haha написа: Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.
Абсолютен "no sense"..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа: Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.
RedeviL написа:haha написа: Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.
Абсолютен "no sense"..
haha написа:^^ И оня хубавец Димитър Стоянов беше евродепутат.
Бареков не знам защо се чудите с кого би се коалирал, той е пионка на ДПС. Относно предсрочни избори- не мисля, че за момента ще има такива, ако ще Буда да ги иска по 100 пъти на ден (не, че досега не го прави). Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
RedeviL написа:ГЕРБ са чисти като момини сълзи! При тях няма контролиран вот и не купуват гласове.. Те са умните и красивите! Техните кампании винаги са най-скромни от всички други! Ох, горките! Живи да ги оплачеш..Ето, заради това демагогстване и лицемерие винаги са ми били противни!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
v.r.s. написа:haha написа:^^ И оня хубавец Димитър Стоянов беше евродепутат.
Бареков не знам защо се чудите с кого би се коалирал, той е пионка на ДПС. Относно предсрочни избори- не мисля, че за момента ще има такива, ако ще Буда да ги иска по 100 пъти на ден (не, че досега не го прави). Иначе, България е единствената държава, която сваля от власт дадена партия и после на изборите въпросната партия пак печели. Ако на това някой ми даде разумно обяснение го признавам.
Обяснението е, че не народа свали ГЕРБ, а мафията и провокаторите пуснати от нея за да окървавят протестите.
Първите протести бяха спонтанни и граждански срещу монополите и високите сметки за ток. След това останаха платените провокатори, чиято цел беше да хвърлят страната в хаос. Самите ръководители на протестите, които уж бяха срещу монополите, в момента в който беше казано, че се започва разследване на срещу трите ЕРП-та и вероятно процедура за отнемане на лицензите, казаха, че искат оставка на правителството и няма да преговарят за нищо.
Тогава лъсна цялата помия забъркана от мафията и, че всичко си беше добре подготвено мероприятие от тогавашната опозиция и мафията.
Това е логичното обяснение защо ГЕРБ продължава да печели избори, въпреки контролираният вот и купуването на гласове от БСП и ДПС. Дори съм сигурен, че ако не беше организираната "Костинбродска афера" в денят на размисъл преди ПИ, то ГЕРБ щеше да получи много повече гласове и на тях. Тази афера отврати много гласоподаватели и свали изборната активност и даде възможност за сформиране нова тройна коалиция.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта