Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Цигани се радват на помощите от Бойко Борисов

Мнениеот v.r.s. » 01 фев 2014 15:29

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Ето и изказването на Киро циганина на кой симпатизират циганите и за кой гласуват.

Изкараха ме най-лошия човек в България. Атакуват ме сигурно, защото имам симпатии към БСП, не към ГЕРБ. Това заяви във включване по телефона в сутрешния блок на БНТ циганският бос Кирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. ... към профила -Цар Киро. Той отрече тефтерчето, което изтече вчера в медиите - с имена на партии, политици и парични суми, да е негово.

Сега към никой нямам симпатии, но симпатиите на ромите ще бъдат към БСП. Това е, защото имат правилно виждане за политиката, добави той. Никой не ме търси за избори. Аз съм бита карта. Все още съм полуболен, полужив, едва се съвземам, ожали се Рашков.

Той определи скандала с тефтерчето като политическа атака от ГЕРБ, които по думите му са го вкарали в затвора, без да е виновен. Почеркът в тефтера не е мой, категоричен бе циганският бос.

Истината за Катуница ще се докаже рано или късно. На Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. ... към профила ли беше работа да посещава Катуница към 2011 г.? Много се е загрижил ли за Катуница? Питайте го за този случай. Държавата е длъжна да докаже истината - защо хората, които ме нападнаха, не са задържани, и кой ми подпали къщата, призова от ефира на БНТ Цар Киро.

Цветелин Кънчев помилван от Марин и пуснат от затвора.

И в 40-то народно събрание съветник по коалиционната политика на социалистите пък е лидерът на „Евророма” и също бивш депутат Цветелин Кънчев, става ясно още от регистъра на парламентарния сайт. Партията на известния като Дон Цеци е един от коалиционните партньори на БСП.

Тома Томов от "Гражданско обединение Рома".

Тома Томов (известен и като Томо Томов) е съвременен български политик, депутат от „Коалиция за България“ в 39-тото и 40-ото народни събрания.

Това са цигански босове, които контролират голяма част от циганите и тримата са свързани с БСП, както се видя и от тефтерчето от дома на Киро циганина. Аз по вярвам на документи и факти, а не на някаквъ клипче, защото както казах клип мога да направя и аз и то евтино, за шише ракия примерно ще хвана няколко циганина и ще говорят каквото им кажа. Дори ще възхваляват Хитлер и ще викат смърт за циганите.

Само ми кажи на коя партия беше член цар Киро. Нищо повече не искам :)

На кое да вярвам, на слуховете и "някои информации" или на официалното изявление, че никога не е бил член на ГЕРБ?

"Според някои информации, след парламентарните избори през 2009 г. на които Рашков е подкрепил спечелилата формация, същият е получил официално удостоверение за членство в ГЕРБ".

Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива, заявиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Във връзка с лъжливите и манипулативни информации в Интернет - форуми, агенции и медии, че Кирил Рашков - Цар Киро, е член на ГЕРБ, заявяваме, че грижливо лансираната „новина” е абсолютна лъжа”, посочват от партията.

От ГЕРБ призовават още всички, които уважават и следват етичния кодекс на българските медии да следват основните правила записани в него.

Ако бил член на ГЕРБ мислиш, че нямаше това да се превърне като аргумент на опонентите на партията и да бъде изкарано черно на бяло, че е така. Не, че е някакъв проблем да стана член на която и да е партия.

Той сам си казва, че е симпатизант на БСП и, че циганите ще гласуват за тази партия, дори в тефтерчето му имаше имена на хора свързани с БСП и някакви суми срещу тях. А за останалите двама няма какво да говорим, те са коалиционни партньори на Коалиция за България, а Томов беше депутат от тази партия.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 15:36

