определи като Ориенталец(без никой да те закача) и от тук на татък, особено след горното, ще е обръщам всеки един път по този начин към теб. Ще се радвам да ти е много неприятно и да се засягаш дълбоко.
- Продължавай със селския речник, не ми пречиш. Все пак на Ориента и на село не се славите с особено обща култура и речник запас.
- Няма нужда да ми напомняш грипа. Не че има нещо общо с темата или може по някакъв начин да подкрепи каквато и да теза от горния нюанс.
- Чудесно, свободен си да се гордееш с каквото решиш, дори с неща с които нямаш нищо общо. Това по никакъв начин не ме засяга или интересува.
Иначе е забавно колко голяма част от населението са готови да се вселяват в образите на Адриан Пол Картон дьо Виарт или казано за по простите, някой еквивалент на Рамбо :lol: Приказките винаги са много лесни, изхвърлянето доста често е огромно, но почти винаги на думи, а не на дела. :lol: Пълно е с будители и патриоти, по цял ден борещи несправедливостите из тези ширини. Е нещо обаче в живото предаване изпадат от картината и направо ги хваща липсата. Чудно защо ли. Иначе е много лесно да се заявиш като най-смелия и най-великия, трудно е да си честен без значение какво ще си помисли някой за теб.
--
-слабо,братче.Очаквах повече.Същото се отнася и за теб.
*Аз се определям като българин.Ти можеш да се определиш на каквото си искаш.
Идеята беше да те позиционирам къде се намираш на картата на света,но ти твърдо отричаш географията,няма проблем.
-Отказваш тактично да ми отговориш на въпросът какво по дяволите правиш в този форум, след като въобще не се интересуваш от футбол или друг спорт.(голфът не е спорт , поне в България)?Тук сме такива всички,а ти не си.Все едно да се регистрирам в политически форум и да коментирам баскетбол през цялото време.
Не че нямаш това право,но това води да съвсем други изводи и причини какво всъщност правиш тук и с кого си решил да обсъждаш тук своите високо интелегитни разсъждения?
- Имаше огромна нужда да ти напомня това,за да се сетиш все пак чий задник целуваш.Но явно не ти пречи същите хора да взимат същите решения,както и тогава.
Изводите ги оставям на тебе да си ги направиш.
Да, наистина е забавно да се слуша някаква "златна сперма",разсла в саксия,без нито един работен ден в живота си,контактувала само със себеподобни клесове,да дава акъл и чете морал.Сега да не си помислиш,че говоря за тебе.Говоря примерно.
Със здраве!