GOLEADOR написа:Опорните точки са да се плюе по ББ без значение за какво.Ето,ти сам не казваш в какво обвиняваш ББ,но заглавието е точно против него.По-късно казваш,че си споменал нещо и за Орешарски,но се обзалагам,че то е сбутано някъде където си флудил за да не го прочетат хората.И за да не се измъкнеш с оправданието,че не лъжеш,ще цитирам една твоя лъжа "Интересна работа :roll: Боко го хващат с фалшиви бюлетини - комунистите са платили, цялата циганска махала гласува за Боко - комунистите са платили, цигани си правят клип, в който възхваляват Боко - пак комунистите са платили 8-) Не се ли усещате поне малко, че ставате смешни :lol: :lol: :lol:

И така ето няколко въпроса на които няма да отговориш (или ще го увърташ).
1.В какво обвиняваш ББ?
2."Кюстендилските" бюлетини за които говориш как ще опорочат избора или не знаеш понеже това не е обяснено в опорните точки на Моника?
3.Ако не се лъжа си от Варна.Това бяха и последните избори в републиката.За кого гласуваха циганите там?Или викаш да не питам,че ти отидаха на вятъра опорните точки?
4.Който има глава на раменете си да мисли и да не се оставя да го лъжат с разни опорни точки.Защо си ги написал всички тези глупости само ти си знаеш,но ако някой се остави да го заблудиш си е за негова сметка.

1. В купуване на цигански гласове и циганизация на България :!:
2. Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.

Важно не как голосуют, а кто считает голоса.

Йосиф Висарионович Джугашвили — Сталин

3 .http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=750342 Ето заради това се палиха хора във Варна и заради това скочи целият град 8-) Ти как мислиш, за кого са отишли циганските гласове :?

И още:

Кирил Йорданов е взел 92,6% от гласовете в ромските секции във Варна

В 10 варненски секции, където гласуват основно или само роми, Кирил Йорданов е спечелил с разгромяваща разлика срещу опонента си на балотажа Веселин Марешки. Според протоколите на тези места новоизбраният кмет е получил 92,6% от действителните гласове, а конкурентът му - 7,4%.

П.П. Инфото отново е от Дарик :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот GOLEADOR » 01 фев 2014 16:42

Станко,не се опитвай да ме манипулираш.Дал си линк от 2011 когато цяла българия бе за ГЕРБ.ББ смачка всички на тези избори.Последните избори във Варна са от миналата година.Но понеже не ти отърва аз ще го кажа-циганите във Варна подкрепиха БСП!В ромска секция в район Одесос срещу резултата на Портних от 21 гласа стоят 210 в подкрепа на Бозов. Във Владиславово има съотношение 134 на 8 в полза на Бозов. Не прави изключение и Аспарухово – там има ромска секция с резултат 254 на 9 в полза на Христо Бозов. В Каменар гласувалите за Портних са едва 11, а подкрепилите Бозов171.

П.П.
По изборния закон "Фидосова" къде се прави броенето на гласовете?Кое прави невъзможно фалшифицирането на изборите независимо кой брои гласовете?
Като отговориш на тези въпроси ще разбереш защо хората които мислят не се хващат на опорните ти точки.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 16:48

GOLEADOR написа:Станко,не се опитвай да ме манипулираш.Дал си линк от 2011 когато цяла българия бе за ГЕРБ.ББ смачка всички на тези избори.Последните избори във Варна са от миналата година.Но понеже не ти отърва аз ще го кажа-циганите във Варна подкрепиха БСП!В ромска секция в район Одесос срещу резултата на Портних от 21 гласа стоят 210 в подкрепа на Бозов. Във Владиславово има съотношение 134 на 8 в полза на Бозов. Не прави изключение и Аспарухово – там има ромска секция с резултат 254 на 9 в полза на Христо Бозов. В Каменар гласувалите за Портних са едва 11, а подкрепилите Бозов171.

П.П.
По изборния закон "Фидосова" къде се прави броенето на гласовете?Кое прави невъзможно фалшифицирането на изборите независимо кой брои гласовете?
Като отговориш на тези въпроси ще разбереш защо хората които мислят не се хващат на опорните ти точки.

Ти какво искаш да ми кажеш, че тогава циганите са гласували по съвест, а сега гласуват за пари. Така ли :lol: :lol: :lol: А сега де, кое е опорна точка 8-) Момче, наясно ли си, че на последните кметски избори във Варна, избирателната активност беше едва 20%. А задаваш ли си въпроса защо е била толкова ниска. Отговори си на този въпрос и тогава много неща за Варна ще ти се изяснят 8-)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 фев 2014 17:05

Пич,ако беше честен човек нямаше да ми пробутваш линк от стари избори когато ГЕРБ бе на върха на популярността.Гледай си опорните точки,но не се чуди,че хората не ти вярват.
А най-смешното е,че ме питаш за загубата на БСП през 2011.Сякаш те не загубиха и през 2009 и 2013.Както и да го погледнеш БСП все губи изборите без значение дали са подкрепени от циганите.
Последна промяна от GOLEADOR на 01 фев 2014 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 17:57

GOLEADOR написа:Пич,ако беше честен човек нямаше да ми пробутваш линк от стари избори когато ГЕРБ бе на върха на популярността.Гледай си опорните точки,но не се чуди,че хората не ти вярват.

То ясно се вижда кой е с опорните точки ;) До сега не съм получил отговор на един мой въпрос. За сметка на това се разтягат локуми и се повтаря за някакви опорни точки 8-) Пак да те попитам, кога циганите гласуваха по съвест и кога за пари :?: През 2011-та година или на последните кметски избори :?:

[offtopic]Скандал във Варна! Разбиха схема за купуване на гласове преди вота утре!

В основата на скандала е Янко Станев, който премина през редиците на СДС, ДПС и накрая ГЕРБ

Изображение
Янко Станев е задържан заради купуване на гласове

Скандални новини долетяха от Варна. Както се очакваше, покрай извънредните кметски избори в града, избухна и скандал с купуване на гласове. Обвинен за организирането на незаконната дейност е скандално известният Янко Станев, който в продължение на години беше най-доверения човек на вече бившия градоначалник на морската столица Кирил Йорданов.
Янко Станев е задържан заради купуване на гласове

Полицията е арестувала Станев по-рано днес по обвинение в организиране на манипулация на вота.
Заедно с него униформените са арестували още десет души, обвинени, че са му помагали в купуването на гласовете. Оказа се, че органите на реда са имали предварителна информация, че Станев е в основата на заговор за подмяна на изборните резултати във Варна, затова са го следили в продължение на дни, за да го заловят в момент, когато директно е разпореждал на кого каква сума да се плати, за да даде гласа си за „правилния“ кандидат.

По неофициални данни Станев е агитирал за кандидата на ГЕРБ Иван Портних, който изоставаше от конкурента си преди балотажа. Говорителят на полицията във Варна Ивана Милева обяви, че към момента разследващите скандала отказват коментар, за да не влияят на мнението на избирателите в днешния ден за размисъл преди балотажа утре.

А сега де :lol: Ако държиш, мога и линк да ти дам :lol:

П.П. Новината е от 06.07.2013 г.[/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 фев 2014 18:21

Отговорил съм на всеки един твой въпрос!Но ти избягваш да отговаряш на моите.Защо ли?

П.С.
Защо ме питаш за загубата на БСП през 2011г.?Та те загубиха и през 2009 и 2013г.!Въобще загубиха всички избори от ГЕРБ без значение дали циганите са гласували за БСП или не.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 18:46

GOLEADOR написа:Отговорил съм на всеки един твой въпрос!Но ти избягваш да отговаряш на моите.Защо ли?

И в крайна сметка, на кои избори циганите са гласували по съвест и на кои за пари :?: На изборите през 2011-та или през 2013-та година :?: За трети път ти го задавам този въпрос, посочи ми, къде е отговорът ти :? :roll:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 фев 2014 18:50

CTAHKO написа:
GOLEADOR написа:Отговорил съм на всеки един твой въпрос!Но ти избягваш да отговаряш на моите.Защо ли?

И в крайна сметка, на кои избори циганите са гласували по съвест :?: На изборите през 2011-та или през 2013-та година :?: За трети път ти го задавам този въпрос, посочи ми, къде е отговорът ти :? :roll:

Питай тях.Все пак БСП загуби всички избори от ГЕРБ въпреки,че когато гласовете им тежаха най-много (при ниска избирателна активност) те гласуваха за БСП.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2014 18:51

v.r.s. написа:
CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Ето и изказването на Киро циганина на кой симпатизират циганите и за кой гласуват.

Изкараха ме най-лошия човек в България. Атакуват ме сигурно, защото имам симпатии към БСП, не към ГЕРБ. Това заяви във включване по телефона в сутрешния блок на БНТ циганският бос Кирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. ... към профила -Цар Киро. Той отрече тефтерчето, което изтече вчера в медиите - с имена на партии, политици и парични суми, да е негово.

Сега към никой нямам симпатии, но симпатиите на ромите ще бъдат към БСП. Това е, защото имат правилно виждане за политиката, добави той. Никой не ме търси за избори. Аз съм бита карта. Все още съм полуболен, полужив, едва се съвземам, ожали се Рашков.

Той определи скандала с тефтерчето като политическа атака от ГЕРБ, които по думите му са го вкарали в затвора, без да е виновен. Почеркът в тефтера не е мой, категоричен бе циганският бос.

Истината за Катуница ще се докаже рано или късно. На Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на България от 27 юли 2009 г. ... към профила ли беше работа да посещава Катуница към 2011 г.? Много се е загрижил ли за Катуница? Питайте го за този случай. Държавата е длъжна да докаже истината - защо хората, които ме нападнаха, не са задържани, и кой ми подпали къщата, призова от ефира на БНТ Цар Киро.

Цветелин Кънчев помилван от Марин и пуснат от затвора.

И в 40-то народно събрание съветник по коалиционната политика на социалистите пък е лидерът на „Евророма” и също бивш депутат Цветелин Кънчев, става ясно още от регистъра на парламентарния сайт. Партията на известния като Дон Цеци е един от коалиционните партньори на БСП.

Тома Томов от "Гражданско обединение Рома".

Тома Томов (известен и като Томо Томов) е съвременен български политик, депутат от „Коалиция за България“ в 39-тото и 40-ото народни събрания.

Това са цигански босове, които контролират голяма част от циганите и тримата са свързани с БСП, както се видя и от тефтерчето от дома на Киро циганина. Аз по вярвам на документи и факти, а не на някаквъ клипче, защото както казах клип мога да направя и аз и то евтино, за шише ракия примерно ще хвана няколко циганина и ще говорят каквото им кажа. Дори ще възхваляват Хитлер и ще викат смърт за циганите.

Само ми кажи на коя партия беше член цар Киро. Нищо повече не искам :)

На кое да вярвам, на слуховете и "някои информации" или на официалното изявление, че никога не е бил член на ГЕРБ?

"Според някои информации, след парламентарните избори през 2009 г. на които Рашков е подкрепил спечелилата формация, същият е получил официално удостоверение за членство в ГЕРБ".

Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива, заявиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Във връзка с лъжливите и манипулативни информации в Интернет - форуми, агенции и медии, че Кирил Рашков - Цар Киро, е член на ГЕРБ, заявяваме, че грижливо лансираната „новина” е абсолютна лъжа”, посочват от партията.

От ГЕРБ призовават още всички, които уважават и следват етичния кодекс на българските медии да следват основните правила записани в него.

Ако бил член на ГЕРБ мислиш, че нямаше това да се превърне като аргумент на опонентите на партията и да бъде изкарано черно на бяло, че е така. Не, че е някакъв проблем да стана член на която и да е партия.

Той сам си казва, че е симпатизант на БСП и, че циганите ще гласуват за тази партия, дори в тефтерчето му имаше имена на хора свързани с БСП и някакви суми срещу тях. А за останалите двама няма какво да говорим, те са коалиционни партньори на Коалиция за България, а Томов беше депутат от тази партия.

Как на кое да вярваш бе пич :roll: Толкова ли ти е слаба паметта :roll:

Върни се в “Свободна зона”